آوین ویژه»

خانه تاریخی وثیق انصاری تحویل میراث فرهنگی اصفهان شد الجولانی بعد از قتل‌ عام ۱۰۰۰ نفر: می توانیم کنار یکدیگر زندگی کنیم! موضع گیری کرملین درباره پرونده هسته ای ایران و دیدار ترامپ با پوتین نظریه صهیون ترویج اسلام تکفیری و نابودی دین الهی است «هملت قاتل» فروردین به تئاتر شهر می‌آید؛ گرفتار شدن بین سرنوشت و توهم بهرام کلهرنیا دبیر کل هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر شد گزارش تایمز از تشدید بگیروببند در انگلیس به دلیل فعالیت در فضای مجازی تداوم رشد مبادلات آنلاین سهام در آذر ماه بودجه معاونت علمی کاهش یافت عملکرد ثبت اسناد و املاک گیلان درخشان است حمله مجدد رژیم صهیونیستی به پایتخت لبنان سپاهان با پیروزی مقابل پارس جم به مرحله بعد جام حذفی صعود کرد بررسی فیلمنامه‌های زیر پنج دقیقه در «فیلم‌نگار» عرضه اولیه سهام یک شرکت جدید در فرابورس پایداری ۹۳ درصدی شرکت‌های فعال بورس در سودسازی روش دور زدن تحریم توسط شرکت‌های نفتی روسی افشا شد/ پای بیت کوین و اتریوم در میان است بیانیه شوکه‌کننده «ارتش آزادی‌بخش بلوچستان» پاکستان درباره ربایش قطار! حمایت روسیه از مذاکرات ایران و آمریکا

0

۱۲ هزار و ۹۵۰ پروانه بهره داری معادن وجود دارد

  • کد خبر : 53750
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۵:۲۳
۱۲ هزار و ۹۵۰ پروانه بهره داری معادن وجود دارد

مدیرکل دفتر بهره‌برداری از معادن وزارت صمت گفت: ۱۲ هزار و ۹۵۰ پروانه بهره داری معادن وجود دارد که از این تعداد ۹۳۰ مورد معدن بلامعارض هستند که یعنی بهره‌بردار ندارند.

به گزارش بازار، مهدی حمیدی، مدیرکل دفتر بهره‌برداری از معادن وزارت صمت در نشست کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران گفت: کمیسیون معدن می‌تواند متولی پیشنهاد درباره استخراج واقعی و یا اسمی معادن درباره مبنای حقوق دولتی باشد. این پیشنهاد را در شورای عالی معادن مطرح خواهیم کرد تا قانون به نحوی اصلاح شود که بر استخراج واقعی تمرکز شود. به‌هرحال وزارت صمت دنبال تولید بیشتر است و می‌خواهد استخراج واقعی و اسمی تطبیق داشته باشد.

وی در مورد پارامترهای تعیین حقوق دولتی، اظهار کرد: سه عدد استخراج اسمی معادن که مبنای آن پروانه بهره‌برداری است، ضریب پایه حقوق دولتی که در سال ۱۴۰۴ نسبت به دو سال قبل تغییر نخواهد کرد و سوم کشف قیمت است که متأثر از بازار و نرخ ارز و بازار جهانی و تورمی است که در کشور وجود دارد.

حمیدی با بیان اینکه الگوریتم نرم‌افزار حقوق دولتی آماده شده و قرار است ظرف دو هفته آینده داده‌های آن جمع‌آوری شود، افزود: پس از جمع‌آوری داده‌ها، به صورت پایلوت اجرا خواهد شد. این نرم‌افزار بر روی ضریب پایه حقوق دولتی تأثیرگذار خواهد بود و در کشف قیمت اثری ندارد. شورای عالی معادن تشخیص داده ۸۰ درصد استخراج واقعی معادن که فاکتور رسمی دارد، مبنای کشف قیمت محسوب خواهد شد.

او با بیان اینکه در مورد فرمول پیشنهادی کاملاً آمادگی برگزاری جلسات کارشناسی را داریم، ادامه داد: در مورد استمهال حقوق دولتی، شورای عالی معادن چنین اختیاری ندارد. به نظر می‌رسد موضوع استمهال باید از طریق وزارت اقتصاد دنبال شود.

حمیدی با اشاره به اینکه ۱۲ هزار و ۹۵۰ پروانه بهره داری معادن وجود دارد، بیان کرد: از این تعداد ۹۳۰ مورد معدن بلامعارض هستند که یعنی بهره‌بردار ندارند. از ۱۲ هزار و ۲۰ مورد دیگر نیز ۶ هزار و ۱۷۷ فقره دارای پروانه بهره داری فعال هستند و ۵ هزار و ۸۴۳ مورد هم غیرفعال هستند. یعنی بهره‌بردار دارند اما غیرفعال هستند. از این تعداد موارد غیرفعال نیز بالای ۴۰۰ مورد به سمت سلب صلاحیت می‌روند.

او افزود: معادن فعال در گروه ۶ تقریباً بالای ۹۰ درصد است. معادن گروه ۵ که غیرفلزی هستند هم بیش از ۷۵ درصد فعال هستند. در گروه سنگ‌های ساختمانی حدود ۵۰ درصد فعال هستند. در واقع عمده معادن غیرفعال در گروه‌های یک، دو و سه هستند که عمدتاً به مباحث ساختمانی بازمی‌گردد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=53750

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.