آوین ویژه»

رئیس هیئت داوران جشنواره فیلم کوتاه بسیج تهران منصوب شد آمار شهدای غزه به ۴۸ هزار و ۴۶۷ نفر رسید نائینی: جهاد دانشگاهی جوانان جهادگر پرورش می‌دهد فیلم اولی‌ها و باسابقه‌های فجر ۴۳ را بشناسیم پیام تسلیت محسنی‌اژه‌ای در پی شهادت قضات دیوان عالی کاهش عرضه روغن در بازار | شیرینی فروشان برای پخت شیرینی شب یلدا روغن ندارند آمار شهدای غزه به ۴۳ هزار و ۶۰۳ نفر افزایش یافت حمله موشکی بالستیک از یمن به سرزمین‌های اشغالی امام هادی(ع) الگوی ایستادگی در برابر ظلم و فساد تخفیف ۲۰ درصدی برای معاینه فنی خودروهای سبک تبریز یکی از رقبای علی داودی در قهرمانی جهان کم شد خوابگاه‌های دانشگاه خوارزمی در تهران تجمیع می‌شود اقدام بی‌سابقه رژیم صهیونیستی درباره یگان جاسوسی ۸۲۰۰ «باغ کیانوش» ۵ میلیاردی شد تحلیلی بر تفاوت مرگ و خواب با توجه به تجربه‌های «زندگی پس از زندگی» سود سهام عدالت جدید چقدر است؟ / جزئیات مرحله دوم سود سهام عدالت ۱۴۰۳ سفارت ترکیه در سوریه پس از ۱۳ سال بازگشایی شد هک فروشگاه بازی‌های آنلاین توسط پسر بچه ۹ ساله در ممسنی فارس

0

پخشان عزیزی کیست؟ اسناد صحبت می‌کنند!

  • کد خبر : 50434
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۸:۴۰
پخشان عزیزی کیست؟ اسناد صحبت می‌کنند!

کردستان-پخشان عزیزی کیست؟ مددکار اجتماعی یا عضو یک گروه تروریستی؟

به گزارش خبرگزاری مهر، پخشان عزیزی فرزند عزیز متولد سال ۱۳۶۳ اهل مهاباد و زاده سنندج که این روزها تبدیل به نقل محفل رسانه‌های تجزیه طلب تبدیل شده، کیست و چه پیشینه‌ای دارد؟

آیا اینطور که پدرش ادعا کرده یک مددکار اجتماعی بوده و جمهوری اسلامی یک مددکار زن را با هزینه زایی امنیتی دستگیر می‌کند حکم اعدام هم صادر می‌کند تا تبدیل به تیتر یک رسانه‌های تجزیه طلب شود؟

ماجرا به دهه ۸۰ باز می‌گردد جایی که پخشان ارتباطاتش را با گروهک تروریستی دموکرات کردستان ایران آغاز می‌کند.

در این خصوص توسط نهادهای امنیتی احضار و به وی تذکرات لازم در خصوص منع ارتباط گیری داده شده و پخشان هم تعهد می‌دهد. برادر او با نام آسو عزیزی نیز عضو دمکرات بود و در غائله هتل تارای مهاباد و خودکشی فریناز خسروی همکاری تنگاتنگی با دمکرات داشت. اما پخشان در گیرو دار اغتشاشات سال ۱۳۸۸ و در شهریور ماه همان سال به همراه چند نفر دیگر از جمله کامل احمدی و فردی به نام آوات اهل سقز با هدایت حزب دمکرات کردستان از مرز مریوان خارج می‌شوند و به بهانه حضور در کلاس‌های مؤسسه WADI که یک نهاد وابسته به سرویسهای اطلاعاتی برای آموزش زنان جهت ایجاد آشوب و نافرمانی مدنی است، در رانیه عراق ملاقات‌هایی را انجام می‌دهد. در آنجا پخشان برای راه‌اندازی اغتشاش در دانشگاه‌های ایران در یک دوره فشرده آموزش‌های لازم را می‌بینند. پس از بازگشت بود که اغتشاشات دانشگاه تهران به بهانه اعدام عضو کومله احسان فتاحیان را رقم می‌زند.

