آوین ویژه»

آکسیوس: عمان آمریکا را از پاسخ ایران آگاه کرد قانون حفاظت از خاک، خاک می‌خورد ارکستر سمفونیک تهران سمفونی فلک‌الافلاک را می‌نوازد ترخیص کالای فعالان برگزیده اقتصادی با تودیع ضمانت‌نامه بانکی امکان‌پذیر شد بندرعباس به سمت تبدیل شدن به یک قطب ملی با نقشی برجسته پیش می‌رود حمایت از پروژه‌ها و نگاه رو به جلوی شرکت فولاد سنگان ایرانی‌ها چند میلیارد دلار در بازار رمزارز‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌اند؟ عاملان نقص عضو شهروند اصفهانی دستگیر شدند فعالیت بنیاد فارابی در حوزه آموزش بورس و سرمایه‌گذاری نشست همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران با فراجا برگزار شد ادعای جنجالی وزیر خزانه داری آمریکا بر ضد ایران وظیفه ما در قبال رهبران مقاومت چیست؟ «هفتاد سی» در آستانه رسیدن به جایگاه پرفروش‌ترین فیلم سال است؟ وضعیت حوزه‌های علمیه هرمزگان رضایت‌بخش است رونمایی از مقصد بعدی کاپیتان پرسپولیس ؛ اصلا تعجب نکنید! اعضای مجمع روابط عمومی تئاتر و هنرهای نمایشی رشت انتخاب شدند واکنش حماس به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شمارش معکوس برای اعلام رای جنجالی پرونده علیرضا بیرانوند

1

«ابلاغیه ثنا و واریز سود سهام عدالت» کلاهبرداری است

  • کد خبر : 31313
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۹

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، مجرمان سایبری از روش‌های مختلفی برای کلاهبرداری و خالی کردن حساب مردم استفاده می‌کنند. یکی از این روش‌ها اقدام به کلاهبرداری و بردن مال مردم از طریق فیشینگ با ارسال لینک جعلی از طریق ارسال پیامکی حاوی مضامینی مانند «مشاهده ابلاغیه سامانه ثنا» و یا «واریز سود […]

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، مجرمان سایبری از روش‌های مختلفی برای کلاهبرداری و خالی کردن حساب مردم استفاده می‌کنند. یکی از این روش‌ها اقدام به کلاهبرداری و بردن مال مردم از طریق فیشینگ با ارسال لینک جعلی از طریق ارسال پیامکی حاوی مضامینی مانند «مشاهده ابلاغیه سامانه ثنا» و یا «واریز سود سهام عدالت» است.

کلاهبرداران اینترنتی به وسیله ارسال پیامک حاوی لینک آلوده با موضوع واریز سود سهام عدالت، مشاهده ابلاغیه ثنا، و عناوین فریب‌دهنده این چنینی اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب افراد می‌کنند.

نحوه کلاهبرداری از طریق لینک‌های آلوده

افراد سودجو این نوع لینک‌های آلوده را از طریق پیامک و یا از طریق هک پیام‌رسان‌های افراد همچون تلگرام و واتساپ به مخاطبان این پیام‌رسان‌ها ارسال کرده و افرادی که این پیام‌ها را دریافت می‌کنند بدون توجه به سرشماره ارسالی و با اعتماد به فرد فرستنده با کلیک بر روی لینک ارسالی و ورود اطلاعات خود برای دریافت سود سهام عدالت و یا مشاهده ابلاغیه تحت حمله فیشینگ قرار می‌گیرند و به این ترتیب، اطلاعات هویتی و یا اطلاعات حساب بانکی آنها هک می‌شود.

به عنوان مثال زمانی که قربانی برای مشاهده شکوائیه خود وارد لینک ارسالی می‌شود پیامی دریافت می‌کند مبنی بر اینکه باید مبلغی پرداخت کند که در این زمان به درگاه پرداخت جعلی بانکی هدایت می‌شود و اطلاعت بانکی وی به سرقت می‌رود.

نکاتی مهمی که مردم در مورد واریز سود سهام عدالت باید بدانند

از آنجا که یکی از شیوه‌های کلاهبرداران این است که همزمان با انتشار خبر توزیع سود سهام عدالت، با ارسال پیامک «نحوه دریافت سود سهام عدالت» از طریق شماره‌های ناشناس، کاربران را به سایت‌های جعلی یا نصب لینک آلوده هدایت می‌کنند و اقدام به خالی کردن حساب بانکی آن‌ها می‌کنند، مردم باید به این نکات توجه داشته باشند:

دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود، نیاز به هیچ اقدامی ندارند و این سود به شماره شبای اعلامی آن‌ها واریز می‌شود.

برای واریز سود سهام عدالت حتی پیامک هم به دارندگان سهام ارسال نمی‌شود، بنابراین سهامداران نسبت به اقدامات افراد سودجو در این زمینه هوشیار باشند.

برای دریافت سود سهام عدالت نیازی به مراجعه حضوری و یا ورود سهامداران به سایت یا لینکی در فضای مجازی نیست.

برای دریافت سود سهام عدالت نیازی به ارسال مدارک بانکی افراد به هیچ مرجع و یا بارگذاری مدارک در سایت و لینکی نیست.

لازم به ذکر است، در مواردی که به واسطه کلاهبرداری سایبری حساب افراد خالی می‌شود، اگر فرد قربانی به سرعت و طی یک ساعت اول موضوع را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ به اطلاع پلیس فتا برساند، مبلغ کلاهبرداری شده به‌حساب وی برمی‌گردد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=31313

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.