آوین ویژه»

طلای سپاهان بالاتر از مس ایستاد ادعای ترامپ در خصوص احتمال جنگ با ایران: هر چیزی ممکن است تأکید بر توسعه کنگاور؛ از نهضت ملی مسکن تا رونق شهرک صنعتی استاندار دمشق: سوریه جدید مشکلی با اسرائیل ندارد قیمت طلا و سکه امروز ۵ آذر اعلام شد + جدول وضعیت جاده‌ها | مسدود شدن ۶ محور مواصلاتی کشور فیلترینگ مانع جدی اعتماد مردم به نظام است و بی‌اعتمادی مادر بحران‌ها پشت پرده ابقای درویش در پرسپولیس چه بود؟ فوری | قیمت دلار آزاد اعلام شد (۱ بهمن) امیدوارم سیمرغ باعث دیده شدن‌ سوژه «شگرد» شود؛ بلاتکلیفی فجر نسبت به مستند! ۱۳ کشته در برخورد قایق نیروی دریایی هند با کشتی مسافربری+ فیلم حرکت حزب‌الله هیچ گاه متوقف نمی‌شود انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه تربیت بدنی و دانشگاه حلبچه عراق واگن‌های مترو گروگان کجاست؟ آخرین اخبار مذاکرات ایران و آمریکا روسیه: مذاکرات مسکو و واشنگتن درباره طرح صلح اوکراین امروز آغاز می‌شود کوچ از طلا به سکه در بازار تهران پیام نوروزی نماینده ولی فقیه در گیلان

0

چرا نباید از تلفن هوشمند به عنوان «زنگ‌ بیداری» استفاده کرد؟

  • کد خبر : 61060
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
چرا نباید از تلفن هوشمند به عنوان «زنگ‌ بیداری» استفاده کرد؟

امروزه بسیاری از دارندگان گوشی‌های هوشمند، آهنگ سیستم عامل‌های آی‌اواس و اندروید را جایگزین زنگ ساعت‌های قدیمی کرده‌اند؛ با این وجود پزشکان با این کار موافق نیستند و معتقدند که این کار پیامدهای منفی دارد.

به گزارش خبرآنلاین، شالینی پاروتی، پزشک متخصص خواب در بیمارستان سنت لوئیس در گفتگو با شبکه خبری «سی‌ان‌ان» توضیح می‌دهد که در حالت ایده‌آل، بهتر است که گوشی‌های هوشمند خود را در اتاقی غیر از اتاق خواب بگذاریم.

او می‌گوید: «نگه داشتن تلفن همراه در یک اتاق دیگر، باعث می‌شود که از میزان اختلالات در خواب همچنین بدخوابی کاسته شود.»

به نقل از یورونیوز، داشتن یک گوشی هوشمند روی میز کنار تخت می‌تواند شما را حتی از خوابیدن باز دارد. زیرا حتی کمی دیرخوابی و پهلو به پهلو شدن در تخت باعث می‌شود که بلافاصله متوجه گوشی‌تان شوید و وسوسه شوید که سراغ آن بروید و مثلا در اینستاگرام و تیک تاک شروع به گشت و گذار کنید.

عملکرد «به تعویق انداختن» زنگ بیدارباش در این گوشی‌ها نیز که به ما امکان می‌دهد زمان بیداری‌مان را بارها به تعویق بیندازیم، باعث می‌شود زمانی که درنهایت بیدار می‌شویم احساس خستگی بیشتری کنیم؛ بویژه آنکه با چند دقیقه بیشتر خوابیدن به کمک این عملکرد، خوابمان تامین نمی‌شود.

دکتر براندون پیترز ماتیوس، متخصص مغز و اعصاب در بیمارستان سیاتل توضیح می‌دهد که وقتی خواب شبانه به مراحل پایانی می‌رسد، وارد مرحله‌ای با «حرکات سریع چشم» می‌شویم که «خواب REM» نام دارد. در این بخش از خواب، اگرچه بدن همچنان در حالت خواب عمیق به سر می‌برد اما مغز عملکرد در حالت بیداری را آغاز کرده است. این مرحله برای انسان ضروری است زیرا امکان پردازش بهتر حافظه را فراهم می‌کند.

اما وقتی به کمک عملکرد «تعویق» زنگ ساعت، بیدار شدن را حتی برای چند دقیقه عقب می‌اندازید، خواب آلودگی که دوباره ایجاد می‌شود تأثیر منفی روی این مرحله از خواب خواهد داشت.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=61060

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.