آوین ویژه»

عملیات «گرز- ۴۸» پلیس ترکیه؛ ۴۷ مظنون داعشی بازداشت شدند ترافیک پرحجم در استان سمنان مجلس صراحتا مبلغ دستمزد ۱۴۰۴ کارگران را اعلام کرد شب عید بازنشستگان تامین اجتماعی روشن شد | ۳ واریزی بزرگ در ۲ هفته محور رایزنی مقامات لبنانی با مقام آمریکایی سرمربی شمس آذر: با تمام تمرکز برابر ذوب آهن جنگیدیم مصطفی امامی مجری برنامه صبحگاهی شبکه افق شد ادعای جنجالی وزیر خزانه داری آمریکا بر ضد ایران «اکتینگ»؛ حاصل جنون یک جوان ۸۰ ساله به تئاتر! صحنه دلخراش کنده‌شدن دندان امید عالیشاه/ صورت کاپیتان غرق در خون شد + فیلم حمایت از صنایع دستی به احیای روستاها کمک می کند تل‌آویو در حال ساخت پایگاه‌های نظامی و ایجاد منطقه حائل در غزه است کلنگ پردیس میلیاردی در قلب پایتخت به زمین خورد قطعی‌برق به‌گونه‌ای باشد که به بازار و اصناف آسیبی نرسد «ابط الجوزا» به خانه هنر دیوار رسید مراقب باشید به این بهانه حسابتان را خالی نکنند! دیدار تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوصی با رهبر انقلاب برنامه های بزرگداشت سالگرد شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری تشریح شد

0

نارسایی در مدیریت بحران در زنجان برطرف شود

  • کد خبر : 37161
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷
نارسایی در مدیریت بحران در زنجان برطرف شود

زنجان-استاندار زنجان به برطرف کردن عقب‌ماندگی در برخورداری از تجهیزات امدادی و نارسایی در مدیریت بحران تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن صادقی، ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استانداری زنجان، اظهار کرد: گزارش جلسه حاکی از آمادگی و برآورد قابل قبولی از مخاطرات و اقدامات دستگاه‌ها است. وی با بیان اینکه عقب‌ماندگی تاریخی و نارسایی در روندهای مدیریت بحران وجود دارد، ابراز کرد: در بخش پیشگیری، برآورد و مقابله یک چالش‌هایی داریم که نیازمند مدیریت مسئله‌محور موضوع‌ها به شکل دستگاهی است.

استاندار زنجان تأکید کرد: باید با برگزاری نشست‌های دستگاهی بر اساس جمع‌بندی کارگروه‌ها به تصمیم‌گیری برسیم و حل مسائل را زمان‌بندی کنیم و در این نشست‌ها موانع مطرح و سطح مشکل در سطوح شهرستانی، استانی و ملی تبیین شود و به سمت راه‌حل برویم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت بهینه در یک بحران در چهار محور استوار است، عنوان کرد: بحران یا منشأ طبیعی و یا منشأ انسانی دارد و با توجه به اینکه استقرار جغرافیای کشور ما در مسیر بحران‌های طبیعی است، ما جزو ۱۰ کشور دنیا هستیم که در معرض بیشترین گونه‌های مخاطرات طبیعی قرار دارد.

صادقی با بیان اینکه ساختار مناسب مدیریت بحران یک راهکار مقابله با بحران است، تصریح کرد: دومین رکن در مدیریت بحران، هماهنگی بین بخشی است و باید استاندارد بودن تجهیزات نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی هدف اصلی مدیریت بحران را پیشگیری و کاهش خسارت انسانی و زیرساختی دانست و گفت: در درجه اول نجات جان و دوم مال انسان‌ها هدف مهم این کار است.

استاندار زنجان با تأکید بر اینکه باید در سه سطح قبل، حین و پیامدهای بحران، مدیریت لازم را اعمال کنیم، ادامه داد: زنجان در مسیر ترانزیت قرار دارد و میزان تردد در محورهای مواصلاتی استان بالا است و باید تمهیدات لازم در حوزه امدادی اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه روند نوسازی محدوده بافت فرسوده با وجود اعطای مشوق‌ها قابل پذیرش نیست و نیاز به سرعت‌بخشی به طرح داریم، خاطرنشان کرد: قیمت ملک در زنجان انگیزه قوی برای سرمایه‌گذاری در بافت فرسوده ایجاد می‌کند.

صادقی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات برای مقاوم‌سازی به کندی پیش می‌رود، تصریح کرد: لازم است جلسه‌ای در این خصوص با مجموعه بانک‌ها و سایر مسئولان ذی‌ربط برگزار شود.

وی با بیان اینکه تجهیزات امدادرسانی کسری انباشته را نشان می‌دهد، عنوان کرد: روند تأمین خودروهای هلال احمر یک عقب‌ماندگی دارد و با استفاده از ظرفیت مولدسازی برای جبران کمبودها موافق هستم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=37161

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.