آوین ویژه»

حمله موشکی حزب‌الله به تل‌آویو نمایش فیلم‌تئاتر «یک بازی رویایی» در خانه هنرمندان ایران نمایش «به یک قاتل ساده نیازمندیم» به صحنه می‌رود زاخارووا: وزیر خارجه آمریکا همچنان تحت تحریم روسیه قرار دارد آشنایی ۱۰۰ طلبه حوزه‌های علمیه با هوش مصنوعی همسر ایرانی سیدورف عامل پیوستن او به استقلال بود؟ +فیلم پیشرفت‌های ایران در حوزه تجهیزات هوایی فوق العاده است توصیه‌های پلیس چناران در خصوص روز طبیعت اولین جلسه «کارگروه استانی خواندن و ترویج مطالعه مفید» در آذربایجان شرقی برگزار شد احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در آستارا «تجربه» خط پایان مذاکرات را نشان می‌دهد تولید روغن به شکلی بی سابقه افزایش یافت روایت یکی از مسئولان سازمان ملل از لحظه حمله وحشیانه تل‌آویو به یمن کاهش ۱۹ درصدی تصادفات در جاده‌های آذربایجان غربی طی ایام نوروز رأی الیوم: ترکیه در حال بهره‌برداری سیاسی، نظامی و اقتصادی از اوضاع آشفته سوریه است ارتش رژیم صهیونیستی به رزمایش‌های اخیر ایران واکنش نشان داد چالش‌ها و دغدغه‌های یک کارگردان تئاتر کار اولی؛ به ما اعتماد کنید برگزاری ۵۷ کرسی ترویجی طی آذر تا بهمن ۱۴۰۳ در دانشگاه الزهرا

1

«آقا مصطفی»؛ شهید دهه شصتی که روایتش از انقلاب را برای نسل جدید به اثبات رساند

  • کد خبر : 37055
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
«آقا مصطفی»؛ شهید دهه شصتی که روایتش از انقلاب را برای نسل جدید به اثبات رساند

کارگردان مستند «آقا مصطفی» این مستند را روایت شهید مصطفی صدرزاده از انقلاب در میان جوانان ایرانی و جبهه مقاومت دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدابراهیم بدرالدین کارگردان مستند «آقا مصطفی» که درباره زندگی شهید مصطفی صدرزاده است با بیان اینکه انقلاب اسلامی در برهه حساسی قرار دارد، گفت: تمام دشمنان مقابل انقلاب دست به دست هم داده‌اند تا انقلاب را از درون ریشه‌کن کنند و فرآیند پیشرفتش را به بن بست برسانند و با ایجاد بحران‌های ترکیبی سعی دارند تا انقلاب را از رسیدن به اهدافش باز دارند.

وی گسترش روایت مصطفی صدرزاده از انقلاب در میان جوانان ایرانی و جبهه مقاومت را یکی از اهداف مستند «آقا مصطفی» دانست و افزود: شهید مصطفی صدرزاده روایت جدیدی از انقلاب سال ۵۷ بود که در دهه ۹۰ کنشگری کرد. در واقع روایت خودش از انقلاب را برای نسل جدید به اثبات رساند و جالب اینجاست که نسل جدید روایت مصطفی را با جان و دل پذیرفته‌اند.

وی همچنین با اشاره به اینکه شهید صدرزاده خود نیز یک راوی بود، عنوان کرد: آن زمان که شهید صدرزاده، بسیجی، هیئتی و فرمانده بود تولید محتوا و امیدآفرینی می‌کرد. او انسانی تک‌بعدی نبود و به دیگران نیز فرصت می‌داد و از هم‌نوعان خود در ساخت محتوا کمک می‌گرفت.

بدرالدین با اشاره به اوضاع کنونی سوریه و شبهاتی که گاهی در مورد پایمال شدن خون شهدا به گوش می‌رسد، توضیح داد: امثال شهید صدرزاده و شهدای جبهه‌مقاومت، حزب‌الله، فاطمیمون، شهدای ایرانی و دیگر کشورهای مقاومت برای حضور در سوریه یک نگاه تمدنی و فرهنگی برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) داشتند. ما می‌دانیم که داعش، اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها پشت‌صحنه بودند. دشمن اصلی ما اسرائیل است و به قول حاج قاسم ما جنگ نهایی و اصلی خودمان را با اسرائیل می‌دانیم. در واقع حضور جوانان ما برخاسته از رفتاری تمدنی – فرهنگی و متصل به فرهنگ محبت اهل بیت و فرهنگ انقلاب اسلامی بود.

کارگردان مستند «آقا مصطفی» در پایان با بیان اینکه در جشنواره «عمار» انحصار در روایت وجود ندارد، گفت: نقش مردم در تولید روایت اثر بخش است و جشنواره «عمار» وزنه مردم را سنگین قرار داده‌است و عنصر مردمی بودن یکی از ویژگی‌های مهم این رویداد است در حالی که می‌تواند در جنگ روایت‌ها پیشرو باشد. شهید صدرزاده نیز راوی بود و بدون اینکه در دوره‌های فیلمسازی حرفه‌ای شرکت کرده باشد آثاری را خلق کرد که با احساس مردم همخوانی داشت.

مصطفی صدرزاده متولد ۱۳۶۵ بود که در سال ۹۲ برای دفاع از دین و حرم بی‌بی زینب (س) با نام جهادی «سید ابراهیم» داوطلبانه به سوریه عزیمت کرد و به علت رشادت در جنگ با دشمنان دین، فرمانده گردان عمار و جانشین لشکر فاطمیون شد. وی سرانجام ظهر روز تاسوعا مقارن با ۱ آبان ۹۴ در عملیات محرم در حومه حلب سوریه به آرزوی خود، یعنی شهادت در راه خدا رسید.

مستند «آقا مصطفی» به کارگردانی سید ابراهیم بدرالدین و تهیه‌کنندگی سیدحمیدرضا حسینی مهر با زاویه نگاهی جدید جهاد فرهنگی این شهید را در شهر کهنز به تصویر کشیده است. بخش مهمی از این مستند روایت فعالیت‌های فرهنگی و جهادی شهید مصطفی صدرزاده از زبان دوستان نزدیک، اهالی مسجد امیرالمؤمنین و نوجوانانی است که همراه با آقا مصطفی فعالیت می‌کردند و با آموزه‌های وی تربیت شدند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=37055

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.