آوین ویژه»

استان همدان میزبان ۵ شهید گمنام دوران دفاع مقدس خواهد بود پیشنهاد تأسیس نهاد جامع و یکپارچه، برای صیانت از «آب و خاک» خراسان رضوی مستعد تبدیل شدن به قطب ورزش کشور است اعلام کاندیداتوری لیبرمن برای نخست وزیری رژیم صهیونیستی عراقچی وارد مشهد شد زارع: مقابل خیبر مستحق پیروزی بودیم مرکز تربیت و تعالی ثامن الحجج (ع) در قم افتتاح شد برای نخستین بار ۱۰ شرکت از گروه فولاد خوزستان جایزه تعالی سازمانی دریافت نمودند. جهانگردی با دوچرخه از بلژیک تا هندوستان؛ ایران شگفت انگیز است نقش حمل و نقل دریایی در رشد بازارهای بین‌المللی گلاب آدینه «جشنواره الفبا» را برگزار می‌کند! سیامک انصاری و الیکا عبدالرزاقی به فصل جدید «صداتو» می‌آیند از گلکسی S25 اولترا، پرچمدار جدید سامسونگ چه می‌دانیم؟ جزئیات جدید از سفر گروسی به تهران باید بتوانیم سوزاندن مازوت در خوزستان را از دستور خارج کنیم ساکت الهامی ادعای وحید فاضلی را رد کرد: “نه توهینی بود، نه معذرت‌خواهی” نتایج نهایی پذیرش در رشته «فوریت‌های پزشکی پیش‌بیمارستانی» اعلام شد دومین جلسه استیضاح یون سوک یول؛ رئیس کمیته قضایی خواستار عزل فوری شد

0

توسعه مهارت‌های زنان عشایر یکجانشین در تهران

  • کد خبر : 59805
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰:۲۳
توسعه مهارت‌های زنان عشایر یکجانشین در تهران

همایش «توسعه مهارت‌های کارآفرینی میان زنان عشایر یکجانشین حامل میراث فرهنگی ناملموس» امروز با هدف تقویت معیشت پایدار در منطقه آسیای مرکزی و غربی، در مرکز میراث ناملموس تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش «توسعه مهارت‌های کارآفرینی میان زنان عشایر یکجانشین حامل میراث فرهنگی ناملموس» امروز با هدف تقویت معیشت پایدار در منطقه آسیای مرکزی و غربی، در مرکز میراث ناملموس تهران برگزار شد.

این رویداد با حضور مسئولان ارشد، اساتید دانشگاه، نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) و فعالان حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، به دبیری شیدا مهنام، میزبان بحث‌ها و تبادل نظرهای تخصصی در این زمینه بود.

در این همایش، آتوسا مؤمنی، مدیر مرکز میراث ناملموس تهران، مریم جلالی، معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی، و جهانبخش میرزاوند، رئیس سازمان امور عشایر ایران، به همراه مدیران وزارت‌خانه‌های مرتبط و کارشناسان، به بررسی راهکارهای توانمندسازی زنان عشایر یکجانشین پرداختند. چرا که این زنان به عنوان حاملان میراث فرهنگی ناملموس، نقش کلیدی در حفظ و انتقال فرهنگ و هنرهای سنتی ایفا می‌کنند.

آتوسا مؤمنی در سخنرانی خود با اشاره به اهمیت نقش زنان عشایر در حفظ میراث فرهنگی، گفت: زنان عشایر نه تنها نگهبانان فرهنگ و هنرهای سنتی هستند، بلکه می‌توانند با توسعه مهارت‌های کارآفرینی، به ایجاد اقتصاد پایدار در جوامع محلی کمک کنند.

مریم جلالی نیز با تأکید بر ظرفیت‌های صنایع دستی به عنوان بخشی از میراث فرهنگی ناملموس، افزود: صنایع دستی پتانسیل بالایی برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی دارد. با آموزش و توانمندسازی زنان عشایر، می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت توسعه پایدار برداریم.

جهانبخش میرزاوند، رئیس سازمان امور عشایر ایران، نیز بر لزوم حمایت از جوامع عشایری تأکید کرد و گفت: سازمان امور عشایر ایران آماده همکاری با تمامی نهادهای مرتبط برای بهبود شرایط زندگی عشایر و به‌ویژه زنان عشایر است.

در پایان این همایش، شرکت‌کنندگان به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری و کارگروه علمی طرح منطقه‌ای توسعه مهارت‌های کارآفرینی میان زنان عشایر در منطقه آسیای غربی و مرکزی، حکم خود را از آتوسا مؤمنی، رئیس مرکز میراث ناملموس تهران، دریافت کردند. این اقدام گامی مهم در راستای هماهنگی و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای برای توانمندسازی زنان عشایر و حفظ میراث فرهنگی ناملموس در منطقه محسوب می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=59805

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.