آوین ویژه»

غنی‌نژاد: قدرت خودروسازان مانع جدی برای بازار آزاد شده است/ خصوصی سازی یک پروژه ناکام است خبر خوش برای مستاجران | رویای خانه‌دار شدن نزدیک‌تر شد جزئیات جدید از شهادت قاضی احسان باقری قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۷ اردیبهشت اعلام شد + جدول بازدید هزار تاجر خارجی از نمایشگاه کفش ایران هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاه‌ها سرقت در الیگودرز ۱۲ درصد کاهش یافت/ اجرای ۴۰۹ فقره مجازات جایگزین حبس جزییات انتشار اوراق مالی جدید در حاشیه نمایشگاه صنعت مالی حسین حسینی رسما سپاهانی شد مسمومیت ۱۵ نفر با گاز نامشخص در تالار افسریه انسجام ملی یکی از دستاوردهای ارزشمند این جنگ ۱۲ روزه بود ثبت نشان «پاژ» بر فرش دستباف ایران برپایی میز ارتباط مردمی در مصلای الغدیر خرم‌آباد دبیر شورای امر به معروف تهران: ظریف را بازداشت و بازجویی کنید! واگذاری امتحانات حوزه علمیه خراسان به مدارس علمیه بر اساس رتبه‌بندی حزب‌الله لبنان از متن انقلاب اسلامی متولد شد/ ایمان مهمترین سلاح یونانیزه شدن اقتصاد ایران | پای صندوق های بازنشستگی کشور در میان است بازیگران کلیدی تحولات سوریه و اهداف آن‌ها

1

جیمی کارتر درگذشت / پیرترین رئیس جمهور آمریکا که بود؟

  • کد خبر : 39646
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۵:۵۵
جیمی کارتر درگذشت / پیرترین رئیس جمهور آمریکا که بود؟

رئیس جمهور پیشین آمریکا در سن یکصد سالگی درگذشت.

به گزارش اقتصادآنلاین، جیمی کارتر، سی‌و‌نهمین رئیس‌جمهور آمریکا که برهۀ ریاستش در کاخ سفید تحت تأثیر سیاست‌های نامطلوب اقتصادی و همچنین انقلاب ایران و رخدادهای پس از آن تنها به یک دورۀ چهار ساله منتهی شد، روز یکشنبه نهم دی‌ماه در خانه‌اش در ایالت جورجیا از دنیا رفت. او هنگام مرگ ۱۰۰ سال داشت.

از مهم‌ترین اقدامات کارتر در مقام رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام تحریم المپیک ۱۹۸۰ مسکو در واکنش به اشغال افغانستان از سوی اتحاد جماهیر شوروی بود. او همچنین اعلام کرد که ایالات متحده برای حفاظت از منافع خود در منطقۀ خلیج فارس، در صورت لزوم از قدرت نظامی استفاده خواهد کرد؛ سیاستی که به «دکترین کارتر» معروف شد.

جیمی کارتر از اعضای حزب دموکرات و فرماندار سابق ایالت جورجیا در سال ۱۹۷۷ در ۵۳ سالگی به کاخ سفید راه یافت.

در پی ناکامی برای دستیابی به دورۀ دوم ریاست جمهوری و شکست از رونالد ریگان در رقابت‌های انتخاباتی نوامبر ۱۹۸۰، آقای کارتر بیش از پیش به فعالیت‌های بشردوستانه روی آورد و چند دهه بعد، جایزۀ صلح نوبل را به‌خاطر تلاش‌های دیرینه‌اش در دفاع از راهکارهای صلح‌جویانه برای حل بحران‌های بین‌المللی و پیش‌بُرد دموکراسی به‌دست آورد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=39646

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.