آوین ویژه»

واکنش قاهره به اخبار منتشرشده درباره اسکان نیم میلیون فلسطینی در مصر انجمن برنج خواستار ابطال ثبت سفارش ۱۰هزار تن برنج شد به‌کارگیری کارت‌ بانکی مشترک میان ایران و ترکیه به توسعه روابط تجاری کمک خواهد کرد شکایت آسوشیتدپرس از دولت ترامپ مرمت قلعه تاریخی شهرستان کهنوج آغاز شد ️نیروهای مسلح آماده جانفشانی برای دفاع از سرزمین و حریم ولایت هستند کارگاه‌های غیر مجاز جمع آوری ضایعات در «عسلویه» پلمپ می‌شوند جزئیات فرونشست زمین در ۳۱ استان کشور + نقشه فناوری تنها راه نجات کشاورزی دستگاه قضائی تبعیضی بین ادیان و مذاهب قائل نیست جهش ۵۰ درصدی نرخ دلارپایه محصولات عرضه شده در بورس کالا+جدول تکمیل پروژه‌های پایاب سد از مطالبات مردم کردستان است یادواره ۳۰ شهید بخش چاهورز لامرد فارس برگزار شد چهار هزار و ۶۳۷ عملیات حزب الله در طی ۴۱۷ روز علیه اسرائیل مددکاران راهگشای مشکلات جامعه هدف هستند امضای تفاهمنامه همکاری شهرداری تهران و جشنواره تئاتر فجر توقف صادرات محصولات کشاورزی در صورت افزایش قیمت خبر شوکه‌کننده فیفا برای پرسپولیس

0

استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه‌های علمیه ضروری است

  • کد خبر : 32588
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه‌های علمیه ضروری است

دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه خود بر لزوم استفاده از فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی در حوزه‌های علمیه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا قاسمی در پیش نشست همایش بین‌المللی «هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی» به عنوان یکی از ارائه‌دهندگان، به بررسی راهبردها و الزامات کاربست هوش مصنوعی در علوم و معارف اسلامی پرداختند.

وی در ابتدای سخنرانی خود بر ظرفیت‌های حوزه علمیه در استفاده از فناوری‌های نوین، به ویژه هوش مصنوعی تأکید کرد و گفت: حوزه‌های علمیه می‌توانند با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، معارف اسلامی را به شیوه‌ای نوین و مؤثرتر به جامعه منتقل کنند. این فناوری می‌تواند در فرآیندهای آموزشی، پژوهشی و ترویجی نقش بسزایی ایفا کند و به ارتقا کیفیت آموزش و پژوهش در این حوزه کمک کند.

وی همچنین بر ضرورت توجه به آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد و بیان داشت که هوش مصنوعی باید در راستای این آرمان‌ها بومی‌سازی و کاربست داشته باشد.

قاسمی اظهار کرد: بومی‌سازی فناوری‌ها نه تنها موجب استقلال کشور خواهد شد بلکه می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و توسعه اقتصادی کمک کند. با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های داخلی، توسعه هوش مصنوعی بومی می‌تواند به تقویت زیرساخت‌های فناورانه کشور کمک کند.

قاسمی به الزامات کاربست هوش مصنوعی در علوم اسلامی نیز اشاره کرد و بیان داشت: برای بهره‌برداری مؤثر از هوش مصنوعی، نیاز به ایجاد زیرساخت‌های مناسب، تربیت نیروی انسانی متخصص و تدوین سیاست‌های کلان وجود دارد.

وی بر لزوم همکاری میان حوزه علمیه و مراکز علمی و فناوری تأکید کرد تا بتوان از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو استفاده کرد.

قاسمی بر ضرورت افزایش سواد دیجیتال در حوزه‌های علمی تأکید کرد و افزود: با توجه به سرعت پیشرفت فناوری‌ها، لازم است که طلاب و دانشجویان با مفاهیم پایه‌ای هوش مصنوعی آشنا شوند تا بتوانند از این فناوری در راستای گسترش معارف اسلامی بهره‌برداری کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=32588

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.