آوین ویژه»

کوتاهی سازمان تامین اجتماعی برای کارگران گران تمام شد «نقاشی‌گری» تماشایی می‌شود شهادت ۲ فلسطینی در توحش صهیونیست ها به رفح اولین شهردار «شیرینو» منصوب شد دستگیری سارق محصولات کشاورزی تا کشف البسه خارجی قاچاق تعرفه‌های جامعه پزشکی واقعی سازی شود عملیات احداث مرکز دیالیز و نیروگاه خورشیدی کوهبنان آغاز شد اهمیت شب قدر به دلیل تعیین جزئیات وقایع آینده بر اساس حکمت الهی است قالیباف قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان را به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد فوری / اعلام حکومت نظامی تا فردا صبح روایت سفیر ایران در لبنان از انفجار پیجرها لیگ برتر فوتبال – سپاهان و مس رفسنجان مدارس آذربایجان‌شرقی غیرحضوری شد بزرگ‌ترین بسته تحریمی انگلیس علیه روسیه فردا اعمال می‌شود دفترچه راهنمای ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ منتشر شد خیبر ترمز فولاد را کشید؛ پیروزی مهم شاگردان دقیقی شرایط تقسیط شهریه دانشجویان شهریه‌پرداز دانشگاه علامه اعلام شد مرور مداوم دستورالعمل‌های ایمنی برای کاهش سوانح ریلی ضروری است

1

نواف سلام کیست؟ / نخست وزیر جدید لبنان را بشناسید

  • کد خبر : 49060
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
نواف سلام کیست؟ / نخست وزیر جدید لبنان را بشناسید

منابع لبنانی اعلام کردند که نواف سلام رای لازم را برای نخست وزیری لبنان به دست آورد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، نواف سلام رئیس دیوان دادگستری بین المللی رای کافی را به دست آورد.

نتیجه رایزنی های الزام آور برای نخست وزیری نواف سلام به نفع اوست و تاکنون ۶۵ رای به دست آورده است. هر چند که رایزنی های به پایان نرسیده است.

رایزنی‌ها در پارلمان برای انتخاب نخست وزیر کشور پس از گذشت ۴ روز از انتخاب جوزف عون، به عنوان رئیس جمهور لبنان، از صبح امروز آغاز شد.

بعد از اعلام انصراف «فؤاد مخزومی» و «ابراهیم منیمنه»، رقابت بر سر کرسی نخست‌وزیری لبنان به دو نفر یعنی «نواف سلام» رئیس دادگاه دادگستری بین‌المللی و «نجیب میقاتی» نخست وزیر کنونی محدود شد.

بیوگرافی نواف سلام نخست وزیر جدید لبنان

نواف سلام، قاضی، دیپلمات و استاد دانشگاه لبنانی متولد ۱۹۵۳ به مدت ۱۰ سال سفیر و نماینده دائم لبنان در سازمان ملل و نماینده کشورش در شورای امنیت بود.

مواضع نواف سلام نسبت به ایران

به نقل از خبرگزاری دانشجو، نواف سلام در طول فعالیت خود در عرصه دیپلماتیک، به‌ویژه زمانی که نماینده دائم لبنان در سازمان ملل متحد بود، مواضعی اتخاذ کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم به مسائل مربوط به ایران مرتبط می‌شد.

یکی از برجسته‌ترین مواردی که موضع نواف سلام نسبت به ایران را مورد توجه قرار داد، رأی‌گیری شورای امنیت سازمان ملل در سال ۲۰۱۰ درباره قطعنامه ۱۹۲۹ بود. این قطعنامه تحریم‌های گسترده‌ای را علیه ایران به دلیل برنامه هسته‌ای این کشور اعمال می‌کرد.

لبنان در این رأی‌گیری، به‌عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت، رأی ممتنع داد.

این رأی‌گیری واکنش‌های مختلفی در لبنان برانگیخت. حزب‌الله لبنان و برخی از متحدان ایران این اقدام را برخلاف مواضع رسمی دولت لبنان و تعهدات منطقه‌ای آن دانستند.

سفیر ایران در بیروت، غضنفر رکن‌آبادی، با اشاره به این رأی، اعلام کرد که ایران انتظار داشت لبنان به این قطعنامه رأی منفی دهد، اما از مقاماتی که مخالفت خود را با این تحریم‌ها ابراز کردند، تشکر کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=49060

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.