آوین ویژه»

دیدار خاصِ اسیر فلسطینی با مادرش پس از ۵ سال اسارت+ فیلم نخستین آزمایشگاه مشترک بین دانشگاه تبریز و دانشگاه شیان چین افتتاح شد هفدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران در بندرعباس آغاز شد فرهنگسازی درباره ماهی قرمز هفت‌سین باید از مدارس پایه آغاز شود  احیای واحدهای راکد اولویت کاری کرمانشاه است درخواست ستاره‌های تیم ملی در آستانه سال نو بیمارستان کنگان به دستگاه زباله‌سوز مجهز شد میزبانی از آسیایی ها به نمایندگان فوتبال ایران برگشت «سیدحسن نصرالله» نماد مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و استکبار بود اردوغان: امیدواریم دولت فراگیر در سوریه تشکیل شود/ اسرائیل در غزه پاکسازی قومی می‌کند حذف ۳ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های بروجرد رژیم صهیونیستی از کدام تسلیحات حزب الله لبنان وحشت دارد؟ تردد ۱۶ درصدی سهم خودروهای سنگین در قم کاخ سفید: روند مذاکرات آتش‌بس در لبنان بسیار مثبت است ۲ حادثه ترافیکی در اصفهان ۲۳ مصدوم داشت نتایج نهایی پذیرش کدرشته‌های خاص کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ اعلام شد منتظر گران شدن این آیفون باشید ۳۴ میلیون تن کالای نفتی و غیرنفتی از بنادر هرمزگان صادر شد

2

«گنبد آهنین» آمریکا فعال شد

  • کد خبر : 58351
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸
«گنبد آهنین» آمریکا فعال شد

سامانه گنبد آهنین آمریکایی شامل مجموعه‌ای از فناوری‌های پیشرفته برای مقابله با تهدیدات موشکی و هوایی است. این سامانه باید بتواند موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز را رهگیری و منهدم کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جدید ایالات متحده اخیرا با امضای یک فرمان اجرایی، خبر از برنامه‌ای بلندپروازانه برای ایجاد یک سامانه دفاع موشکی پیشرفته به نام «گنبد آهنین آمریکایی» داده است.
 
این برنامه یادآور ابتکار دفاع استراتژیک (SDI) معروف به «جنگ ستارگان» در دوران ریاست‌جمهوری رونالد ریگان است که در دهه ۱۹۸۰ میلادی مطرح شد. در آن زمان، هدف SDI ایجاد یک سامانه دفاع موشکی مبتنی بر فضا بود که بتواند موشک‌های بالستیک شوروی را در فضا رهگیری و منهدم کند. اگرچه این برنامه به دلیل چالش‌های فنی و هزینه‌های بالا هرگز به‌طور کامل عملیاتی نشد، اما تأثیر قابل‌توجهی بر توسعه فناوری‌های نظامی و فضایی داشت.

مؤلفه‌های اصلی گنبد آهنین آمریکایی

سامانه گنبد آهنین آمریکایی شامل مجموعه‌ای از فناوری‌های پیشرفته برای مقابله با تهدیدات موشکی و هوایی است. این سامانه باید بتواند موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز را رهگیری و منهدم کند. برای این منظور، حسگرهای فضایی پیشرفته‌ای به کار گرفته خواهند شد تا این تهدیدات را در مراحل اولیه شناسایی کنند. همچنین، توسعه و استقرار رهگیرهای فضایی برای مقابله با موشک‌ها در فازهای مختلف پرواز از جمله مرحله بوست و مرحله پایانی، بخش مهمی از این پروژه است.
 
یکی دیگر از مؤلفه‌های کلیدی این برنامه، ایجاد یک شبکه ارتباطی فضایی است که امکان هماهنگی بهتر میان سامانه‌های مختلف دفاعی را فراهم کند. این سامانه علاوه بر ابزارهای فیزیکی رهگیری، شامل قابلیت‌های جنگ الکترونیک و اقدامات غیرکینتیک برای ایجاد اختلال در مسیر پرواز موشک‌های دشمن نیز خواهد بود. همچنین توسعه سیستم‌هایی که بتوانند تهدیدات را پیش از پرتاب شناسایی و خنثی کنند، بخش دیگری از این برنامه محسوب می‌شود.
در کنار فناوری‌های پیشرفته، ایجاد زنجیره تأمین امن برای تولید و استقرار این سامانه اهمیت بالایی دارد. تمام اجزای این سیستم باید با استانداردهای امنیتی بالا ساخته شوند تا در برابر حملات سایبری و سایر تهدیدات مقاوم باشند. این برنامه با تکیه بر ترکیبی از سامانه‌های کینتیک و غیرکینتیک، تلاش دارد تا یک سپر دفاعی چندلایه ایجاد کند که آمریکا را در برابر تهدیدات موشکی و هوایی محافظت کند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=58351

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.