آوین ویژه»

پژوهشگر سال حوزه علمیه خراسان معرفی می‌شود برخورد ۲ خودرو با جک در جاده هراز ۸ مصدوم داشت سید حسن نصرالله فرمانده‌ای متمایز در جبهه مقاومت بود مدارس اصفهان فردا تعطیل نیست یک استقلالی در لیست فروش قرار گرفت آیا فلز قرمز جایگاه خود را به عنوان شاخص سلامت اقتصادی از دست داده است؟ راهنمای دریافت ویزای اروپا در کوتاه‌ترین زمان کشتی لوکس سعودی‌ها؛ خانه جدید اینفلوئنسرها دستور مهم پوتین درباره ایران صادر شد وزیر خارجه ژاپن در سفری غیرمنتظره وارد کی‌یف شد ترامپ: بایدن در مسیر انتقال قدرت مانع تراشی می‌کند شوک شبانه دولت به بازنشستگان | زنگ خطر به صدا در آمد! نمایش آثار متأخر انیمیشن کوتاه ایرانی در خانه هنرمندان ایران ورود سامانه بارشی جدید از امروز/ کاهش دما در شمال‌غرب و غرب اعلام اهداف و برنامه‌های سفر وزیر ارتباطات به صربستان / پای هوش‌ مصنوعی هم در میان است «نگارین بهار نو» افتتاح شد؛ جلوه‌ای از حضور برای شور انقلابی ۴۵۰ تن سیب و پرتقال شب عید در آذربایجان ‌غربی تامین شد آیات ۱۶ و ۱۷ سوره جن؛ کلید حل همه مشکلات

1

مواجهه فعالانه حوزه علمیه در هوش مصنوعی

  • کد خبر : 41990
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
مواجهه فعالانه حوزه علمیه در هوش مصنوعی

رئیس دانشکده دین و رسانه گفت: حوزه علمیه در عرصه هوش مصنوعی مواجهه فعالانه‌ای دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر کمال اکبری در نشست هیأت اندیشه‌ورز روایت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی که روز پنجشنبه در خبرگزاری اهل بیت (ع) اظهار کرد: حوزه علمیه در سال‌های اخیر در حوزه هوش مصنوعی منفعلانه عمل نکرد و خوشبختانه ورود خوبی در این عرصه داشته و به جوانب مختلف این پدیده می‌پردازد.

وی افزود: باید نسبت به پدیده‌های نوین مواجهه فعالانه داشته باشیم و از این ظرفیت بهره ببریم، در عین حال که باید چالش‌ها و آسیب‌های این پدیده‌ها را مورد توجه قرار داد.

به گفته رئیس دانشکده دین و رسانه هوش مصنوعی به عنوان ابزار قدرتمند در جنگ رسانه‌ای مطرح است و رسانه‌های امپریالیستی از این ابزار برای دستکاری شناختی مخاطبان و هدایت افکار عمومی استفاده می‌کنند.

اکبری با بیان اینکه تأثیر این فناوری بر شناخت، رفتار و تصمیم گیری مخاطبان بسیار عمیق است، اظهار کرد: مقابله با این چالش نیازمند آگاهی و توسعه فناوری‌ها و واکاوی ابعاد اخلاقی موضوع است.

وی افزود: مکتب تشیع و اسلام ظرفیت‌های بی‌بدیل عقلانی و معرفتی و بصیرتی دارد که می‌تواند بزرگترین دستگاه‌های نوپدید را به خدمت خودش درآورد. ما باید هنرمندی داشته باشیم و این ابزارها را در خدمت معارف اهل بیت علیهم السلام قرار دهیم.

رئیس دانشکده دین و رسانه گفت: هوش مصنوعی همچنان که می‌تواند ابزار مفیدی برای ما باشد، کارکردهای تهدیدزا هم دارد.

اکبری اظهار کرد: ما با امپریالیسم رسانه‌ای دشمن مواجه هستیم که این ابزار در آن چارچوب قرار گرفته اما در عین حال امکانات زیادی برای ما در نظر گرفته که باید توسط نیروی انسانی عمیق استفاده شود.

دکتر محمدرضا قاسمی دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های این ستاد ارائه کرد و خواستار هم افزایی رسانه‌ها برای روایت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=41990

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.