آوین ویژه»

دانشکده علوم پزشکی چابهار، سنگر کشور در برابر بیماری های واگیر علوم پزشکی ایرانشهر آماده خدمات رسانی شبانه روزی کتائب سیدالشهدای عراق: اگر سوریه در آستانه سقوط قرار گیرد، تنها نظاره‌گر نخواهیم بود زیرساخت‌های بهداشت و درمان تنگستان توسعه می‌یابد هیتلر در فیسبوک دیده شد/ عکس تاجر تراز؛ علاء میرمحمدصادقی پیام‌آور اعتدال و ترجمان اصالت بود کشف ۲۲ تن سنگ سلستین در دامغان؛ یک نفر دستگیر شد شرط لازم برای ثبات نرخ ارز حواشی بازی آلومینیوم و استقلال/ از تشویق موسیمانه تا عکس یادگاری توپ جمع‌کن بهترین هتل‌های کرمان / عید ۱۴۰۴ کجا بریم؟ نشست خبری رهبران ادیان توحیدی به‌مناسبت تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله واکنش حماس به اظهارات عجیب ترامپ درباره غزه خداحافظی ثروتمندان با یارانه نقدی | دولت پزشکیان پا پس نمی کشد بررسی تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی زمینه معرفی بیشتر ظرفیت‌های بروجرد فراهم شود نقره داغ شدن متخلف سوخت در قصرشیرین فوری | خبر خوب اول صبح | همسان سازی ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان تصویب شد پروازهای خارجی از زنجان به دبی و استانبول برنامه‌ریزی‌ می‌شود

1

برج هزار متری بن سلمان / عکس

  • کد خبر : 62456
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱:۴۸
برج هزار متری بن سلمان / عکس

سرانجام زمان تکمیل پروژه ساخت اولین برج جهان با ارتفاعی بیش از یک کیلومتر، پس از صرف ۱.۲ میلیارد دلار و پشت سر گذاشتن تأخیرهای متعدد مشخص شد.

به گزارش خبرآنلاین، برج جده که قرار است تبدیل به بلندترین ساختمان جهان شود، با سرعت در حال ساخت است و هر روز بر ارتفاع آن در آسمان عربستان سعودی افزوده می‌شود.

به نقل از روزیاتو، طبق اعلام توسعه‌دهندگان پروژه، این برج قرار است تا پایان دهه جاری میلادی و هم‌زمان با اجرای برنامه ملی «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان سعودی تکمیل شود.

این برنامه با هدف تغییر ساختار اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی این کشور طراحی شده و برج جده یکی از نمادهای آن خواهد بود. برج جده از مدت‌ها پیش به‌عنوان جانشین برج خلیفه که در حال حاضر بلندترین ساختمان جهان است، معرفی شده است. بااین‌حال، این پروژه با چالش‌های زیادی روبه‌رو شد و در مقطعی، زمانی که تنها یک‌سوم برج ساخته شده بود، روند کار متوقف گردید.

یکی از دلایل این توقف، بازداشت برخی از چهره‌های کلیدی پروژه در سال ۲۰۱۷ بود و پس از آن، شیوع ویروس کرونا نیز باعث شد ساخت‌وساز برای مدتی به‌طور کامل متوقف شود. پس از هفت سال وقفه، در سال گذشته به‌طور رسمی روند ساخت این آسمان‌خراش از سر گرفته شد. تاکنون، ۶۳ طبقه از مجموع ۱۵۷ طبقه این برج ساخته شده است. با تکمیل این پروژه، برج جده به ارتفاع خیره‌کننده حدود هزار متر خواهد رسید. این ساختمان بیش از ۱۵۲ متر از برج خلیفه بلندتر خواهد بود و ارتفاع آن بیش از سه برابر برج شارد لندن خواهد شد.

برج هزار متری بن سلمان / عکس

پروژه برج جده برای نخستین‌بار در سال ۲۰۱۱ معرفی شد و در طرح اولیه آن، احداث یک هتل، مرکز خرید و مرتفع‌ترین سکوی دید جهان پیش‌بینی شده بود.

این برج توسط آدریان اسمیت، معمار آمریکایی، طراحی شده است. او با استفاده از ساختار سه‌پَر و فرم آیرودینامیک، چالش‌های مهندسی ساخت چنین سازه‌ای را مدیریت کرده است.

شرکت معماری او، Adrian Smith + Gordon Gill، که در شیکاگو فعالیت می‌کند، اعلام کرده که طراحی این برج، الهام‌گرفته از برگ‌هایی است که به سوی آسمان رشد کرده‌اند.

اسمیت و گیل در گفت‌وگویی با نشریه Architectural Digest اظهار داشتند که طراحی برج جده، علاوه بر دربرگیری نمادهای فرهنگی عربستان سعودی، با به‌کارگیری فناوری‌های نوین، نگاه به آینده را نیز منعکس می‌کند.

این در حالیست که عربستان سعودی در مسیر اجرای پروژه‌های جاه‌طلبانه خود با مشکلات متعددی مواجه شده است.

یکی از این پروژه‌ها، شهر آینده‌نگر «نئوم» است که با هزینه‌ای بالغ بر یک تریلیون دلار، در حال ساخت در بیابان‌های نزدیک به سواحل شمال غربی دریای سرخ است.

اما گزارش‌هایی که اخیراً منتشر شده‌اند، حاکی از شرایط اسفبار کمپ‌های کارگران مهاجر در این پروژه هستند؛ از جمله تجاوزهای گروهی، خودکشی‌ها و وقوع جرایمی مانند قتل و قاچاق مواد مخدر.

علاوه بر این، چندین مورد مرگ در حین کار گزارش شده و یک شرکت بریتانیایی اعلام کرده که هیچ نشانه‌ای از وجود استانداردهای ایمنی در محل ساخت‌وساز دیده نمی‌شود.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های پروژه نئوم، شهر پیشرفته‌ای به نام «The Line» است که قرار است به طول ۱۷۰ کلیومتر امتداد داشته باشد. بااین‌حال، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، اخیراً اعلام کرده که این پروژه حداقل تا پنج دهه آینده تکمیل نخواهد شد.

برج هزار متری بن سلمان / عکس

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=62456

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.