آوین ویژه»

زمان‌بندی مراحل نقل و انتقالات دانشجویی وزارت بهداشت اعلام شد دغدغه‌مندان خود را برای مقابله با فتنه‌های پیش‌ رو آماده کنند تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران! شفافیت در فرآیند جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در اولویت است بهره‌برداری از ظرفیت قانون جهش تولید دانش بنیان؛ بازنگری در حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی ۹۰درصد زندانیان شناسه الکترونیک دارند واکنش شدید پاریس به اقدام الجزایر علیه فرانسه مسئولان شهرستان دیر به دیدار جانبازان رفتند ارائه خدمات ۸۲۰ نیروی اورژانس لرستان به مسافران نوروزی خبر فوری سازمان بورس درباره واریز سود سهام عدالت راهیابی فیلم کوتاه «خو» به جشنواره کورتا  مهاجرت معکوس از تهران به شهرستان های این استان چالش جدی ایجاد کرده است ایجاد دو مرکز آزمایشگاه ساخت سریع در قزوین تظاهرات گسترده در تل آویو برای مخالفت با سیاست‌های نتانیاهو+فیلم مهدی طارمی مدل باشگاه اینتر ایتالیا شد وزیر علوم: تلفن همراه و لپ‌تاپ دانشجویان بیمه می‌شود پیش‌بینی پرسودترین و پرضررترین رمزارزهای امروز ۱۹ فروردین روش دور زدن تحریم توسط شرکت‌های نفتی روسی افشا شد/ پای بیت کوین و اتریوم در میان است

0

دعوای رئیس‌جمهور با دبیر شورای عالی فضای مجازی

  • کد خبر : 41920
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱
دعوای رئیس‌جمهور با دبیر شورای عالی فضای مجازی

در بخش دوم کافه خبر نصرالله جهانگرد به داستان ممنوعیت اینترنت نسل سوم در کشور پرداخته شد؛ ممنوعیتی که شکافی غیرقابل جبران در روند رشد و توسعه فناوری اطلاعات در ایران ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در بخش اول کافه خبر نصرالله جهانگرد «آقای تکفا»، به معرفی اینترنت در آمریکا و رسیدن آن در دهه ۶۰ به ایران، تالیف اولین کتاب درسی آموزش کامپیوتر در کشور و سیر فناوری اطلاعات در دولت‌های پنجم تا دهم پرداختیم؛ در این بخش از گفت‌وگو، رئیس سازمان فناوری اطلاعات در دولت یازدهم، به پرسش‌های زیر پاسخ داد:

  • شورای عالی فضای مجازی در ۱۲ سال فعالیت خود چه دستاوردهایی داشته است؟
  • از نظر توسعه هوش مصنوعی در کشور در چه جایگاهی ایستاده‌ایم؟
  • نگاه منفی به فناوری اطلاعات چه زمان شکل گرفت و چه آسیب‌هایی به کشور وارد کرده است؟
  • چه شد که در توسعه شبکه‌های اجتماعی بومی عقب ماندیم؟

بخشی از گفت‌وگوی نصرالله جهانگرد در کافه خبر خبرآنلاین را در ادامه بخوانید:

رئیس سازمان فناوری اطلاعات در دولت یازدهم، در پاسخ به این پرسش که شورای عالی فضای مجازی در ۱۲ سال فعالیت خود چه دستاوردی داشته است؛ گفت:« در سال ۹۰ با تایید مقام معظم رهبری، شورای عالی فضای مجازی درست شد. این شورا در کشور قوی‌ترین شورایی است که در یک موضوع کاربردی تاسیس شده است. یعنی ما به غیر از شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورایی در این سطح نداریم و بحث شورای امنیت و شورای اقتصاد نیز جدا است، چراکه مصوبه آن‌ها در قانون اساسی وجود دارد.

 بنابراین فرصت بسیار بزرگی در اختیار شورای عالی فضای مجازی و فعالان آن قرار گرفت، یعنی یک بخشی آمده است که بالاترین سطح اختیارات را دارد و مصوبه آن به قدری با ارزش است که مسیرهای دیگر را کوتاه کرده است.

شورای عالی فضای مجازی شروع به کار کرد؛ دبیر دور اول از روز اول تا روزی که می‌رفت در حال دعوا با رئیس جمهور وقت (محمود احمدی‌نژاد) و سایر افراد بود و در طول سه سال دبیری شورای عالی فضای مجازی، وقت برای انجام کار مهمی پیدا نکرد. در سال ۱۳۹۲، دبیر تغییر کرد البته دوره ایشان یکساله بود  و از  سال ۱۳۹۳ دبیر سوم بر این مسند بود و در سال ۱۴۰۱ نیز چهارمین دبیر روی کار آمد. در مجموع در ۱۲ سال کار شورای عالی فضای مجازی، این شورا بطور عمده در تنش با بخش اجرایی کشور بوده و رویکرد کنترلی و امنیتی بر فضای تصمیمات عمومیت داشته و برنامه توسعه‌ای بزرگی را برای بخش‌های مختلف کشور ارائه نکرده  است.»

متن کامل این گفت‌وگو را اینجا بخوانید.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=41920

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.