آوین ویژه»

تیتر جالب وب‌سایت پزشکیان درباره مذاکره با آمریکا + عکس آماده‌باش هلال احمر کرمانشاه برای اجرای طرح نوروزی ارجاع تخصصی سلامت بینایی نوآموزان کردستانی رایگان است بارش برف در دالاهو وزیر خارجه عراق: آمریکا از ما نخواسته روابط با ایران را قطع کنیم زمین لرزه ۴.۵ ریشتری شهر دوگنبدان در کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند نشست رئیس جمهور با فعالان فرهنگی خوزستان آغاز شد هوش مصنوعی توهم زد فوری | قیمت طلا وارد فاز جدید شد نارضایتی گسترده بازنشستگان از مبلغ عیدی / رقم ۳ میلیون تومان توهین آمیز است تصادف زنجیره‌ای در محور خورموج- کاکی ۶ مصدوم به جا گذاشت کشاورزان معترض انگلیسی با تراکتور به خیابان‌های لندن آمدند پیش بینی قیمت طلا و سکه با سیگنال اونس جهانی | سرنوشت بازار روشن شد آغاز فصل مشترک همکاری ایران و روسیه؛ کاهش وابستگی به اقتصادهای غربی افزایش ۴.۶ درصدی تولید فولاد ایران در فروردین ۱۴۰۴ / افت تولید ورق‌های فولادی زنگ خطری برای صنعت صفحه نخست روزنامه های استان فارس دوشنبه ۱ بهمن پیروانی: از هر نظر برای یک بازی خوب آماده هستیم اتاق ایران و گمرک تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

2

احداث کارخانه‌ کنسانتره احیاء سپاهان در سال آتی با ۳هزار میلیارد تومان / تولیدی بالغ بر ۲۰هزار تن خواهیم داشت

  • کد خبر : 62157
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵
احداث کارخانه‌ کنسانتره احیاء سپاهان در سال آتی با ۳هزار میلیارد تومان / تولیدی بالغ بر ۲۰هزار تن خواهیم داشت

در بازدید اصحاب رسانه از معدن سنگ‌آهن و مس شرکت احیاء سپاهان در منطقه قاسم‌آباد، شهشهانی‌پور مدیرعامل این مجتمع با امید به آغاز کلنگ‌زنی و ساخت کارخانه‌های کنسانتره در سال آتی بیان کرد؛ می‌خواهیم ۲۰ هزار تن کنسانتره تولید کنیم که این نیم درصد باید ۲۲ درصد شود بنابراین باید ۴۴ برابر یا حتی ۵۰ برابر سنگ حمل کنیم تا بتوانیم ۲۲ درصد را بگیریم و برای ۲۲ هزار تن باید یک میلیون تن برداشت کنیم.

اقتصادآنلاین – فرزانه شهریاری؛ شهشهانی‌پور مدیرعامل شرکت احیا سپاهان در بازدید از معدن مس قاسم آباد مشهد در جمع خبرنگاران و سهامداران گفت: این موقعیت حاوی دو محدوده معدنی قاسم‌آباد و محدوده معدنی اسفیز کدکن است که هر یک از دو مسیر مختلف در حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر با مشهد فاصله دارند.

پایان سال ۱۴۰۲ به میزان ۶۰ درصد شرکت کاریز پارت را خریداری کردیم که ۴۰ درصد نیز به مالکان قبلی تعلق دارد.

ما در حد ۳هزار میلیارد تومان یا ۳۵میلیون دلار برای ساخت کارخانه‌های کنسانتره در نظر گرفته‌ایم.

شهشهانی‌پور با اشاره به ‌ گزارش‌ کارشناسی زمین‌شناسی عنوان کرد: ذخیره هر یک از این معادن ۴۰میلیون تن با عیار بالای نیم درصد دیده شده است.

و پروانه بهره‌برداری اوليه ۳۰۰ هزار تن بود، اما بر اساس اکتشافی انجام‌شده تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن این ذخایر را افزایش دادیم.

