آوین ویژه»

فرمول پرداخت حقوق جدید بازنشستگان | جامعه کارگری سوپرایز خواهد شد! هشدار به متقاضیان تحصیل در دانشگاه پیام نور در آستانه نیمه شعبان؛ پروازهای فوق العاده هما به مشهد واردات خودرو و طلا رکورد زد صفحه نخست روزنامه های استان فارس یکشنبه ۴ آذر سطح خدمات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خراسان جنوبی افزایش یابد قیمت بعدی بیت‌کوین کدام است؟ ۲۹ کیلومتر از آزادراه مراغه – هشترود افتتاح شد اجرای پروژه های راکد در مازندران سرعت بخشیده می شود کارمندان تیک‌تاک در میانه شعله‌های آتش لس‌آنجلس؛ «از مرخصی شخصی استفاده کنید یا کار کنید!» طرح‌ها و لوایح کشور در سایه وحدت به نفع مردم اجرا شود آمارها می‌گویند؛ شاخص کل ۴۰ درصد دیگر جای رشد دارد! «آوای ابرها» راهی آمریکا شد جوانان غیور سوریه صهیونیست‌ها را بیرون خواهند راند آیت الله بهجت شب قدر را چگونه می گذراند؟ کشف ۹ کیلوگرم شیشه و هروئین در ملارد تغییرات جدید در وام مسکن؛ افزایش سقف و مشوق‌های جدید آذربایجان شرقی و روند تحول در ساخت‌وساز؛ نگاهی به انقلاب مسکن در استان

2

از شر آنفولانزا نجات پیدا کنید !

  • کد خبر : 55229
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۴:۲۷
از شر آنفولانزا نجات پیدا کنید !

تغذیه مناسب برای حفظ یک سیستم ایمنی قوی ضروری است. یک رژیم غذایی متعادل که حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی باشد، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر توانایی بدن ما در مقابله با عفونت‌ها، از جمله آنفلوآنزا، داشته باشد.

 آنفلوانزا یک بیماری تنفسی مسری است که در اثر ویروس آنفلوانزا ایجاد می شود. در این رابطه مرضیه کامران، کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز یادداشتی را در اختیار ایسنا قرار داده که به توصیه‌های تغذیه‌ای در بیماری آنفلوانزا اشاره کرده است. در این یادداشت عنوان شده است:

نشانه‌های آنفلوانزا ممکن است شامل تب، سرفه، آبریزش بینی، دردهای عضلانی، گلو درد، سردرد، خستگی، اسهال، تهوع و استفراغ باشد.

تغذیه مناسب برای حفظ یک سیستم ایمنی قوی ضروری است. یک رژیم غذایی متعادل که حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی باشد، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر توانایی بدن ما در مقابله با عفونت‌ها، از جمله آنفلوآنزا، داشته باشد.

سرماخوردگی

توصیه‌های تغذیه ای در پیشگیری و در زمان ابتلا به بیماری آنفلوانزا

  • مصرف انواع میوه‌ مانند انواع مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی، موز و خرمالو
  • مصرف انواع سبزی‌ مانند اسفناج، کاهو، جعفری، لوبیا سبز، انواع فلفل، سبزی خوردن، انواع کلم، گوجه فرنگی، هویج، کدو حلوایی، سیر، پیاز خام، اضافه کردن شلغم به سوپ و آش
  • مصرف جوانه‌های گندم و ماش
  • مصرف منابع غنی از پروتئین، آهنو رویدر برنامه غذایی روزانه مانند: انواع گوشت قرمز کم چرب، مرغ و ماکیان، ماهی‌های چرب (مانند قزل‌آلا، سالمون و ساردین) و تخم‌مرغ
  • انواع حبوبات مانند نخود، انواع لوبیا، عدس، لپه و ماش
  • مغزهای بدون نمک مانند پسته، گردو، بادام و فندق
  • شیر و لبنیات پاستوریزه کم‌چرب و کم‌نمک
  • محدود کردن مصرف قندهای ساده و مصرف متعادل کربوهیدرات‌های پیچیده مانند پلو مخلوط با حبوبات، سبزی‌ها و انواع نان کامل
  • مصرف روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب یا سایر مایعات
  • مصرف ۴ تا ۶ وعده غذایی کم‌حجم و کوچک به جای ۲ یا ۳ وعده پرحجم و بزرگ
  • پرهیز از خوردن غذاهای چرب، شور و شیرین مانند انواع تنقلات شور (چیپس، پفک و موارد مشابه)، کنسروها و شورها، انواع فست‌فودها، انواع نوشابه، آب‌میوه‌های صنعتی و انواع سس‌ها به دلیل تحریک و تضعیف سیستم ایمنی بدن

تامین سطوح مناسب ویتامین D به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطر بیماری آنفلوانزا کمک می‌کند.

طبق دستور عمل کشوری برنامه مکمل یاری توصیه می‌شود تمامی افراد بالای ۱۲ سال ماهانه یک عدد مکمل ویتامین D ۵ هزار واحدی مصرف کنند.

لازم به ذکر است در صورت داشتن بیماری زمینه‌ای، قبل از مصرف مکمل با پزشک خانواده خود مشورت کنید.

 


منبع:

همشهری آنلاین



کدخبر:
345652


پریا ابراهیمی

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=55229

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.