آوین ویژه»

قمی: هیئتی‌ها پرچمداران خیزش مردمی برای غزه شوند حملات هوایی جدید آمریکا به صعده یمن معاون وزیر بهداشت: ۷۴ هزار میلیارد تومان برای طرح دارویار تخصیص داده شد عکاس خبرگزاری مهر برگزیده مسابقه عکاسی «خورشید مارون» همدلی مردم ایران با جبهه مقاومت ریشه در فرهنگ فاطمی دارد حملات گسترده هوایی آمریکا به یمن نمایشگر گلکسی S۲۴ ضدانعکاس نیست؟ کاشت ۳۵۰۰ اصله نهال به مناسبت روز درختکاری در خراسان جنوبی توجه به اقشار آسیب‌پذیر اولویت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه ابقا شد مرمت مسجد جامع گرگان نیازمند اعتبارات میلیاردی است فجر شهید سپاسی شیراز قهرمان لیگ فوتبال دسته اول کشور شد ‌مدارس و ادارات تهران فردا تعطیل نیست تراکتور با پیروزی مقابل استقلال خوزستان صدرنشینی نیم فصل را به دنبال دارد به خاک و خون کشیده شدن دانش آموزان فلسطینی به دست صهیونیست‌ها فاز نخست کلینیک هیئت پزشکی ورزشی کردستان شهریور ۱۴۰۴ افتتاح شود برگزیدگان سی و یکمین اجلاس سراسری نماز در بخش مقالات علمی معرفی شدند برنامه ایلان ماسک برای سفر به فضا فاش شد!

0

تزریق هورمون در صنعت تولید مرغ بی‌معنی است

  • کد خبر : 46132
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۸
تزریق هورمون در صنعت تولید مرغ بی‌معنی است

اردبیل- مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: طیور تولیدی در سطح استان عاری از هرگونه هورمون است و اصلا در صنعت طیور چیزی به نام هورمون وجود ندارد، پس فکر و خیال مردم از این بابت راحت باشد.

مهدی فیضی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طیور تولیدی در سطح استان و در سطح کشور عاری از هرگونه هورمون است و اصلاً در صنعت طیور چیزی به نام هورمون وجود ندارد، پس فکر و خیال مردم از این جهت راحت باشد.

وی ادامه داد: ولی سوالی که احتمال دارد در بین افکار عمومی به وجود بیاید و آن رشد ۴۵ روزه مرغ است که در این مورد جیره‌ای که مرغداران به مرغ‌ها می‌دهند بر اساس بالانس املاح، مواد پروتئینی، هیدرات کربن و میزان انرژی که مصرف می‌کند و… است، پس با این شرایط مرغ در ۴۵ تا ۵۰ روز رشد می‌کند.

فیضی افزود: بعضاً ما شاهد کبودی در سینه طیور هستیم که آن هم در اثر عدم تحرک طیور است و آنجا میکروبی رشد می‌کند که در هنگام پاک کردن مرغ باید آن را برداشت و بقیه لاشه قابل مصرف است.

وی با بیان اینکه مجموعه دامپزشکی نظارت بر فرآورده‌های خام را بر عهده دارد افزود: یعنی فرآورده‌هایی که هنوز برای مصرف آماده نشده‌اند و وقتی این‌ها به شیر پز خانه‌ها و یا به کارخانه‌های تولید لبنیات صنعتی بروند دیگر در حوزه‌ی ما نیست و به بهداشت و نظارت همکاران در بخش بهداشت وارد می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل تصریح کرد: ما در این حوزه شاهد بیماری تب مالت هستیم و این بیماری یک بیماری مشترک در بین دام و انسان است و برای مقابله با آن شبانه روز در حال تلاش هستیم و واکسن‌های مختلف در این مورد به دام‌های بزرگ و کوچک تزریق می‌شود.

فیضی تشریح کرد: از مردم خواهشمندیم که لبنیات سنتی دور بمانند و از لبنیات صنعتی و بسته‌بندی شده و هموژنیزه و پاستوریزه استفاده کنند و شیر را به حد کافی بجوشانند و پنیر را حداقل مدتی در آب نمک نگه دارند تا میکروب آن از بین برود.

وی ادامه داد: ۱۲ میلیون و ۵۰۰ قطعه پرنده به خاطر بیماری آنفولانزای فوق حاد و حاد پرندگان واکسیناسیون شده‌اند تا سد دفاعی در مقابل بیماری آنفولانزا در استان ایجاد کنیم.

فیضی با بیان اینکه مجموعه دامپزشکی شبانه روز در حال تلاش است تا مردم از یک سفره و غذای سالم استفاده کنند و در نتیجه از یک جامعه سالم برخوردار باشیم افزود: از مردم خواهشمندیم که در این مورد با ما همکاری‌های لازم را به عمل آورند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=46132

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.