آوین ویژه»

نقش آفرینان تازه بازار مسکن ؛ خریداران با این روش وام فوری می گیرند پهنای باند در جزیره خارگ افزایش یابد جزئیات پذیرش دانشجو در طرح دستیار فناوری دانشگاه علم و صنعت غیبت قطعی ستارگان استقلال مقابل النصر ۱۵ هزار قطعه از طیور بومی در فهرج واکسیناسیون رایگان می‌شوند ۷۵۰ میلیون دلار کالای تعاونی از مازندران صادر شد فروردین، ماه شانس تراکتور تصمیم نهایی آمریکا در آستانه کریسمس | بیت کوین جایگزین دلار می شود؟ اطلاعیه جدید سامانه جامع تجارت درباره تعیین منشا ارز | تعیین منشا ارز الزامی است پروازهای حج بی‌تاثیر از نوسانات ارز ورود دانشجویان پیام نور به جلسات امتحان پس از توزیع برگه ها ممنوع شد فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه سردار سلیمانی یک مکتب بود و جان خود را در راه امنیت منطقه نثار کرد رسمی / بلانکو به فولاد پیوست حضور پررنگ شرکت‌های معدنی در اینوتکس ۲۰۲۵ پیروانی بازهم به کمیته اخلاق احضار شد توقیف موتورسیکلت قاچاق در فردیس ۷ مجروح در حملات موشکی حزب‌الله به عمق سرزمین‌های اشغالی

0

طی برنامه یک‌ساله مدارس سنگی و کانکسی حذف می‌شود

  • کد خبر : 52477
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰:۰۴
طی برنامه یک‌ساله مدارس سنگی و کانکسی حذف می‌شود

تبریز-مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی گفت: ۷۲ مدرسه کانکسی مستقل بالای ۱۰ دانش‌آموز و ۴۴ مدرسه سنگی شناسایی شده بود که اقدامات جدی صورت گرفته است و طی برنامه یک‌ساله حذف می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود سعادتی امروز در اولین گردهمایی بانوان مدرسه یار و مدرسه ساز استان، استفاده از ظرفیت خیرین و مردم را به تأسی از رئیس جمهور، حلال مشکلات زیر ساختی عنوان کرد و اظهار داشت: مدارس هنرستانی با تراکم بالای ۳۵ نفر از جمله دیگر اولویت‌های این اداره کل برای سال تحصیلی پیش رو می‌باشد که پیش‌بینی می‌شود با ایجاد کارگاه در حیاط هنرستان‌ها، شاهد آزاد سازی کلاس‌ها و کاهش تراکم باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در پایان با بیان اینکه ۱۸۹ پروژه نیمه تمام و در دست اجرا در استان وجود دارد گفت: برای اتمام ۷۸ مورد از آن‌ها در سال‌جاری برنامه‌ریزی شده است.

وی در ادامه با قدردانی از اقدامات بانوان خیر مدرسه ساز و مدرسه‌یار گفت: برای موفقیت لازم است به فهم مشترکی از مسائل و چالش‌ها برسیم و بدانیم برای رفع موانع چه اقداماتی را باید انجام دهیم.

سعادتی با بیان اینکه نیروی انسانی، اصلی‌ترین مؤلفه رشد یک کشور است و نقطه آغازین تربیت نیروی انسانی دستگاه تعلیم و تربیت می‌شود؛ تصریح کرد: بر همین اساس؛ توسعه عدالت آموزشی به ویژه در زمینه فضاهای آموزشی جز اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش و اصول تربیت نیروی انسانی است.

وی با اشاره به برکات جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه عدالت، بیان داشت: جهش بسیار قابل توجه در زمینه با سوادی و دسترسی به آموزش، یکی از بزرگترین اتفاقات در زمینه توسعه عدالت، بعد از انقلاب اسلامی ایران است؛ اما یک چالش جدی داریم که آن هم عدالت در کیفیت آموزش بوده و این مهم بارها مورد تاکید رئیس جمهور محترم قرار گرفته است.

سعادتی افزود: عدالت در کیفیت آموزش دارای دو بُعد است که بخشی شامل سخت‌افزار و دیگری دسترسی به نرم افزار مناسب شامل طرح و برنامه مناسب و کاربردی در پیش برد برنامه‌های آموزشی و تربیتی است.خوشبختانه در زمینه رشد سخت‌افزاری، اقدامات اولیه که شامل شناسایی و احصاء اطلاعات کامل است، صورت گرفته و مقرر گردیده با راهبری استاندار محترم جلسات مرتب، برگزار و اقدامات تحولی صورت گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش زمانی می‌تواند متحول شود که مردمی باشد؛ مردمی بودن به معنی گسترش و توسعه مدارس غیردولتی نیست؛ بلکه به معنی اداره مدارس دولتی در تمام ابعاد با مشارکت و بهره‌مندی از ظرفیت مردم است.

وی افزود: حمایت معنوی از مدارس توسط اولیا و مردم باید سازماندهی شده و برنامه عمل داشته باشد، امروز به دنبال آن هستیم فرایند جدی برای این امر تهیه و تنظیم شود و خوشبختانه اکنون این اهتمام در وزارت خانه وجود دارد که انجمن اولیا و مربیان تقویت شود.

سعادتی ادامه داد: زمانی بهترین مدرسه، نزدیک‌ترین مدرسه خواهد بود که آن مدرسه آبروی محله باشد و افراد آن محل نسبت به توسعه و رفع تمامی چالش‌های مدرسه محله حساسیت داشته باشند و در این صورت عدالت آموزشی نیز افزایش خواهد یافت.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=52477

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.