آوین ویژه»

جذب سرمایه خارجی با تغییر نگرش و اصلاح قوانین محقق می‌شود پرداخت یک میلیارد تومان کمک بلاعوض به خانوارهای آسیب‌دیده تهرانی آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سرمایه‌گذاران آماده صعود بیت‌کوین شدند «بهداشت، آب و جاده» ۳ مشکل مشترک چهار شهرستان خوزستان ذخایر گروه‌های خونی منفی در استان بوشهر کاهش یافت دولت باید دست خود را از زمین‌های مردم کوتاه کند! هلاکت برادرزاده رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی شاخص کل بورس سقوط کرد تأمین مواد اولیه، برگ برنده ایران است/ با رفع تحریم‌، رقیبی جدی در بازارهای جهانی می‌شویم اولین محموله آیفون ۱۶ از گمرک ترخیص شد امسال ۱۱ نقطه حادثه خیز در استان زنجان رفع شده است توقف صادرات محصولات کشاورزی در صورت افزایش قیمت نجات جان ۶ بیمار با اهدای عضو جانبار دفاع مقدس جزییات برگزاری اردوی ۱۰ روزه «اعتکاف نور» برای راهیان نور زبان درازی جاستین ترودو سوژه رسانه‌ها شد + عکس خبر خوش قالیباف برای ایثارگران + فیلم فوری/ جزئیات تقسیم تهران اعلام شد صدور مطالبه نامه کسردریافتی واردکنندگان کالای اساسی جدی شد

1

ضرورت صدور مجوز موسسات قرآن و عترت به صورت متمرکز

  • کد خبر : 57716
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۷
ضرورت صدور مجوز موسسات قرآن و عترت به صورت متمرکز

نخستین جلسه معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رؤسای گروه‌های قرآنی استان‌ها در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در نخستین جلسه‌ای که با حضور رؤسای گروه‌های قرآنی استان‌ها با معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران و کارشناسان در سالن جلسات این معاونت برگزار شد. حجت الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی با اشاره به دوران زندگی متفاوت امام موسی کاظم (ع)، شرایط سخت و انزوای سیاسی و اجتماعی ایشان را از نقاط مهم تاریخ اسلام برشمرد وی اظهار داشت که نقطه مشترک این دوره با دوران سایر امامان، قطع ارتباط مردم با امام معصوم و عدم آگاهی کافی جامعه نسبت به احکام دینی بود.

در ادامه مهمانان ضمن معرفی خود گزارشی از سابقه فعالیت و اقدامات انجام شده در استان خود ارائه کردند.

سپس برخی از حاضرین در خصوص مشکلات و چالش‌های خود که شامل موارد ذیل بود با معاون وزیر به بحث و گفتگو نشستند که برخی از آن‌ها شامل:

– عدم داشتن تخصیص ردیف اعتباری به گروه قرآن و عترت

– صرف اعتبارات مصوب قرآنی از سوی معاونت قرآن و عترت در امورات دیگر به تشخیص مدیران وقت

– عدم تناسب بین بودجه‌های اختصاص یافته به معاونت‌های فرهنگی، هنری و قرآنی

– مواجه شدن مؤسسات معین با مالیات پس از انجام طرح‌های اداره کل

– عدم حمایت مالی از مؤسسات قرآنی در حوزه آموزش و اجرای برنامه‌های تبلیغی و ترویجی و همچنین برگزاری دوره‌های تخصصی تربیت مربی و استمرار رویدادهای تبلیغی و ترویجی از استان‌ها مانند جشن رمضان یا هفته‌های قرآن و عترت و جشنواره‌های قرآنی

معاون قرآن و عترت در خصوص لزوم تشکیل کارگروه استان‌ها با هدف بهبود ارتباط استان‌ها با مرکز و شناسایی و رفع مشکلات و چالش‌های پیش رو تاکید کرد.

وی افزود در خصوص رفع افتراق بحث صدور مجوز مؤسسات قرآن و عترت که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات صادر می‌شود صحبت کردند و گفتند که بزودی این اقدام به صورت واحد و از سوی وزارت متبوع مدیریت می‌شود.

همچنین در خصوص رایزنی با صندوق هنر جهت ارتقای خدمات بیمه، بیمه تکمیلی و وام قرض الحسنه برای فعالین قرآنی کشور اشاره کردند.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی در خصوص پیشنهادات و طرح‌های استان‌ها درباره برنامه‌های سال ۱۴۰۴ و همچنین نمایشگاه قرآن در ماه رمضان پیش رو گفتگو کردند.

معاون وزیر در خصوص لزوم اهتمام ادارات کل استان به جذب مشارکت دستگاه‌ها و نهادها مانند استانداری و فرمانداری استان و شهرستان در برگزاری نمایشگاه تاکید کردند.

لازم به ذکر است در این جلسه رؤسای گروه و کارشناسان قرآن و عترت ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، ایلام، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان و بوشهر شرکت داشتند و این سلسله جلسات در روزهای یکشنبه در بهمن ماه و به تعداد ۴ جلسه برگزار می‌شود. و در هر جلسه ۸ استان شرکت خواهند کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=57716

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.