آوین ویژه»

وکیل متخصص در دعاوی شهرداری بهره مندی بیش از ۱۰۰۰ خانوار مینودشتی از پروژه‌های آبرسانی یادمان‌های شهدا مراکز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند برگزاری پنجمین کمیسیون مشترک ایران و تانزانیا با حضور پررنگ زنان همه چیز درباره اعتکاف ۱۴۰۳ شهرستان های تهران؛حدود ۴۵ هزار نفر ثبت نام کردند واکنش کشورهای مختلف به تعرفه های سنگین ترامپ آزیتا موگویی «لاله سیاه» را می‌سازد؛ محصول مشترک ایران و هلند قیمت طلا و سکه ۱۴۰۴ پیش بینی شد ستاره دورتموند به تور تراکتورسازی افتاد خبر فوری‌ | قیمت دلار در بازار آزاد ریخت (۱۶ دی) بهروز آذر:به دنبال کاهش آسیبب‌های اجتماعی در برنامه هفتم توسعه هستیم وزیر خارجه مصر: اسرائیل از گرسنگی و محاصره به عنوان سلاح استفاده می کند مشخصه های بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران خوشحالی خیابانی مردم تبریز پس از قهرمانی تراکتور انقلاب اسلامی ایران معجزه‌ای فراتر از تحلیل‌های مادی است بزرگ‌ترین سوراخ نفوذ در امنیت سایبری، خود شما هستید! رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی در اسلامشهر به خوبی انجام شده است نایاب شدن انسولین و افزایش چند برابری قیمت داروهای دیابتی کذب است

1

نحوه دسترسی به گنج عظیم نهفته زیر زمین

  • کد خبر : 61301
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۹:۵۰

گرچه حفاری و نصب دکل‌های نفتی در سطح زمین کار سختی است، اما نصب همین دکل‌ها در قلب اقیانوس‌ها، پروسه‌ به مراتب پیچیده‌تری به نظر می‌رسد.

غزال زیاری: تماشای تصاویری از دکل‌های نفتی غوطه‌ور در قلب اقیانوس‌ها، این سؤال را در ذهن متبادر می‌کند که این دکل‌ها چطور در چنین شرایط متفاوت جغرافیایی نصب و به بهره برداری می‌رسند.

پروسه نصب دکل‌های نفتی روی خشکی کاری سخت و طاقت فرساست؛ ولی این روند در قلب اقیانوس‌ها به مراتب سخت‌تر خواهد بود. آن هم مثلاً در اعماق چند صدمتری.

این را هم درنظر داشته باشید که محققان هنوز هم نمی‌توانند با قاطعیت درباره عمیق‌ترین نقطه اقیانوس صحبت کنند. در حال حاضر عمیق‌ترین نقطه شناسایی شده در قلب اقیانوس‌ها حدود ۱۱ هزار مترعمق دارد که البته ممکن است هنوز هم نقاط عمیق‌تری وجود داشته باشد که هنوز شناسایی نشده باشند.

حالا این بحث مطرح می‌شود که دکل‌های نفتی چطور در این اعماق نصب می‌شوند. واقعیت این است که برای نصب این دکل‌ها از سازه‌های فولادی استفاده می‌شود و در مناطق عمیق‌تر اقیانوس، سکوهای شناور مورد استفاده قرار می‌گیرند که با استفاده از لنگر به کف اقیانوس متصل می‌شوند.

تدوین: آرزو مهرآبادی

۵۸۳۲۱

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=61301

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.