آوین ویژه»

النخاله: اتحاد گروه‌های مقاومت در منطقه باقی خواهد ماند افزایش سرعت توسعه با همکاری بین دانشگاه و دانشجویان سفر به خاطرات دهه ۶۰ با «نوای آفتاب» رویترز: پوتین آماده مذاکره آتش‌بس با ترامپ است لیست عجیب‌ترین محموله‌های وارداتی ایران/ از آهک زنده و تخم شربتی تا لاستیک فرغون! اعتبارات بلاعوض حوزه آبیاری‌های نوین ۲۵ درصد افزایش یافت افزایش 36.5 درصدی قیمت بیمه شخص ثالث در سال 1404 تایید شد بانک مرکزی سوئیس پیشنهاد نگهداری بیت کوین را رد کرد مسئله محیط زیست در گیلان به مرحله بحران رسیده است بتسا امیری طراح موفق ایرانی از کالکشن جدید خود رونمایی کرد «کاپشن صورتی» نماد مظلومیت مردم ایران شد کشف کانت موجب شد که در دنیای مدرن انفجار اطلاعات رخ دهد پاداش یک میلیون دلاری در انتظار این افراد افشاگری عجیب از بازار خرید و فروش آنلاین طلا | سال ۱۴۰۴ اقتصاد دیجیتال رونق می گیرد؟ شهرک ۲۰۰ هکتاری سلامت سال آینده در خاوران تبریز احداث می‌شود قیمت دینار عراق امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ نزولی شد سیدحسن فراتر از همه محاسبات این جهانی، پشت برادران اهل سنتش ایستاد مشکل برق پارس‌آباد با سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد تومانی رفع می‌شود

1

رسول جعفریان رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران شد

  • کد خبر : 38307
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۵
رسول جعفریان رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران شد

رسول جعفریان به عنوان رییس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه تهران منصوب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز شنبه هشتم دی ماه مراسم تودیع و معارفه دکتر رسول جعفریان با حضور دکتر منوچهر مرادی معاون پژوهشی دانشگاه تهران برگزار شد.

جعفریان استاد گروه تاریخ دانشگاه تهران و بنیان‌گذار کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران است. او ریاست کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی را در کارنامه دارد. جعفریان همچنین از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ ریاست کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران را بر عهده داشت.

در آذرماه ۱۴۰۰ محمد مقیمی؛ رئیس سابق دانشگاه تهران دکتر فاطمه ثقفی را به ریاست کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران منصوب کرده بود.

رسول جعفریان رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران شد

کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران بزرگترین کتابخانه دانشگاهی ایران است و مجموعه‌ای غنی و گسترده از منابع گوناگون در زمینه‌های مختلف علوم و فنون و ادب را در برمی‌گیرد . این کتابخانه در کنار کتابخانه‌های تخصصی دانشکده‌ها که هر یک برحسب نیازهای علمی و آموزشی ویژه خود به وجود آمده‌اند، بیشتر به امر پژوهش اختصاص دارد و به گردآوری آثار مربوط به مطالعات اسلام‌شناسی، ایران‌شناسی و شرق شناسی می‌پردازد .

هسته اصلی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران در سال ۱۳۲۸ تشکیل شد و بنای فعلی کتابخانه، در یکم مهرماه سال ۱۳۵۰ گشایش یافت. در طول این مدت، امور فنی کتابخانه، ایجاد ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی جهان، انتخاب و به کار گماردن کتابداران متخصص، در زیرزمین سازمان مرکزی، و زیرزمین دانشکده علوم و اتاق‌های مسجد دانشگاه انجام می‌شد .در سال ۱۳۵۳ ، به منظور گردآوری و نگهداری و سازمان‌دهی انتشارات غیرکتابی که از سازمان‌ها ، وزراتخانه‌ها ، دانشگاه‌ها و انجمن‌های فرهنگی و مؤسسات و مراکز داخل و خارج از کشور به کتابخانه مرکزی اهدا می‌شد ، «مرکز اسناد» کتابخانه دایر گشت و نام آن به کتابخانه مرکزی افزوده شد.

ساختمان کتابخانه با مساحت بیش از ۲۲۰۰۰ متر مربع دارای نه طبقه است که شامل دو طبقه زیرزمین، همکف، طبقه اول و ۵ طبقه مخزن کتاب و مطبوعات و اسناد است .کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد در حال حاضر حدود ۵۰۰۰۰ عضو ثابت دارد و روزانه پاسخگوی بیش از ۴۵۰۰ نفر مراجعه‌کننده از دانشجویان دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و محققان و پژوهشگران داخل و خارج از کشور است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=38307

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.