آوین ویژه»

هوش مصنوعی ربودن شغل از انسان‌ها را آغاز کرد «ماریا» به جشنواره فجر رسید راهداری به مصوبه استاندار تهران در شهریار بی‌توجه است بیش از ۱۴۰ هزار واحد صنفی در گیلان فعالیت می کنند ۳۱ نقشه زمین‌شناسی به بخش خصوصی واگذار می‌شود آزادسازی یک منطقه دیگر در «کورسک» توسط روسیه نمایشگاه تخصصی هنر زنان ایرانی در ژنو برگزار می‌شود پرداخت وام ۳۰ میلیونی بازنشستگان به مشکل خورد + جزئیات خدمات درمانی به بیش از ۳ هزار مراجعه‌کننده در سه شهرستان مرزی کرمانشاه موزه قرآن حرم امام رضا(ع) با نفایس جدید در ماه رمضان بازگشایی می‌شود آقای گل پرسپولیس به بیمارستان رفت «حافظ و بشار اسد» از ابتدای انقلاب در کنار ایران اسلامی بودند گزارش خبرنگار مهر از چهاردهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم ۱۰۰ ۵۳ کشته در تازه‌ترین موج درگیری‌ها در سودان آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و هفتم‌تیر در حرم مطهر رضوی تداوم بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان تا پایان هفته زمینه معرفی بیشتر ظرفیت‌های بروجرد فراهم شود بازنشستگی برخی اعضای هیئت علمی با رتبه استادی به تعویق افتاد

1

پدر باقلوای ایران از شیرینی‌های کارآفرینی می‌گوید

  • کد خبر : 32968
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
پدر باقلوای ایران از شیرینی‌های کارآفرینی می‌گوید

نوشهر- حاتمی، بزرگترین تولیدکننده باقلوا در ایران معتقد است بدون حمایت و ریالی تسهیلات بانکی و فقط با زحمت و پشتکار توانست برای ۴۰۰ نفر کارآفرینی و شغل ایجاد کرده است.

علی حاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار که دو برند علی کنتیا و تکسین را به نام خود ثبت کرده است، افزود: در حال حاضر یکی از بزرگترین تولیدکننده های باقلوا در دنیا هستم و محصول را فقط در فروشگاه های خود عرضه می کنم.

وی که تاکنون حدود ۴۰ شعبه و فروشگاه عرضه باقلوا را در ایران راه اندازی کرده است، ادامه داد: کارم را از شهر تهران شروع کردم و مردم تهران و مازندران حمایت خوبی داشتند و خدا را شاکر هستم که توانستم محصولی ارائه دهم که دیگران توانایی تولید آن را ندارند.

این تولیدکننده با اظهار این که در حال حاضر ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند، افزود: بدون هیچ حمایت بانکی و تسهیلاتی و فقط با زحمت خودم توانستم کارآفرینی کنیم.

حاتمی به جوانان توصیه کرد کرد که کار را از جایی شروع کنند و خواستن را مهم تلقی کرد و گفت: یکی از اصل و اصول ما در بکارگیری نیروها این است که آموزش ها را به صورت تخصصی ارائه دهیم.

صاحب برند تک سین و علی کنتیا با اظهار این که در بین افراد شاغل همه اقشار به ویژه تحصیلکرده ها دیده می شوند، افزود: این مجموعه دانش بنیان بوده و در فروش محصولات حرفه ای عمل می کنیم.

وی با بیان این که وقتی در کنار تیم و مجموعه هستم، آرامش خاصی دارم، گفت: آرامش واقعی من زمانی خواهد بود که این تیپ کارها در ایران رواج بیشتری داشته باشد زیرا این محصول دانش بنیان برای جوانان و خانواده های ایرانی مقوی و لذیذ است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=32968

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.