آوین ویژه»

مخالفت چین با طرح «ترامپ» برای آواره کردن فلسطینی‌ها افتتاح ۴ کیلومتر از محور هراز تا پایان سال وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود نمایش نقاشی‌های آخرالزمانی در «پس از ما» تصادف زنجیره‌ای در محور فولاد محله به دامغان ۳ مصدوم داشت چرا دادگاه چای دبش علنی نبود؟ کاهش نرخ بیکاری در خوزستان منوط به تغییر نگاه بانک‌ها نسبت کسب و کارهای خرد است رونق در بازار مسکن پردیس؛ آیا موج تحویل واحدها در راه است؟ حمله با چاقو در جمهوری چک با ۲ کشته رونمایی از بازیگر نقش شهید احمد کاظمی در فیلم «پیش‌مرگ» ۷ کشته براثر برخورد ۲ خودروی سواری در محور ایرانشهر-لاشار لزوم آشنایی نسل جوان با سبک زندگی و اندیشه‌های امام خمینی(ره) جاده نیاسان دره در اشکور علیا رودسر مسدود شد پیام رییس جمهور به آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان هواوی میت ۷۰ چینی‌ترین گوشی تاریخ است نوروز در مازندران به نمادی از وفاق ملی تبدیل شده است ارتش سوریه از سرنگونی پهپاد تروریستها در حومه حماه خبر داد کشتار غیرمجاز و غیربهداشتی دام باعث انتقال بیماری زئونوز می شود

1

کاهش مصرف انرژی در دستور کار کلینیک صنعت دانشگاه امیرکبیر

  • کد خبر : 56932
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱:۰۳
کاهش مصرف انرژی در دستور کار کلینیک صنعت دانشگاه امیرکبیر

استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: افزایش بهره‌وری،کاهش مصرف انرژی، حرکت به سمت متانول سبز،متانول آبی وزنجیره تبدیل متانول از جمله چارچوب‌های همکاری بین پتروشیمی زاگرس و دانشگاه امیرکبیر است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر محمد رحمانی در مراسم افتتاحیه «کلینک صنعت» در دانشکده مهندسی شیمی این دانشگاه تاریخچه ای از ایجاد دفتر نوآوری زاگرس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه داد و اظهار کرد: پتروشیمی زاگرس بزرگترین تولید کننده متمرکز متانول در جهان است که دو ردیف تولید متانول با فناوری جدید دارد و هر یک از این ردیف‌های فرآیندی یک میلیون ۶۵۰ هزار تن و مجموعا ۳/۳ دهم میلیون تن متانول تولید می کند.

این استاد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر یادآورشد: پتروشیمی زاگرس مجموعه‌ی از فناوری های مختلف در حوزه مهندسی شیمی در خود دارد که شامل بخش های مختلف تصفیه گاز، تولید گاز سنتز، تولید و فراوری متانول و صادرات به شمار می رود. کار جدیدی که اخیرا این شرکت با توجه به ناترازی گاز که در کشور انجام داده، حرکت به سمت تامین خوراک از گازهای مشعل است.

رحمانی ادامه داد: شرکت پتروشیمی زاگرس در بخش توزیع نیز با خریداری کشتی های فراورده بر ایده چاه تا چرخ را پیاده کرده است. همینطور این شرکت اولین مجموعه ای به شمار می رود که بخش نوآوری و فناوری در صنعت پتروشیمی را تاسیس کرد و ما خوشحال هستیم که شرکت همکاری خود را در این حوزه با ما به عنوان یک دانشگاه صنعتی اصیل و معتبر آغاز کرده است

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: طی سال های اخیر ظرفیت های متعددی برای همکاری با صنعت در دانشگاه ایجاد شده است به ویژه قانون جهش دانش بنیان و قانون استفاده اعتبار مالیاتی به این برنامه ها سرعت بخشیده است.

استاد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: شرکت پتروشیمی زاگرس با اختصاص بودجه پنج ساله به این دفتر نوآوری در قالب طرح نان، پروژه های مشترک کارشناسی ارشد و دکتری، دوره‌های کارورزی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کوآپ) در پتروشیمی و همینطور پروژه‌های صنعتی دیگر موجبات همکاری ثمربخش دو مجموعه را فراهم آورده است.

رحمانی ادامه داد: چارچوب همکاری های فوق مباحث افزایش بهره وری، کاهش مصرف انرژی، کاهش مصرف گاز، حرکت به سمت متانول سبز و متانول آبی و زنجیره تبدیل متانول می باشد. این در حالی است که شرایط تحریمی مشکلاتی در فروش مستقیم متانول در بازارهای جهانی برای شرکت‌های متانول ساز به وجود آورده است و زنجیره ارزش متانول می تواند تا حد زیادی این فشارها را برطرف سازد.

وی خاطر نشان کرد: فرصت خوبی در قالب همکاری های دو جانبه بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت پتروشیمی زاگرس ایجاد شده است تا در قالب تفاهم نامه ای کلینیک صنعت پتروشیمی را ایجاد کنیم تا از ظرفیت قانون جهش دانش بنیان در جهت توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری استفاده کنیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=56932

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.