آوین ویژه»

«الجولانی» به عراق دعوت شد کتاب «روایت بی‌قراری» رونمایی شد ارائه نان باکیفیت در استان بوشهر یونی‌سواپ همچنان در بین صرافی‌های غیر متمرکز می‌درخشد بهروزآذر: محدود کردن اجرای مهریه به ۱۴ سکه تضعیف حقوق زنان است فرود اضطراری هواپیماها در فرودگاه بندرعباس به علت شرایط نامساعد جوی گزارش خبرنگار مهر از عشق و علاقه مردم منطقه به «سید مقاومت»+ فیلم جدیدترین اخبار از تحولات سوریه و اوضاع فرودگاه دمشق نمایشگاه مجید فروغی افتتاح شد؛ چگونه باید زندگی و کنش‌گری کرد تمدید فراخوان مسابقه مطبوعاتی انجمن منتقدان خانه تئاتر ورود کودک جیمی‌جامپ به زمین دیدار استقلال و ملوان+ویدئو افزایش قیمت تاریخی طلا در بازار | فعلا دست نگه دارید! اولین گوشی دنیا با پردازنده جدید دیمنسیتی ۸۴۰۰ مواضع تأمل‌برانگیز وزیر خارجه عراق درباره محور مقاومت جایگزینی یکجا کِشتی در اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی استقرار هوای سرد از امشب در اردبیل/کمینه دما به زیر ۱۳ درجه می‌رسد لاوروف: کوچاندن فلسطینی‌ها منطقه را به یک بمب ساعتی بدل می‌کند روایت استاد نجابتی از طراحی سنگ مزار شهید «سید حسن نصرالله»

2

قاضی علی رازینی که بود؟

  • کد خبر : 51389
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
قاضی علی رازینی که بود؟

صبح امروز فردی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی شده دو قاضی پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی را به شهادت رساند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، صبح امروز فردی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی شده دو قاضی پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی را به شهادت رساند.

حجت الاسلام والمسلمین رازینی متولد ۱۳۳۲ در رزن همدان، رئیس شعبه ۳۹ دادگاه انقلاب بود.

وی در سال ۱۳۶۰ قاضی دادگاه انقلاب تهران و پس از ورود منافقین به فاز مسلحانه مأمور بررسی پرونده‌های آنان در خراسان شد.

در سال ۱۳۶۳ علی رازینی در دادستانی تهران جایگزین اسدالله لاجوردی شد. او سپس رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح شد. در سال ۱۳۶۶ امام خمینی او را به عنوان حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت و در سال ۱۳۶۷ هم به عنوان رئیس دادگاه‌های ویژه رسیدگی به تخلفات مربوط به جنگ تحمیلی منصوب کرد.

علی رازینی در دوره دوم ریاست محمد یزدی بر قوه قضائیه، دادستان تهران و در دوره دوم ریاست محمود هاشمی شاهرودی رئیس دیوان عدالت اداری بود. او بعدها معاون حقوقی و توسعه قضائی قوه قضائیه ایران شد.

رازینی در سال ۷۷ نیز ترور شده اما جان سالم به در برده بود. وی در آن زمان رئیس دادگستری تهران بود، شب ۱۸ ماه رمضان هنگام خروج از محل کارش با نصب بمب آهن ربایی به خودروی حامل وی توسط موتورسواران مورد سوءقصد قرار گرفت و مجروح شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=51389

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.