آوین ویژه»

پاسخ «مدیر» به حواشی «دبیر»؛ دوره هفدهم جشنواره موسیقی نواحی برگزار می‌شود؟ انگیزه لازم برای ماندن نخبگان در داخل کشور ایجاد شود قیمت تور کرمان دی ۱۴۰۳ / با ۲ میلیون سفر کنید + جدول تفاهم‌نامه همکاری بین منطقه آزاد اروند و هواپیمایی چابهار امضا شد پزشکیان: عدالت، محور اصلی عملکرد دولت است/راه ما همان مسیر امام راحل است پوشش ۹۷ درصدی شبکه آب و فاضلاب استان همدان در GIS چهلمین جشنواره موسیقی فجر در سنندج آغاز شد ابومحمد الجولانی خواستار تحویل مقامات و نظامیان اسد از کشورهای پناهنده به آنها شد شهرداری تهران رکورد درآمد زد، اما شهروندان تغییر ندیدند! عکس | پهپاد تاشو که در کیف جا می‌گیرد نشست خوانش و گزارش چهارمقاله نظامی عروضی آقای اسطوره به پرسپولیس برگشت واکنش کرملین به اظهارات زلنسکی برای مذاکره با پوتین نمایش توانمندی‌های صادراتی ایران در نمایشگاه اوراسیا خالق سولانا: بیت کوین هیچ ارزش ذاتی ندارد مشکل تامین برق شهرک‌های آبزی‌پروری استان بوشهر حل شود الجولانی بعد از قتل‌ عام ۱۰۰۰ نفر: می توانیم کنار یکدیگر زندگی کنیم! افزایش ظرفیت و تولید زنجیره جهانی مس در سال ۲۰۲۴

0

گردش مالی بالای گوهرسنگ‌ها و ضرورت ایجاد یک تشکل صنفی اختصاصی

  • کد خبر : 52072
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
گردش مالی بالای گوهرسنگ‌ها و ضرورت ایجاد یک تشکل صنفی اختصاصی

رئیس کمیسیون معادن اتاق ایران گفت: زمانی که این سنگ‌ها به مرحله فراوری می‌رسد، گردش مالی بالای ۲/۱ تریلیون دلار را ایجاد می‌کند که حاکی از جذابیت این رشته است.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در همایش گوهرسنگ‌ها که در اتاق بازرگانی اصفهان با حضور رؤسای کمیسیون‌های معادن اتاق‌های ایران و اصفهان و فعالان این عرصه برگزار شد، افزود: با توجه به پتانسیل فراوان در زمینه فلزاتی مانند مس، سنگ‌ها و کانی‌ها، می‌توانیم شعار مس به جای نفت و جایگزینی صادرات سنگ‌ها به جای نفت را مورد توجه قرار دهیم و از ارزش بالای مالی، ارزآوری و دیگر فرصت‌های اقتصادی بهره‌مند شویم.

او یادآور شد: هرچند معادن سنگ‌هایی مانند الماس، یاقوت و زمرد را در کشور نداریم یا شناسایی نشده‌اند و بیشتر واردکننده هستیم؛ اما در مورد دیگر سنگ‌های نیمه‌قیمتی مانند لاجورد، عقیق، فیروزه با وجود معادنی در استان‌های خراسان و کرمان، فرصت‌هایی برای صادرات و کسب درآمد وجود دارد.

رئیس کمیسیون معادن اتاق ایران، ضرورت رفع موانع در مقابل ورود تکنولوژی، ایجاد برندینگ و تحقق عنوان تجاری برای عقیق و فیروزه ایران و دیگر کانی‌ها را با تمرکز بر گسترش تعاملات با کشورهای چین، هند، آمریکا و امارات را مطرح کرد و افزود: حذف قاچاق در سایه تعدیل تعرفه‌ها و تسهیل‌گری در ضوابط گمرکی و قوانین اتفاق خواهد افتاد و می‌توان فرصت‌های بهره‌وری در این عرصه را تقویت کرد.

او با بیان نقش اتاق ایران، ایمیدرو و دیگر نهادها در تحقق اهداف حمایتی، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم با تقویت صنعت گوهرسنگ‌ها و صادرات آنها یا فلزاتی مانند مس، به توسعه اقتصادی کشور کمک نماییم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=52072

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.