آوین ویژه»

خودشیفتگی یا شوخ‌طبعی؟ / وقتی ایلان ماسک بودا می‌شود! مردم قید شست‌وشوی فرش را هم زدند/ دو دلیل کاهش مراجعه به قالیشویی‌ها اعلام شد  فاتحه دلار تک نرخی را بخوانید | چرا همه عاشق بازار غیر رسمی هستند؟ ضربه به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل: یک مقام ارشد استعفا کرد روز جهانی کودک تاکید معاون وزیر صمت بر توسعه صادرات محصولات رنگ و رزین انصارالله: پاسخ جهنمی در انتظار متجاوزان به یمن است لزوم ساماندهی مراکز عرضه گوشت مرغ فرآوری شده فاقد مشخصات بهداشتی در کاشان بیمارستان های دماوند با کسری ۵۰ درصدی نیروهای متخصص مواجه است عراق ایران را به آمریکا فروخت ایران به راحتی می‌تواند جز برترین صادرکنندگان گندم دنیا باشد اولین معاون زن در بهزیستی یزد منصوب شد سرمربی جدید تیم امید لو رفت ارتکاب جنایات هولناک در غزه؛ شهادت ۳۲ نفر از بامداد تا به این لحظه «بچه زرنگ» نوروز ۱۴۰۴ به خانه‌ها می‌آید بورس بالای ۳۳ هزار واحد ریخت! | اظهارت مهم صیدی در ۱۷ آذر پایداری هوا در بیشتر نقاط کشور | بارش پراکنده در آذربایجان شرقی فرسایش خاک کاهش ظرفیت ذخیره آب در مخازن زیرزمینی را در پی دارد

0

بروجرد بیش از ۲۰۰ بنای تاریخی دارد

  • کد خبر : 37385
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۳
بروجرد بیش از ۲۰۰ بنای تاریخی دارد

خرم‌آباد – مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان گفت: شهرستان بروجرد بیش از ۲۰۰ بنای تاریخی دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عطا حسن‌پور در جلسه اهدای احکام اعضای هیئت راهبردی پایگاه بافت تاریخی بروجرد، اظهار داشت: در استان لرستان سه پایگاه ملی پل‌های تاریخی، پایگاه قلعه فلک‌الافلاک و پایگاه بافت تاریخی بروجرد وجود دارد.

وی افزود: این هیئت راهبردی باهدف مشارکت و همکاری بین‌بخشی دستگاه‌های مرتبط با بافت تاریخی باهدف حفظ این بافت طلایی تشکیل شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان، تصریح کرد: بافت تاریخی بروجرد با ۲۸۰ هکتار و بیش از ۲۰۰ بنای تاریخی شامل خانه‌ها، حمام‌ها، مقابر و مساجد یکی از سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی اصلی شهر بروجرد محسوب می‌شود

حسن‌پور، گفت: باغات این شهرستان از تکایای تاریخی برخوردار بوده که می‌تواند به‌عنوان ظرفیت مهم برای گردشگری از آن بهره‌مند شد.

وی در ادامه شورای راهبردی را نقطه ثقل هم‌افزایی بین‌بخشی برای نگهداری و حفاظت از بافت تاریخی دانست و بیان داشت: خانه‌های تاریخی شهرستان بروجرد می‌تواند به قطب گردشگری در منطقه تبدیل شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان، واگذاری و مرمت خانه‌های تاریخی را اقدام مهم در حفظ این آثار دانست و گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده و اقدامات گسترده تاکنون خانه‌های مغیث‌الاسلام، مصری و بزرگمهری به بخش خصوصی واگذار شده‌اند و در نظر داریم سایر بناهای تملک شده همچون خانه‌های غروی، مستجاب الدوله، ایران‌پور و روناسی را در قالب مزایده به بخش خصوصی واگذار کنیم.

بنابراین گزارش، در این جلسه محمدمهدی گودرزی مسئول بافت تاریخی اداره میراث‌فرهنگی لرستان، محمد جلیلی عضو هیئت‌علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی، میلاد نم‌نم مسئول بازآفرینی اداره راه و شهرسازی شهرستان بروجرد، احسان تقوی کارشناس شهرداری بافت تاریخی و محسن رحم‌دل مدرس دانشگاه به‌عنوان اعضای شورای راهبردی پایگاه بافت تاریخی بروجرد انتخاب و احکام آنها از سوی مدیرکل میراث‌فرهنگی استان لرستان صادر شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=37385

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.