آوین ویژه»

نسخه فتح‌الله‌زاده برای استقلال و جباری برقراری مجدد پروازهای «هما» در مسیر تهران به کراچی و برعکس دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۲۱ فقره سرقت ضرورت نقش‌آفرینی بانوان عالمه در ترویج معارف دینی پیگیری ویژه پلیس برای دستگیری قاتل خانمی در شوشتر آماده باش تیم‌های هلال احمر در پی وقوع زلزله بیرجند سیگنال عارف به بورس | آرامش به بازار سرمایه برمی گردد؟ بروزرسانی جنجالی نمایشگر آیفون ۱۷ شاه‌حسینی: برخی از آثار سینمایی‌ام با الهام از آیات قرآن شکل گرفته‌اند بیش از ۵۰ درصد خدمات سازمان امور دانشجویان هوشمندسازی شد ۳۵ تیم عملیات ویژه پلیس راه در محورهای استان سمنان مستقر شدند رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس در سمت خود باقی ماند برگزاری نمایشگاه هنری بین‌المللی در ایروان سخنرانی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، شب نوزدهم ماه مبارک رمضان حقوق این گروه شغلی در کشور از تورم جلو زد محدودیت‌های بی سابقه برق فولادسازان در سال جدید، با شعار سال در تضاد است قانون الزام به ثبت رسمی ضرورتی برای از بین بردن فساد در معاملات املاک ضوابط صادرات در سال ۱۴۰۴ بر اساس قانون برنامه هفتم پیشرفت

1

حبیبی، احیاگر میراث مکتوب گذشتگان در عصر حاضر ماست

  • کد خبر : 3517
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
حبیبی، احیاگر میراث مکتوب گذشتگان در عصر حاضر ماست

عضو پیوسته فرهنگستان علوم گفت: حیات دکتر حبیبی از نظر فکری، فلسفی و فعالیت‌های پژوهشی بسیار مهم است. اما یک بعد مهم دیگر زندگی ایشان این است که او احیاگر میراث مکتوب گذشتگان در عصر حاضر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا اعوانی عضو پیوسته فرهنگستان علوم ایران در آئین نکوداشت نجفقلی حبیبی مصحح، پژوهشگر و استاد نامدار حکمت و عرفان اسلامی طی سخنانی گفت: باید همواره قدردان بزرگان و استادان ایرانی باشیم. چرا که ایشان همیشه متحمل زحمات و مشقات فراوانی شده اند تا امروز به عنوان مفاخر فرهنگی معرفی شوند. چه استادان بزرگی داشته و داریم که جوانان ما با آن‌ها آشنا نیستند و بسیاری از آنان نیز از دنیا رفته اند و متأسفانه یاد و نامی از ایشان به میان نمی‌آید.

اعوانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مفاخر، پاسداران فرهنگ ایرانند. چرا که فرهنگ ایرانی یکی از درخشان ترینِ فرهنگ‌ها و گل فیروزه‌ای همه فرهنگ‌های دنیاست. اندیشه ایرانی در شرق و غرب عالم شناخته شده است و متفکرین آن هم چنین وضعیتی دارند. همه دانشمندان علوم عقلی، ایرانی بوده اند و به تحقیق باید بیان کرد که پیش و پس از اسلام، ایرانیان به دانستن «حکمت» شهرت داشته اند که اسناد علمی و تاریخی آن نیز موجود است.

رئیس پیشین مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در ادامه سخنان خود با اشاره به زندگی و سلوک نجفقلی حبیبی اظهار کرد: حیات دکتر حبیبی از نظر فکری، فلسفی و فعالیت‌های پژوهشی ای که انجام داده، بسیار مهم است. اما یک بعد مهم دیگر زندگی ایشان این است که او احیاگر میراث مکتوب گذشتگان در عصر حاضر ماست. دکتر حبیبی نسخ خطی فراوانی از حکماً و عرفای مسلمان را تصحیح و چاپ کرده و بدین وسیله میراث گذشتگان را به ما منتقل کرده است؛ چه اینکه جهان امروز به این سرمایه‌های معنوی احتیاج وافر دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=3517

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.