آوین ویژه»

غریب آبادی: تفاهم با آمریکا ممکن است دبیر و شورای سیاست‌گذاری جشنواره «فیلم ۱۰۰» منصوب شدند وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد کرمان شد تبریک رئیس‌جمهور به مناسبت میلاد حضرت عیسی (ع) و سال نو میلادی ۲۰۲۵ مردم فهرج پیکر امام جمعه این شهر را تشییع کردند نشست خبری جشنواره بین المللی تئاتر فجر جدایی نورچشمی موسیمانه از استقلال قطعی شد حمله خرس باعث مصدوم شدن جوان ۳۳ ساله در آبدانان شد فهرست آیفون‌ها، مک‌بوک‌ها و آیپدهایی که دیگر بروزرسانی نمی‌شوند ابومحمد جولانی کیست؟ برگزاری نشست «اهمیت امروزین مطالعات فلسفه سده‌های میانه در ایران» پیام وزیر ارشاد و معاون هنری به جشنواره تئاتر فجر سردار رضایی: قاچاقچیان سوخت دیگر حاشیه امن نخواهند داشت سفر علی دایی به بندرعباس صحت دارد؟ ترامپ: زلنسکی از سرنوشت نیمی از کمک ها به اوکراین بی خبر است ۳ کشته در سانحه سقوط هواپیما در ایالت فلوریدا در آمریکا+ فیلم بازگشت تظاهرات خیابانی در آستانه مراسم تحلیف «ترامپ»+ فیلم آغاز بخش پژوهش «موسیقی فجر» در رادیو فرهنگ

0

جزییات اکران فیلم‌های جشنواره عمار در اهواز تشریح شد

  • کد خبر : 55723
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۷
جزییات اکران فیلم‌های جشنواره عمار در اهواز تشریح شد

اهواز – دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره فیلم عمار جزییات اکران فیلم‌های این جشنواره در اهواز را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی هاجری عصر امروز شنبه در نشست خبری پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار که در مهدیه قائمیه اهواز برگزار شد، بیان کرد: این مکان، بیت آیت الله علم الهدی، جز یکی از محل‌های پر رفت و آمد انقلابیون بوده است. بسیاری از شخصیت‌های برجسته دهه ۳۰ و ۴۰ که قصد سخنرانی در اهواز را داشتند از جمله شهید دکتر مفتح، در این محل برنامه خود را اجرا می‌کردند.

دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: همچنین همسر ایشان فعالیت‌های بسیاری در دهه ۴۰ برای بانوان داشتند، به طول مثال هر دوشنبه برای بانوان جلسات احکام برگزار می‌کردند و از رساله امام صحبت می‌کردند، در حالی که آن زمان داشتن رساله جرم بود.

وی اضافه کرد: سال ۴۳ که امام دستگیر می‌شود وی به شاه تلگراف میزند و ۱۰۰ بانوی اهوازی آن را امضا می‌کنند مبنی بر اینکه امام باید آزاد شود. زمانی که نتیجه نمی‌گیرند بار دوم با لحن شدیدتری تلگراف می‌زنند.

دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با بیان اینکه در سینمای روشن فکری خلاهایی وجود داشت، تصریح کرد: پس از فتنه سال ۸۸، جشنواره عمار خلأ موجود را پر کرد و مسیر جدیدی برای هنرمندان آغاز کرد.

هاجری افزود: سال ۸۹ که جشنواره عمار آغاز شد حدود ۱۱ اثر به دبیرخانه رسید اما اکنون بیش از پنج هزار اثر از سراسر کشور و حتی دیگر کشورها به جشنواره ارسال می‌شود.

وی گفت: پویانمایی، نماهنگ، کساند و داستانی، قالب‌های جشنواره هستند.

دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با اعلام اینکه فیلم‌ها دی ماه در سینما فلسطین تهران اکران و برگزیده‌ها مشخص شده، عنوان کرد: پس از آن اکران فیلم در دیگر شهرها صورت گرفت که در اهواز از ۹ تا ۱۱ بهمن ماه ساعت ۱۸ لغایت ۲۲ در سینما اکسین اکران خواهد شد.

هاجری ادامه داد: همچنین سانس ویژه ای برای کارگردان‌های خوزستانی که هرساله به جشنواره اثر می‌فرستند در نظر گرفته شده که فیلم‌های آنها اکران و مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه کودکان و نوجوان‌ها نیز برای ما مهم هستند، تصریح کرد: در سینما، خانه کودک در نظر گرفته شده که فعالیت‌های آموزشی، سرگرمی و اکران فیلم انجام می‌شود. با توجه به اینکه کودکان نسل آینده هستند، تلاش داریم شعارهای انقلاب اسلامی را به آنها منتقل کنیم.

به گفته دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، جشنواره عمار، جشنواره هنر متعهد است.

هاجری شعار جشنواره را عدالت، جمهوریت و مقاومت خواند و ادامه داد: اختتامیه جشنواره با حضور خانواده‌های شهدا برگزار خواهد شد. در این مراسم از فیلم سازان و اکران کنندگان برتر برتر، همچنین هنرمند سال تجلیل می‌شود.

وی اظهار کرد: همچنین بیش از یک هزار و ۷۰۰ اثر به جشنواره لانه عنکبوت رسید که ۲۲۶ اثر مربوط به خوزستان بوده و از سه برگزیده آن در اختتامیه تجلیل خواهد شد.

دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار افزود: سنگر هفت تپه، ساعت جادویی، باغ کیانوش، پشت کوه‌های زنگی و در برابر چشم‌ها، از بارزترین فیلم‌هایی است که اکران خواهد شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=55723

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.