آوین ویژه»

گفتگوی سه جانبه وزرای خارجه ایران، سوریه و عراق کشف ۸۰ میلیاردی لوازم آشپزخانه قاچاق در جنوب تهران اخراج پژو ۲۰۷ از باشگاه میلیاردی‌ها؛ هایما سقوط کرد نحوه دکوراسیون اتاق ماساژ ربات چینی رکورد زد / دویدن ۱۰۰ متر زیر ۱۰ ثانیه برگزاری ششمین جلسه از «سینما رو به آینده» در اولین شب زمستان افسر عالی‌رتبه ترکیه در سوریه کشته شد هدفگذاری ۵ میلیون تن ترانزیت در سال ۱۴۰۴ پیوند دادن کرسی‌های یونسکو به سازمان های تامین مالی بین المللی پذیرش کامیون، کامیونت، وانت و ون در بورس کالا سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد نیروگاه های خورشیدی ضرورت جدی برای آینده کشور است سه محور شمالی کشور به علت شرایط جوی مسدود شد سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز شد / به‌روزرسانی لحظه‌ای نتایج «مهر» عضو شورای راهبردی اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان سمنان شد سومین نکوداشت ثبت ملی قله شاهوار شاهرود هوای قم تا اواسط هفته ابری خواهد بود آموزش تسلیم شدن به سربازان روسیه جنجالی شد

1

امکان حمل بار تا ۴ میلیون تن از طریق خط ریلی میانه ــ اردبیل

  • کد خبر : 58908
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰:۴۵
امکان حمل بار تا ۴ میلیون تن از طریق خط ریلی میانه ــ اردبیل

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ظرفیت خط‌آهن میانه-اردبیل در سال اول دو و نیم میلیون تن خواهد بود و در سال بیستم به ۴ میلیون تن افزایش خواهد یافت.

به گزارش بازار، هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور گفت: راه‌آهن میانه-اردبیل نه تنها اتصال استان اردبیل به شبکه ریلی کشور را امکان‌پذیر می‌سازد، بلکه به‌عنوان یک پروژه حیاتی در کاهش تصادفات جاده‌ای، کاهش مصرف سوخت و تسهیل جابجایی بار و مسافر نقش بسزایی خواهد داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: این پروژه یکی از پیچیده‌ترین پروژه‌های راه‌سازی کشور است و از نظر مهندسی و روش‌های اجرایی، خلق یک شاهکار با توان داخلی در ساخت خطوط ریلی کشور به شمار می‌رود.

بازوند افزود: با بهره‌برداری از این پروژه، ظرفیت جابجایی مسافر در سال اول به ۶ دهم میلیون نفر مسافر و در سال بیستم به یک و نیم میلیون نفر خواهد رسید. همچنین در حوزه حمل بار، ظرفیت این خط‌آهن در سال اول دو و نیم میلیون تن خواهد بود و در سال بیستم به ۴ میلیون تن افزایش خواهد یافت.

وی در ادامه به مشخصات فنی پروژه اشاره کرد و گفت: مسیر این خط‌آهن از مناطق مختلفی با ویژگی‌های جغرافیایی متنوع مانند تپه‌ماهور، دشت و کوهستان عبور می‌کند که اجرای آن نیازمند مهندسی دقیق و توجه ویژه است.

بازوند ادامه داد: سرعت طراحی برای قطارهای مسافری ۱۶۰ کیلومتر و برای قطارهای باری ۱۲۰ کیلومتر در ساعت است.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین به روند احداث ایستگاه‌های مهم این پروژه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، ۴ ایستگاه اصلی در دست احداث است که از جمله آنها ایستگاه اصلی اردبیل، گنجگاه، مهماندوست و فیروزآباد هستند که طبق برنامه زمان بندی و اولویت‌های اجرایی به اتمام می‌رسند.

بازوند خاطرنشان کرد: این پروژه علاوه بر بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل، موجب توسعه اقتصادی، صنعتی و گردشگری استان اردبیل خواهد شد و تأثیرات مثبت آن در کاهش محرومیت مناطق مختلف استان نیز به وضوح قابل مشاهده خواهد بود.

وی طول مسیر این خط ریلی را ۱۷۵ کیلومتر اعلام کرد و ادامه داد: حدود ۳۵ کیلومتر از این مسیر شامل پل‌های خاص، تونل و گالری است که شامل ۶۲ دستگاه تونل به طول حدود ۲۴ هزار متر، ۲۹ دستگاه پل بزرگ به طول ۴ هزار و ۳۰۰ متر و ۷۵۰۰ متر گالری است. تمامی این مسیر با اتکا به توان فنی و مهندسی داخلی کشور احداث شده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=58908

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.