پس از این ماجرا پخشان دستگیر می‌شود و پس از مدتی از زندان آزاد می‌شود. پس از آزادی در سال ۱۳۹۳ به صورت غیرقانونی از مرزها خارج و به گروهک تروریستی پ.ک. ک و پژاک می‌پیوندد. پس از مدتی در شاخه زنان پژاک به نام کژار سازماندهی می‌شود. شروع به هسته سازی و آموزش‌های تروریستی و نظامی می‌کند. تصاویر زیر نشان از فعالیت‌های نظامی و مسلحانه پخشان در پژاک و همچنین مصاحبه‌های متعدد او با تلویزیون این گروهک تروریستی دارد.

در این تصویر نیز در کنار پیمان ویان، رئیس مشترک پژاک با لباس پژاک در تلویزیون این گروه (آرین تی وی) حاضر می‌شود و مفاهیم تجزیه طلبانه را تئوریزه می‌کند.

پخشان عزیزی کیست؟ اسناد صحبت می‌کنند!

پس از اغتشاشات ۱۴۰۱ پژاک چشم طمع به برهم زدن اوضاع داخل کشور و فعال سازی مجدد دانشگاه‌ها دارد. با این هدف کادرهای زن خود را روانه ایران می‌کند که به زعم گروه در این خصوص چه دستگیر شوند و چه فعالیت کنند به نفع پژاک است نام آنها نام گروه را بر سر زبان‌ها می‌اندازد. سرویس‌ها نیز نیاز به سوژه رسانه‌ای برای تبلیغ علیه ایران دارند. با این هدف پخشان بار دیگر در تیر ماه ۱۴۰۲ به صورت غیرقانونی از مرز پاوه به منظور هدایت هسته‌های تشکیلاتی و به هم ریختن دانشگاه‌ها وارد کشور می‌شود. با توجه به آشنایی او با حوزه دانشگاه‌های تهران وارد منطقه عمومی تهران و البرز می‌شود. هدف‌گذاری سالگرد اغتشاشات ۱۴۰۱ است و برای همین با خانواده حدیث نجفی نیز دیدار می‌کند و اینجاست که توسط نیروهای امنیتی دستگیر می‌شود.

تمامی تصاویری که در این گزارش دیدید، هیچگاه توسط رسانه‌های تجزیه طلب منتشر نمی‌شود. چون ضرورت دارد عکسی فتوشاپ شده با تم مظلوم نمایی و چهره زیبا که حتی در آلبوم خانوادگی پخشان نیز یافته نمی‌شود ساخته و با مهندسی انتشار و عملیات روانی روی افکار به عنوان یک دختر کورد بی گناه مددکار اجتماعی جا زده و پخش وسیع شود.

چرا؟ چون بعد از اغتشاشات زن زندگی آزادی نیاز به سوژه‌های قربانی زن برای جنگ شناختی وجود دارد و چون در داخل کشور سوژه مناسبی نیافته‌اند گروه‌های تروریستی مانند پژاک به خوبی این نقش را برای سرویس‌های حریف بازی می‌کنند و کادرهای زن خود را از کوهستان‌های قندیل به داخل کشور و به دم تیغ می‌فرستد. گروه به خوبی می‌داند که جمهوری اسلامی افرادی مانند پخشان عزیزی و وریشه میرزایی که سال‌ها اقدامات تروریستی در غرب کشور انجام داده‌اند را به خوبی می‌شناسد. پس هرچه به مناطق عمقی‌تر وارد شوند احتمال دستگیری آنها بیشتر خواهد بود. منتظر باشید این سناریو در مورد افراد دیگر نیز تکرار شود. جنگ شناختی این روزها نیاز به سوژه زن قربانی با تم مظلوم نمایی دارد. علی جوانمردی تجزیه طلب و سیما ثابت اینترنشنال وابسته به رژیم صهیونسیتی هم هواخواه او می‌شوند. غیر از این هم انتظار نمی‌رود.

حالا فهمیدید چرا شهردار دارم اشتات آلمان کفالت پخشان عزیزی را می‌پذیرد؟

چقدر این سناریو تکراری و آشناست!

تجمع برلین و جنگ پرچم‌های تجزیه طلب!

و در نهایت عوض کردن جای جلاد و شهید.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=50434

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.