آوین ویژه»

عامل تیراندازی در پلدختر دستگیر شد «موآنا ۲» در روزهای شکرگزاری انفجاری آمد! دستگیری قاتل و همدستش کمتر از ۱۲ ساعت در یزد «وحشت سفید» در تماشاخانه صحنه آبی تجربه می‌شود مسجد مقدس جمکران در شب نیمه شعبان نورافشانی شد پیمان پولی میان ایران و روسیه زلنسکی: امیدوارم ترامپ درک کند که پوتین قابل اعتماد نیست! تکرار تاریخ؛ چرا رژیم صهیونیستی توان شکست حزب‌الله را ندارد؟ بانک‌های استان سمنان تسهیلات نهضت ملی مسکن را پرداخت کنند بازی با پرسپولیس سخت است؛ محرومیت کاپیتان نساجی اشتغال نیروهای بومی مطالبه مردم استان بوشهر از صنعت است تداوم هوای گرمتر از نرمال در منطقه طی هفته جاری! دستور معاون وزیر بهداشت به روسای دانشگاه‌ها درباره خودکشی دستیاران صدور الکترونیکی گواهی حصر وراثت توسط سازمان ثبت احوال عیاری برای «خر لنگ» به مسجدسلیمان رفت فرانسه ایلان ماسک را تهدید کرد وزیر راه پزشکیان هم به مجلس می‌رود آنکارا: ۵ عضو پ ک ک را در کوه‌های قندیل از پا درآوردیم

1

برنامه ریزی برای پایان انباشت سیب زیر درختی در آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 4535
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۵
برنامه ریزی برای پایان انباشت سیب زیر درختی در آذربایجان شرقی

تبریز-مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از ساماندهی سیب‌های زیردرختی و روند خرید سیب صنعتی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرامرز افشانی در بازدید از یکی از واحدهای صنایع تبدیلی بستان‌آباد در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: امسال در آذربایجان شرقی حدود ۷۰۰ هزار تن سیب تولید شده است که بین ۲۰ تا ۲۵ درصد از آن، معادل ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تن، بعنوان سیب زیر درختی و بادریز به عنوان سیب صنعتی است و نیاز به خریداری توسط کارخانجات صنایع تبدیلی دارد.

وی افزود: این فرایند به‌صورت شبانه‌روزی و مطلوب در حال انجام است و جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد. در حال حاضر، حدود ۱۰۰ واحد صنایع تبدیلی کوچک و بزرگ پوره چیپس و کنسانتره با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن در استان فعال بوده و با حداکثر ظرفیت در حال کار هستند.

افشانی با اشاره به انباشت سیب‌ها در کنار جاده‌ها، بیان کرد: این وضعیت به‌دلیل محدودیت و دوره کوتاه برداشت و خرید سیب صنعتی در استان به‌وجود آمده است. تاکنون ۱۲۰ هزار تن سیب از مناطق مختلف استان حمل شده و به‌زودی تمامی سیب‌ها با قیمت مناسب توسط کارخانجات خریداری و به محصولات فرآوری‌شده‌ای مانند پوره و کنسانتره تبدیل خواهند شد.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین از برنامه‌ریزی‌های این سازمان برای سال‌های آینده خبر داد و گفت: با توجه به اینکه مجوزهای جدیدی برای مراکز خرید سیب صادر شده و واحدهای صنعتی جدیدی در حال تأسیس هستند، ظرفیت جذب سیب در استان افزایش خواهد یافت و در آینده شاهد انباشت سیب در کنار جاده‌ها نخواهیم بود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=4535

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.