آوین ویژه»

درگیری شدید هواداران در فینال لیگ برتر والیبال! + فیلم لزوم بصیرت‌افزایی و حفظ هویت انقلابی در مساجد آماده باش تیم‌های عملیاتی برق در اردبیل شلیک دوباره موشک بالستیک از یمن به اسرائیل «پرواز در مه»؛ روایتی صادقانه از آخرین ماموریت رئیس جمهوری که در راه خدمت شهید شد جزییات دیدار زاکانی و پزشکیان؛ انتقاد رییس دولت از وضعیت زیستی شهر تهران زاخارووا: بوریس جانسون کاری جز تنش‌آفرینی بلد نیست کاهش کیفیت هوا تا پنجشنبه در تهران| ورود سامانه بارشی از آخر هفته هشدار سازمان بورس به اپلیکیشن‌های سیگنال فروش کتاب «ستاره‌های کیهانی ۲» منتشر شد آلودگی هوا در خوزستان از سطح قرمز فراتر رفت همکاری شرکت های آمریکایی در کشتار غیرنظامیان به دست صهیونیست ها سامانه بارشی خوزستان را در روز طبیعت فرا می‌گیرد   بازیکن تیم استقلال درگذشت پیام تسلیت فرهنگستان هنر در پی درگذشت صادق بریرانی پیش‌بینی مسیر بورس در هفته جاری/ کدام صنایع لیدر بازار خواهند بود؟ بابک افشار با ترانه‌های آذربایجانی روی صحنه می‌رود نامزدهای جشنواره فیلم‌ فجر اعلام شدند؛ «بچه مردم» با ۱۴ نامزدی در صدر

0

صداوسیما در انتشار ویدئوهای «وعده صادق ۲» از هوش مصنوعی کمک گرفت

  • کد خبر : 3777
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴
صداوسیما در انتشار ویدئوهای «وعده صادق ۲» از هوش مصنوعی کمک گرفت

یکی از مدیران معاونت سیاسی صدا و سیما درباره صحت‌سنجی گزارش‌های خبری بیان کرد که در عملیات «وعده صادق ۲» توانسته‌اند با کمترین خطا و با استفاده از هوش مصنوعی ویدئوهای واقعی منتشر کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، امین طیب طاهر مدیرکل برنامه ریزی و نظارت معاونت سیاسی صدا و سیما در برنامه «جام جم» درباره تاخیر در اعلام خبر شهادت شهید سنوار و عدم صحت‌سنجی گزارش های ارائه شده، بیان کرد: در موضوع شهادت یحیی سنوار، ما ادعاهای اسرائیلی‌ها را منتشر کردیم، اما نگفتیم که این ادعاها صحت دارد. ما تنها اطلاعاتی را که از منابع مختلف داشتیم، گزارش کردیم. حالا شما می‌گویید چرا این خبر را دیر تأیید کردیم؟ درست است که تأیید خبر تاخیر داشت، اما این به معنای عدم صحت‌سنجی نبوده است.

وی اضافه کرد: من نمی‌توانم اطلاعاتی را که از منابع مختلف به دست آورده‌ام، نادیده بگیرم. من هم راستی‌آزمایی می‌کنم، حتی اگر در برخی مواقع تأخیر در تأیید رسمی وجود داشته باشد. به عنوان مثال، در عملیات «وعده صادق ۲»، ما تصاویر و ویدئوهایی را از منابع مختلف، از جمله مردم، پخش کردیم که واقعیت‌های میدان جنگ را نشان می‌داد. اما نکته اینجا است که گاهی اوقات دشمن برای بی‌اعتبار کردن رسانه‌ها ویدئوهای جعلی منتشر می‌کند. حتی ممکن است ویدئوهایی قدیمی یا فیک در اختیار ما قرار دهد تا بتواند ذهنیت عمومی را منحرف کند.

طیب طاهر درباره انتشار اخبار فیک در چنین مواقعی تصریح کرد: در چنین مواقعی، ما باید با دقت و هوشیاری اطلاعات را بررسی کنیم و از انتشار اخبار نادرست جلوگیری کنیم. من خودم به‌طور مستمر در حال بررسی و تأیید اطلاعات هستم، حتی در شب‌های حساس جنگ که تمام تیم خبری در حال بررسی ویدئوها و اخبار بودند. گاهی اوقات، یک ویدئو که در فضای مجازی منتشر می‌شود، ممکن است فیک باشد. به همین دلیل، رسانه‌ها باید از دقت کافی در راستی‌آزمایی برخوردار باشند.

وی درباره نحوه راستی آزمایی نسبت به برخی ویدئوها عنوان کرد: در عملیات «وعده صادق ۲»، ما توانستیم با کمترین خطا و با استفاده از هوش مصنوعی و منابع رسمی، ویدئوهای واقعی را منتشر کنیم. البته این فرایند همیشه با ریسک‌هایی همراه است، زیرا در میدان جنگ همیشه امکان خطا وجود دارد. ما باید با دقت و بر اساس پروتکل‌های حرفه‌ای اخبار را منتقل کنیم، اما نباید فراموش کنیم که در شرایط جنگ، مرزهای حرفه‌ای رسانه و منابع خبری کاهش می‌یابد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=3777

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.