آوین ویژه»

تشییع پیکر شهید مدافع وطن «حسن خوانساری» در قرچک لیست قیمت جدید دارو اعلام شد | داروهای حیاتی افسار گسیخته گران شدند ۲۰ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه کشاورزی آذربایجان غربی مستقر هستند رئیس‌جمهور کره جنوبی احتمالا ممنوع‌السفر می‌شود فرزند آوری وسیله‌ای برای رشد و تعالی خانواده دستور پزشکیان برای تکمیل کریدورهای ریلی و جاده‌ای جهت اتصال بنادر سقوط آزاد بورس آمریکا به خاطر مقابله به مثل چین برف‌روبی در محورهای برفی استان کرمانشاه احتمال حضور رونالدو در مقابل پرسپولیس افزایش یافت به‌کارگیری کارت‌ بانکی مشترک میان ایران و ترکیه به توسعه روابط تجاری کمک خواهد کرد کرسی تلاوت در اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی بورس تهران نفس کشید/ سیگنال مثبت مذاکرات به بورس می‌رسد؟ رفع فیلترینگ به جلسه شورایعالی امنیت ملی می رود؟ /پاسخ وزیر ارتباطات به سوال خبرآنلاین باید در خواب و رویا قهرمانی در آسیا را ببینیم! سفر وزیر جهادکشاورزی به برزیل برای شرکت در نشست بریکس مهرواره هوای نو نقشه راه را به هیئت‌ها نشان می‌دهد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در کرمانشاه همایش آموزش علوم پزشکی با تاکید بر «عصر فناوری و هوش مصنوعی» برگزار می‌شود

0

استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه‌های علمیه ضروری است

  • کد خبر : 32588
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه‌های علمیه ضروری است

دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه خود بر لزوم استفاده از فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی در حوزه‌های علمیه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا قاسمی در پیش نشست همایش بین‌المللی «هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی» به عنوان یکی از ارائه‌دهندگان، به بررسی راهبردها و الزامات کاربست هوش مصنوعی در علوم و معارف اسلامی پرداختند.

وی در ابتدای سخنرانی خود بر ظرفیت‌های حوزه علمیه در استفاده از فناوری‌های نوین، به ویژه هوش مصنوعی تأکید کرد و گفت: حوزه‌های علمیه می‌توانند با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، معارف اسلامی را به شیوه‌ای نوین و مؤثرتر به جامعه منتقل کنند. این فناوری می‌تواند در فرآیندهای آموزشی، پژوهشی و ترویجی نقش بسزایی ایفا کند و به ارتقا کیفیت آموزش و پژوهش در این حوزه کمک کند.

وی همچنین بر ضرورت توجه به آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد و بیان داشت که هوش مصنوعی باید در راستای این آرمان‌ها بومی‌سازی و کاربست داشته باشد.

قاسمی اظهار کرد: بومی‌سازی فناوری‌ها نه تنها موجب استقلال کشور خواهد شد بلکه می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و توسعه اقتصادی کمک کند. با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های داخلی، توسعه هوش مصنوعی بومی می‌تواند به تقویت زیرساخت‌های فناورانه کشور کمک کند.

قاسمی به الزامات کاربست هوش مصنوعی در علوم اسلامی نیز اشاره کرد و بیان داشت: برای بهره‌برداری مؤثر از هوش مصنوعی، نیاز به ایجاد زیرساخت‌های مناسب، تربیت نیروی انسانی متخصص و تدوین سیاست‌های کلان وجود دارد.

وی بر لزوم همکاری میان حوزه علمیه و مراکز علمی و فناوری تأکید کرد تا بتوان از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو استفاده کرد.

قاسمی بر ضرورت افزایش سواد دیجیتال در حوزه‌های علمی تأکید کرد و افزود: با توجه به سرعت پیشرفت فناوری‌ها، لازم است که طلاب و دانشجویان با مفاهیم پایه‌ای هوش مصنوعی آشنا شوند تا بتوانند از این فناوری در راستای گسترش معارف اسلامی بهره‌برداری کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=32588

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.