آوین ویژه»

گام‌های بلندی در راستای دیپلماسی مهارتی در استان بوشهر برداشته شد الفیاض: اجازه لطمه‌زدن به خاک و حاکمیت کشورمان را نمی‌دهیم مدیر مایکروسافت از قدرت ایران در حوزه سایبری می‌گوید انتشار پوستر نمایش «چلوکبابی حاجی مولوی» گردشگرنماها خاک جزیزه هرمز را به تاراج بردند توفان موجب قطع برق ۲۰ روستا در کلات شد روز قدس نماد همبستگی با فلسطین و وحدت جهانی علیه ظلم و اشغالگری است خراسان جنوبی باید به جایگاه واقعی خود برسد آیه ۱۱۲ سوره هود، مأموریت سنگین پیامبر (ص) برای استقامت و هدایت امت فیلم‌های کمدی اکران نمی‌شوند؛ تصمیم‌گیری برای تعطیلی سینماها نریمان پناهی و حسن خلج در رثای حضرت ام البنین(س) مرثیه خوانی می کنند ۷۰ میلیارد تومان برای پروژه کلور- درام هزینه شده است | کلور- درام ۷۰درصد پیشرفت دارد جراره: مشاغل خانگی یکی از مهم‌ترین راهکارها برای ایجاد اشتغال پایدار است برنامه عجیب برای آینده استقلال ساختمان درمانگاه عمومی و تخصصی بسیجیان بهاباد کلنگ‌زنی شد ترامپ: آماده گفتگو با رئیس جمهور ایران هستم ریابکوف: روسیه آماده عادی سازی روابط با آمریکاست سعیدی نژاد: هر بانوی ایرانی می‌تواند یک کارآفرین باشد

0

برپایی جشنواره‌ ها منجر به اعتلای فرهنگی و هنری می شود

  • کد خبر : 37406
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۹
برپایی جشنواره‌ ها منجر به اعتلای فرهنگی و هنری می شود

رشت- رئیس دانشگاه علمی و کاربردی کشور با تاکید بر لزوم برپایی جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی و هنری گفت: برپایی اینگونه برنامه‌ها منجر به اعتلای فرهنگی و هنری کشور می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی اکبری عصر پنج‌شنبه در افتتاحیه ویژه برنامه هفته رشت در تالار مرکزی این شهر اظهار کرد: رشت نگین شمال کشور و به ویژه گیلان است.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی کشور با تاکید بر لزوم برپایی جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی و هنر بیان کرد: برپایی اینگونه برنامه‌ها منجر به اعتلای فرهنگی و هنری کشور می‌شود.

علی‌اکبری با اشاره به رشت نخستین شهر جهانی خلاق خوراک اضافه کرد: سلامت اجتماعی از مسیر خوراک و ذائقه مردم می‌گذرد.

وی از برپایی سومین جشنواره خوراک شناسی ویژه دانشجویان و فرهیختگان دانشگاهی در گیلان خبر داد و افزود: تعامل و همدلی و هم‌سویی مدیریت شهری با دانشگاه‌ها منجر به توسعه شهری می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی با بیان اینکه رشت قابلیت‌های گردشگری و خوراک‌شناسی دارد، گفت: ورود دانشگاهیان و فرهیختگان دانشگاهی در حوزه خوراک شناسی ضرورت دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=37406

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.