آوین ویژه»

سالیوان: آمریکا پیگیر برقراری آتش بس در غزه است! بررسی وضعیت خادمان قرآنی در جلسه با رئیس سازمان اوقاف مسمومیت ۵۰ نفر از دانش آموزان یک مدرسه در شاهین دژ؛ حال دانش آموزان مساعد است اذعان نشریه آمریکایی به «کار سخت اسرائیل» در مقابل محور مقاومت ۸۰۰ هزار نفر واجد طرح مسکن جوانی جمعیت هستند تایوان کوچک‌ترین کامپیوتر کوانتومی جهان را تولید کرد واگذاری ۵۰ هکتار از اراضی به فرودگاه ساری احتمال پنج یا هفت ساله شدن دوره ششم شوراهای شهر وجود دارد بیانیه حماس درباره اعلام آتش‌بس و توقف جنگ علیه غزه حضور یک رهبر ارکستر ایرانی در یک رویداد بین المللی پیام تبریک وزیر علوم به مناسبت فرارسیدن سال نو آیین تودیع و معارفه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر برگزار شد محموله جدید ۱۸۰۰ تُنی بمب‌های‌ آمریکایی به اراضی اشغالی رسید قشون‌کشی طالبان به مناطق مرزی پاکستان تجلیل طراح لباس فیلم های کوبریک در جشنواره لوکارنو تصادف مرگبار در غرب ساحل عاج با دست کم ۲۶ کشته قدردانی از مجاهدت علما و فضلای اسلام وظیفه همگانی است جلسه فوری ستاد مدیریت بحران/ مازندران آماده‌باش شد

2

با شنیدن این آلبوم به مرحله درخشان موسیقی ایرانی می‌روید

  • کد خبر : 4741
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
با شنیدن این آلبوم به مرحله درخشان موسیقی ایرانی می‌روید

«همه تو» عنوان یکی از تازه ترین آثار منتشر شده در فرآیند تولید و تهیه آثار موسیقایی است که به تازگی نسخه مجازی آن در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، نسخه مجازی آلبوم «همه تو» به آهنگسازی و تنظیم کنندگی حسین ساجدی و خوانندگی سروش دادیار در حال و هوایی متفاوت تر از برخی آلبوم های منتشر شده در حوزه موسیقی ردیف دستگاهی ایران پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

تصنیف «گام زمان»، ساز و آواز همایون، چهار مضراب و آواز بیداد، تصنیف «بیداد»، تک نوازی نی عشاق، تصنیف «آنش نیز»، ساز و آواز شوشتری، تصنیف «آغوش قبا» آثاری هستند که در این آلبوم گنجانده شده اند.

در توضیحات تکمیلی این پروژه موسیقایی آمده است:

آلبومِ «همه تو» پی‌آیندِ منطقی روند تاریخی موسیقی ایرانی در سال های پس از انقلاب است. جریان شناسی موسیقی ایرانی بعد از یک دوره فترت تحولی عمیق و عجیب را در اواخر دهه شصت با انتشار آلبوم‌های بیداد و ترکمن و غیره نشان داد. این آلبوم‌ها چه به لحاظ سبک نوازندگی و ترکیب سازها و چه جهانی که بازنمود می‌کردند تفاوتی ماهوی با اسلاف خویش داشتند.

این مرحله تازه هم به شدت وابسته به سنت موسیقی ایرانی و هم در پی تصویرسازی نوینی از هستی موسیقی ایرانی بود و در آن می‌توان چفت‌شدگیِ سنت و تجدد را ملاحظه کرد در این چارچوب آلبوم بیداد و نوازندگی بیگجه‌خانی نمایی از این هم‌نشینی است.

آلبومِ «همه تو» گفتگو و غوطه و کنکاشی در این مرحله درخشان موسیقی ایرانی است.

در حقیقت قطعه‌های این آلبوم دیالوگی با جهانِ منشوریِ آن دوره است. جوابِ آواز در غزل «هوایِ رویِ تو» عمیقاً ردیفی‌ است و به روشنی نشان می‌دهد که ساجدی تا چه پایه معتقد به برداشت از سرچشمه‌های اصیل است.

قطعه «آغوشِ قبا» و سازبندی دقیق و نوجوی آن به دنبال همان هدفی‌است که نوابغ موسیقی آن دوره دنبال می‌کردند.

آنچه در این آلبوم چشمگیر است وسواس دقیق در باب رنگ‌بندی‌سازها، ترکیب خوش‌ریختِ مایه‌ها و درون‌مایه‌ها و نواخت‌ها و انتخاب شایسته اشعار از جهان کلاسیکِ ادب فارسی‌است که همگی نشانگر درک عمیق ساجدی از جریان‌شناسی موسیقی ایرانی و بی‌شک نقطه‌ درخشانی در سلوک موسیقایی اوست.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=4741

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.