آوین ویژه»

وزارت جهاد کشاورزی شرایط جدید جوجه ریزی گوشتی را اعلام کرد پیروزی شیرین فولاد مقابل ملوان با کمک هواداران و در غیاب VAR بهترین سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۵ / طلای دیجیتال یا تتر گلد چیست؟ + مزایا و معایب چای و دمنوش از مالیات ارزش افزوده معاف شد برگ برنده بورس در فعالیت های اقتصادی رو شد کارگران برای دستمزد ۱۴۰۴ دست به دامان نماینده رهبری شدند شوک به پرسپولیس پیش از دیدار حساس با آلومینیوم تاکید وزیر راه و شهرسازی بر تعامل بندر شهید بهشتی با شهر چابهار  تاکید نخست‌وزیر ایرلند بر لزوم برقراری صلح پایدار در غزه رونمایی از کتاب دستاوردهای شهیدجمهور برای زنان و خانواده پروازهای فرودگاه نجف به دلیل کاهش دید افقی متوقف شد قتل یک دانشجو|وقتی نبود مجازات قاطع، سارقان را جسور می‌کند! بزرگترین بیمارستان جنوب کشور به نام شهید سلیمانی در کرمان ساخته می شود رونمایی از برنامه صیدی برای بورس | از پزشکیان چه درخواستی شد؟ صرف ۶۰ همت بودجه برای کسب و کار زنان سرپرست خانواده رجزخوانی جـوانان شاهرودی بـه سه زبـان زنده دنیـا ماجرای برومند و بابک ادامه دارد؛ تشویق عوامل «زیبا صدایم کن» توسط خانواده‌هایشان! تفاوت شارژر اصلی و تقلبی سامسونگ

1

احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد

  • کد خبر : 33211
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲
احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد

رشت- استاندار گیلان با تاکید بر لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به فعالان حوزه خوراک گفت: احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق‌شناس عصر جمعه در بازدید از نمایشگاه ملی بزرگ‌ترین نمایشگاه کافه، رستوران و صنایع وابسته با رویکرد شهر خلاق خوراک شناسی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی برای معرفی هر چه بهتر قابلیت‌های گردشگری و مهمان‌پذیری رشت است.

استاندار گیلان با تقدیر از تلاش‌های برگزار کنندگان نخستین رویداد و نمایشگاه کافه‌رستوران رشت اضافه کرد: تنوع غذایی و خوراک گیلان و رشت در این نمایشگاه به وضوح دیده شد.

حق‌شناس با بیان اینکه تنوع غذایی گیلان نشان‌دهنده فرهنگ اصیل این استان است، گفت: رنگ و طعم غذاهای گیلانی هویت و اصالت مردمان این را به نمایش می‌گذارد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به غذاهای محلی و سنتی افزود: توجه به غذاهای سنتی و محلی سلامت اجتماعی را تقویت می‌کند.

استاندار گیلان با اشاره به تنوع غذایی در جهان و صنعتی شدن این حوزه تصریح کرد: احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد.

حق‌شناس، برپایی مکان دائمی عرضه محصولات کافه‌رستوران را از مطالبات به حق برشمرد و بیان کرد: شناسایی و معرفی این محصولات و تسهیل‌گری در عرضه آن بسیار اهمیت دارد.

وی با تاکید بر لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به فعالین حوزه خوراک افزود: دامنه فعالیت کافه‌رستوران‌ها گسترش پیدا کند و محصولاتشان باید به تولید انبوه برسد.

استاندار گیلان با اشاره به ساخت ۵ پل در شهر رشت بیان کرد: فعالیت‌های فرهنگی شهرداری رشت ماندگارتر از ساخت پل است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=33211

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.