آوین ویژه»

آغاز سال تحصیلی دانشجویان ایرانی در دانشگاه پزشکی پیراگوا بیش از ۶۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در خراسان رضوی رفع تصرف شد بسته معیشتی ویژه نهایی شد + جزئیات تسهیل دسترسی زنان به منابع مالی برای ایجاد و توسعهٔ کسب و کار انهدام مواضع داعش با جنگنده‌های اف-۱۶ عراق و هلاکت یکی از سرکردگان دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد سرعت وزش باد در استان مرکزی به ۷۰ کیلومتر بر ساعت می رسد پیکر پاک سردار «شادمانی» وارد گلزار باغ بهشت همدان شد ماه رمضان فرصتی بی‌نظیر برای ارتقای کیفیت زندگی روایت حامد و مهدی فخری‌زاده از ترور پدرشان؛ شلیک به پدرم توسط هوش منصوعی انجام شد اصغر بختیاری: اگر آوینی امروز بود از حقیقت دفاع می‌کرد نه شعار پوشش زنده تشییع «سید مقاومت» همزمان از ۹ کانال اینترنتی منبر قرآنی حجت‌الاسلام قاسمیان درباره اهمیت احترام به پدر و مادر مراسم اختتامیه چهل‌ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن در مشهد آغاز شد افرادی که به پیروانی حمله کردند دستگیر شدند نماینده ترامپ: اوکراین به ناتو ملحق نخواهد شد بزرگترین هواپیمای جهان / یک غول به تمام معنا مردم انزلی بیش از ۱۳ میلیارد ریال به جبهه مقاومت کمک کردند

1

واردات سالانه ۱۰ میلیارد دلار کالا از طریق کوله بری و ملوانی

  • کد خبر : 45301
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵
واردات سالانه ۱۰ میلیارد دلار کالا از طریق کوله بری و ملوانی

رئیس کل سازمان گمرک با اشاره به تنوع بالای رویه های وارداتی کشور نسبت به سایر کشورها گفت: برآورد ها حاکی از آن است که ارزش کوله بری و واردات ملوانی حدود ۱۰ میلیارد دلار است.

به گزارش بازار، فرود عسگری رئیس کل سازمان گمرک با اشاره به وضعیت فعلی گمرک گفت: ما حدودا با حجم تجارت خارجی ۱۲۰ میلیارد دلار، ۱۲۰ گمرک در کشور داریم. حدود ۸۳ منطقه ویژه اقتصادی در کشور درست شد که در ۳۱ منطقه آن گمرک حضور دارد. ۲۰ بازارچه مشترک مرزی داریم و ۳۱ گمرک ملوانی هم اکنون وجود دارد و حجم کالایی که توسط کولبرها و ملوانان وارد کشور می شود حدود ۱۰ میلیارد دلار است.

وی افزود: ما حدود ۱۵ رویه گمرکی داریم و این در حالی است که اکثر کشور های دنیا حدود ۵ رویه گمرکی دارند.

عسگری گفت: ما در قانون رفع موانع تولید چند تکلیف داریم و چند تکلیف هم مربوط به سازمان استاندارد ابلاغ شده است. یکی از آن ها این است که اگر کالایی مشمول بررسی سازمان استاندارد است و سازمان استاندارد آن را تایید کرد، دفعه بعدی که آن کالا وارد شد دیگر نیازی به اخذ استاندارد نداشته باشد. یا مورد دیگر ترخیص نسیه برای واحد هایی که کمبود نقدینگی دارند، است. حدود ۶۰ درصد مواد اولیه را می توانیم نگه داریم و ما بقی آن را ترخیص کنیم. اگر الان واحد تولیدی ۹۰ درصد پروانه اش کالا وارد کند، ما اجازه ترخیص میدهیم و این در حالی است که قبلا کمتر بود.

ریز آمار گمرکی هر ماه در اختیار روسای اتاق های بازرگانی قرار می‌گیرد

فرود عسگری در خصوص انتشار آمار های گمرکی گفت: ما ریز آمار واردات و صادرات را به روسای اتاق های بازرگانی می‌فرستیم و طبق قانون مسئول استخراج و انتشار اطلاعات هستیم که پایبند به این موضوع هستیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=45301

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.