آوین ویژه»

پرکارترین بازیگران فجر چهل و سوم ؛ ۱۵ چهره با دو فیلم می‌آیند لحظه ورود نتانیاهو به دادگاه محاکمه برای پرونده فساد مالی یک کارگردان تئاتر: تلاش کنیم تماشاگر را با تئاتر آشتی دهیم رگ گردن سرمربی استقلال باد کرد در شمال کرانه باختری چه می‌گذرد؟ جدیدترین عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه اراضی اشغالی اردوغان: ترکیه به حمایت از سوریه در مقابله با رژیم صهیونیستی مصمم است جفری ساکس، اقتصاددان آمریکایی: چرا آمریکا ۷۵۰ پایگاه نظامی فرامرزی دارد؟ پیگیری جدی خسارت سرمازدگی کشاورزان در سطح استانی و ملی راهنمای جامع نگارش فیلمنامه جنگی مدرن در فیلم‌نگار واردات این کالاها آزاد شد قافله عزاداری شهادت امام صادق(ع) در اصفهان جشن میلاد کوثر در تربت جام برگزار شد کاهش تقاضا برای سفر خارجی با اتوبوس در نوروز ۱۴۰۴ امروز در تهران چه خبر بود؟/ از بیماری جدید درختان چنار تا آخرین وعده اتوبوسی مدیران شهری هشدار زرد هواشناسی| رگبار باران و وزش باد شدید در شمال غرب «ناگفته نماند» به فرانسه می‌رود تأکید بر نقش حکمت در تقویت روابط فرهنگی و علمی بین ایران و هند

0

۲۰ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه کشاورزی آذربایجان غربی مستقر هستند

  • کد خبر : 29157
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
۲۰ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه کشاورزی آذربایجان غربی مستقر هستند

ارومیه- رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی گفت: ۲۰ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه کشاورزی آذربایجان غربی مستقر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل علیزاده پیش از ظهر شنبه در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و دومین کاروان راهیان پیشرفت کشاورزی دانش بنیان، در جهت شتاب دهی به افزایش بهره وری با مشارکت کشاورزان خبره و نقش آفرینی مؤثر در تحقق امنیت غذایی، اظهار کرد: ۲۰ شرکت دانش بنیان فعال و فناور در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در مرکز رشد تحقیقات کشاورزی استان استقرار دارند.

وی افزود: این شرکت‌ها در حوزه صنایع غذایی، فنی و مهندسی، آب و خاک، کشت گیاهان دارویی و تولید اسانس گیاهی و عرقیات و نوشیدنی‌های فرا سودمند، تولید مکمل‌های خوراکی دام و تولید پایه‌های گل‌های زینتی با روش کشت بافت، تولید کننده سرم‌های حیوانی و … مستقر در مرکز رشد کشاورزی و منابع طبیعی استان هستند.

علیزاده با بیان اینکه ضریب نفوذ دانش به عرصه‌های کشاورزی را باید با خلاقیت و نوآوری و با سرعت بیشتری افزایش داد، گفت: محققان با افزایش دانش خود و بروز رسانی یافته‌های کشاورزان پیشرو به عنوان رابط بین بخش تحقیق و ترویج، در جهت توسعه پایدار بخش کشاورزی و انتقال درست یافته‌ها به کشاورزان می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند.

وی تاکید کرد: عدم تعذیه بهینه محصول در مزارع و باغات و مصرف به موقع و درست سموم جهت مبارزه با آفات نباتی و کود شیمیایی توسط کشاورزان در اراضی کشاورزی از جمله مهمترین چالش‌هایی است که در جهت حرکت به سمت کشاورزی دانش بنیان و علمی با آن مواجه هستیم.

وی تاکید کرد: در جهت افزایش بهره وری باید شکاف عملکردی بین کشاورز متوسط با کشاورز پیشرو به حداقل برسد که منجر به دستیابی به عملکرد اقتصادی شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=29157

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.