ما باید بر اساس حجم پروانه حقوق دولتی پرداخت کنیم بنابراین برای رفع شبهات این پروانه را تا ۵ میلیون تن اصلاح کردیم و بر این اساس باید حقوق دولتی بپردازیم. البته تا زمان بهره‌برداری این به نفع مجموعه نیست. چون باید حقوق دولتی آن را پرداخت کنیم.

احداث کارخانه‌ کنسانتره احیاء سپاهان در سال آتی با ۳هزار میلیارد تومان / تولیدی بالغ بر ۲۰هزار تن خواهیم داشت

او در ادامه توضیح داد: در این معدن برداشت شدادی انجام گرفته است.

ذخایر این معدن هم سولفوری و هم اکسیدی است، منتهی کارخانه بر اساس سولفوری طراحی شده است. تعهد ما تا کنسانتره ۲۲ درصد است که ارزش اصلی در تولید کنسانتره است؛ چراکه پس از آن برای تبدیل به کاتد و اسلب سرمایه‌گذاری بالایی نیاز دارد، ولی کنسانتره نصف قیمت شمش است و سرمایه‌گذاری کوچکی لازم دارد و همچنین فناوری بالایی نیاز ندارد و با ساخت داخل انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت احیاء سپاهان ادامه داد: پایین‌تر از معدن زمینی برای کارخانه زمینی را خریداری کردیم که محل عبور ما نیز خواهد بود و در این مسیر روستاهایی وجود دارد. معدن تا کارخانه نیاز به جاده معدن دارد و بعد از برداشت این جاده از بین می‌‌رود.

در این کارخانه به صورت سری یونیدهای تولید کنسانتره احداث خواهیم کرد که بعد از اکتشاف نهایی می‌شود. هم‌اکنون در ناحیه انتخاب پیمانکار و گرفتن مجوزها هستیم.

شهشهانی‌پور افزود: امیدواریم سال آینده آغاز کلنگ‌زنی و ساخت کارخانه‌های کنسانتره را داشته باشیم. ما می‌خواهیم ۲۰ هزار تن کنسانتره تولید کنیم که این نیم درصد باید ۲۲ درصد شود که برای این منظور باید ۴۴ برابر یا حتی ۵۰ برابر سنگ حمل کنیم تا بتوانیم ۲۲ درصد را بگیریم. برای ۲۲ هزار تن باید یک میلیون تن برداشت کنیم.

احداث کارخانه‌ کنسانتره احیاء سپاهان در سال آتی با ۳هزار میلیارد تومان / تولیدی بالغ بر ۲۰هزار تن خواهیم داشت

وی یادآور شد: ۱۷۰۰ سال پیش نیکان ما در اینجا مس برداشت می‌کردند، چراکه آثار تونل‌های شدادی دیده می‌شود که به‌صورت دستی مس برداشت می‌شده است. محدوده به نسبت خوبی است. دوره ساخت و تولید را در پیش‌رو داریم. از معدود معدن‌های مس است که در عین اکتشاف کار استخراج را نیز در آن انجام گرفته است و تاکنون حدود ۱۰ تا ۲۰ هزار تن مس استخراج کردیم. البته شرط صدور پروانه صنعتی این است که دپوی ۲ تا ۳ هزار تنی داشته باشید. ما نیز استخراج انجام دادیم تا سریع پروانه‌ها را بگیریم و شروع به احداث کنیم که احداث آن خیلی طولانی‌مدت نخواهد بود و حداکثر دو سال طول خواهد کشید حداکثر تعهد ما در این سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد تومان است، البته ما ماشین‌آلات زیادی داریم، برخی از آنها ۲ میلیون دلار قیمت دارد.

مدیرعامل شرکت احیاء سپاهان درباره آینده مس عنوان کرد: یک زمانی آهن آینده‌دار بود، چراکه توسعه فولاد در چین در حال شکل‌گیری بود و سنگ آهن ۱۰ تا ۱۵ دلاری ۱۰۰ دلار شد، اما هم‌اکنون عصر دیجیتال است، بنابراین همه چیز به مس منتهی می‌شود و قیمت مس کاهش پیدا نمی‌کند مس قیمت دار است و ارزش‌افزوده‌ای که ایجاد می‌کند، از سنگ‌آهن قطعاً بیشتر است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=62157

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.