آوین ویژه»

«سکانس دوازدهم … بازنویسی» جلوی دوربین رفت نشست کمیسیون نظارت بر اصناف شهرهای آبادان و خرمشهر برگزار شد جزئیات جدید از سقوط هواپیمای آمریکایی/ جعبه‌های سیاه پیدا شدند راهپیمایی ضد صهیونیستی در برزیل در آستانه اجلاس جی ۲۰ بازدید معاون رییس‌جمهور و وزیر صمت از دو طرح ایدرو در کرمانشاه دلیل تفاوت مبلغ سود دارندگان سهام عدالت چیست؟ دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با خلیفه کل ارامنه آذربایجان عوارض آزادراه‌های دولتی افزایش یافت محموله سیگار قاچاق در جم کشف شد مهلت ارسال آثار به همایش ملی «سیاست‌گذاری هنر در ایران» تمدید شد ورود کشتی آتشخوار به برخی از بنادر کشور انتصاب محمد کلانتری به عنوان عضو جدید هیأت مدیره «ومعادن» آخرین «شب قدر» رمضان را چگونه قدر بدانیم؟ پس لرزه ادعا درباره ترور ابراهیم رئیسی؛ غضنفری سند بیاورد! آغاز موسیقی نواحی هفدهم با چند آرزوی بزرگ؛ در بندرعباس چراغی روشن است تلاش ناکام اوکراین برای حمله به نیروگاه زاپروژیا لهستان اجازه عبور هواپیمای هیئت اسلواکی به مسکو از حریم هوایی خود را نداد بیشترین حقوق ماهانه کارمندان در کشورهای عربی

0

شناسایی ظرفیت‌های کارآفرینی خانواده طلاب

  • کد خبر : 6303
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲
شناسایی ظرفیت‌های کارآفرینی خانواده طلاب

معاون معیشت و خانواده مرکز خدمات حوزه گفت: ظرفیت‌های کارآفرینی و مهارتی بالقوه و بالفعل بسیاری در خانواده طلاب شناسایی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حسین جعفریانی در دومین نشست هم افزایی معاونان معیشت و خانواده مراکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور گفت: حمایت از امور فرهنگی و توانمندسازی خانواده طلاب از مأموریت‌ها و برنامه‌های ویژه مرکز خدمات حوزه‌های علمیه است.

وی افزود: ظرفیت‌های کارآفرینی و مهارتی بالقوه و بالفعل بسیاری در خانواده طلاب شناسایی شده و مرکز خدمات از ظرفیت‌های خود برای توسعه کسب‌وکارهای خانگی خانواده طلاب، استفاده می‌کند.

وی اظهار کرد: حمایت از کارآفرینی و توانمندسازی خانواده طلاب، کمک به معیشت طلبه وایجاد فراغ بال وی در مسیر رشد وتعالی طلبگی او محسوب می‌شود.

معاون معیشت و خانواده مرکز خدمات حوزه افزود: ایجاد تعاونی و کانون‌های اشتغال یکی از راهبردهای انتقال تجارب کارآفرینی است.

حجت الاسلام جعفریانی بیان داشت: این کانون‌ها در رسته‌های مختلف شغلی همچون تولید پوشاک، چرم‌دوزی، هنری، پرورش پرنده‌های زینتی، مواد غذایی و… ایجاد شده و خانواده‌های طلاب به این کانون‌ها معرفی می‌شوند.

وی افزود: خانواده تعدادی از روحانیون مستقر در روستاها با ترویج فرهنگ کارآفرینی و اشتغال روستایی، کارگاه‌های تولید محصولات خانگی ایجاد کرده‌اند و برای توسعه این فعالیت‌ها، نیاز به حمایت دارند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=6303

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.