آوین ویژه»

افزایش نگران‌کننده تصادفات نوروزی؛ ۱۸۵ کشته و ۵۴۲۴ مجروح در ۷ روز مذاکره برای تحمیل اراده آمریکا هرگز محقق نخواهد شد اعلام آمار تماشاگران ۲ نمایش تالار هنر فعالیت فردای بانکها ۵۰ درصد شد/ بورس فعال است حوادث ترافیکی طی ۱۲ ساعت گذشته در استان مرکزی ۳ قربانی داشت وضعیت هوای 3 نقطه تهران قرمز شد پیشرفت‌های ایران در حوزه تجهیزات هوایی فوق العاده است گزارش کامل از آمار رسمی بیکاری در زمستان ۱۴۰۳ پیشنهاد یک میلیارد یورویی عربستان به الماس سیاه برزیل/ دیوانه وار‌ترین پیشنهاد تاریخ فوتبال به ثبت رسید برخورد با خالی فروشی در معاملات آنلاین طلا/ طلا در بانک‌ها ذخیره می‌شود تیک‌تاک به ایلان ماسک می‌رسد؟ «عرفان» در اندیشه امام در تحقق حکومت دینی بروز و ظهور پیدا می‌کند استقرار ایستگاه سنجش آلودگی هوا در رودهن یک ضرورت است زمان دیدار بعثت کرمانشاه و صنعت نفت مشخص شد آغاز نوسازی سامانه کدال افزایش چشمگیر ارزش دوج کوین در پی واکنش ایلان ماسک به تهدید کاربران آخرین موضع عراق درباره گروه تحریر شام و وضعیت سوریه جشن پایان تفسیر ۸۰ جلدی آیت‌الله جوادی آملی

1

کسب مجوز صادرات ماهی زنده به عراق| ضرورت پیگیری صادرات زمینی به کویت در مسیر صفوان

  • کد خبر : 43664
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۰
کسب مجوز صادرات ماهی زنده به عراق| ضرورت پیگیری صادرات زمینی به کویت در مسیر صفوان

اهواز-بالدی،عضو هیأت مدیره انجمن صادرکنندگان و تولیدکنندگان آبزیان خوزستان گفت:مجوزات صادرات ماهی زنده به کشور عراق به ویژه برای بازار بغداد و شهرهای مرکزی کشور عراق که خواستار شد.

فواد بالدی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: پیشرفت تولید ماهی گرمابی با یافتن بازارهای جدید موازی نیست و باید خلاقیت و نوآوری در صادرات انجام شود.

وی افزود: در ۱۰ سال گذشته پیشرفت‌های چشمگیری در تولید آبزیان محقق شد؛ به طور مثال در گذشته اکثر پرورش دهندگان در هر هکتار دو الی سه تن برداشت می‌کردند ولی اکنون با به روز کردن استخرها به انواع ماهی‌ها و ترقی انواع خوراک آبزیان سبب شد به تولید بالای ۵ تن در هکتار برسیم اما بازارهای هدف، همان بازارهای گذشته هستند.

عضو هیأت مدیره انجمن صادرکنندگان و تولیدکنندگان آبزیان خوزستان تصریح کرد: چنانچه به شکل فعلی حرکت کنیم صنعت آبزی پروری در خوزستان وارد رکود می‌شود.

بالدی با اشاره به بازار عراق توضیح داد: مجوزات صادرات ماهی زنده به کشور عراق به ویژه برای بازار بغداد و شهرهای مرکزی کشور عراق که خواستار ماهی زنده هستند کسب شده است که از رئیس و خزانه‌دار اتاق بازرگانی خرمشهر برای پیگیری این موضوع مهم سپاسگزاریم.

وی ادامه داد: اینک مسئله ما صادرات ماهی به کشورهای حوزه خلیج فارس مخصوصاً کویت از طریق ترانزیت کالا از کشور عراق به مرز صفوان است و از مسئولان انتظار داریم این موضوع را پیگیری کنند.

عضو هیأت مدیره انجمن صادرکنندگان و تولیدکنندگان آبزیان تاکید کرد: اکنون صادرات ماهی به کویت از طریق دریا انجام می‌شود که با توجه به طول مسافت دریایی و آب و هوای منطقه بعضاً بارهای ماهی فاسد می‌شوند و ضرر و زیان زیادی برای تجار به دنبال دارد در حالیکه مرز شلمچه تا صفوان کمتر از ۷۰ کیلومتر است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=43664

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.