آوین ویژه»

ورزش برای عموم مردم تأمین شود عملکرد ۹ ماهه «صبا امید غرب» بررسی شد بنیاد فرهنگی روایت فتح حماسه آفرینی مجری غیور رسانه ملی را ستود جزئیات بزرگداشت شهید رئیسی در دانشگاه آزاد؛ پرهیز از تقویت دوقطبی‌ پذیرش کامیون، کامیونت، وانت و ون در بورس کالا الهامی مُچ رحمتی را در تهران خواباند دانشکده معقول و منقول و شهدایی که آن‌جا تحصیل کردند افزایش بی‌سابقه تعداد بی‌خانمان‌ها در آمریکا+فیلم سقف سنی متقاضیان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌های غیرانتفاعی افزایش یافت آخرین وضعیت سد زاینده‌رود؛ ورودی آب به سد نصف شد حادثه خطرناک در مارون الراس انتشار فراخوان یک بخش جدید در جشنواره نمایش عروسکی پرواز جت اختصاصی منچسترسیتی به سمت ایران! سریال‌های خانگی ما در اروپا و آمریکا درجه سنی می‌گیرند؛ ماجرای ۱۵ هزار پیامک هدیه تهرانی! تجدید میثاق بانوان همدانی با ولایت در اجتماع زینبیون استقلال به دنبال تقویت دفاع راست/ معرفی گزینه جدید توسط موسیمانه علی عطشانی از همکاری با وال کیلمر فقید گفت؛ هنرمندی متعهد و باهوش بود دهه شصتی ها بحران را به گورستان رساندند

1

نشست «خدای جنگ»؛ سراغ اقتباس آزاد رفتیم تا محدودیت‌ها کمتر باشد

  • کد خبر : 64159
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹
نشست «خدای جنگ»؛ سراغ اقتباس آزاد رفتیم تا محدودیت‌ها کمتر باشد

نشست خبری فیلم «خدای جنگ» در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری فیلم «خدای جنگ» امروز ۲۱ بهمن با حضور حسین دارابی کارگردان، سعید سعدی تهیه کننده، سعید براتی مدیر فیلمبرداری، احسان ثقفی نویسنده، داریوش کاردان، ساعد سهیلی، پیام احمدی‌نیا و حسین سلیمانی بازیگران در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر برگزار شد.

دارابی بیان کرد: این‌ فیلمنامه برای پنج سال پیش است. در آن زمان یکسری اطلاعات را هوافضا در اختیار ما گذاشت و چند مستند هم‌ تماشا کردیم. ابتدا برای نگارش فیلمنامه می‌خواستیم کمی تخیل کنیم به همین دلیل سراغ اقتباس آزاد رفتیم. داستان زندگی ابراهیم اقتباس است اما داستان‌های موشکی فیلم‌ تقریبا واقعی بودند.

وی تاکید کرد: پرداختن به قهرمانی مانند شهید طهرانی مقدم سختی‌ها و محدودیت‌های خودش را داشت. با اقتباس دستمان در روایت موضوع بازتر بود.

احسان ثقفی بیان کرد: ابتدا فکر کردیم که چطور می‌توانیم این داستان را در دو ساعت روایت کنیم. ما قطعا از داستان‌های واقعی اقتباس و روح ماجرا را حفظ کردیم. پیشنهاد من این است که خیلی ذهنتان را درگیر این موضوع که کدام پلان‌ها واقعی و کدام دراماتیک هستند، نکنید.

دارابی تصریح کرد: قسمت خانوادگی شخصیت ابراهیم واقعی نبود و کاملا اقتباس بود.

ادای دین ساعد سهیلی به عموی شهیدش

ساعد سهیلی درباره بازی در این‌ نقش بیان کرد: تشویق شما خستگی را از تن ما درآورد زیرا واقعا فیلم سختی بود. در سکانس پایانی فیلم ما حیوانات مختلفی را در آن لوکیشن دیدیم.

وی تاکید کرد: من بیشتر فیلمنامه را به صورت حسی انتخاب می‌کنم و حضور در این فیلم‌ برایم افتخار است. من عمویی داشتم که بازیگر تئاتر بود. او در ۲۲ سالگی به جنگ می‌رود، اسیر می‌شود و زیرا شکنجه عراقی‌ها شهید می‌شود. می‌خواستم در حد توانم ادای دینی کنم.

این بازیگر تصریح کرد: من‌ معتقدم این‌ فیلم فارغ از هر ایدئولوژی یک‌ فیلم‌ ملی است و مردم به همین دلیل با آن ارتباط برقرار کردند.

سینما به جنبه‌های نادیده جنگ بدهکار است

داریوش کاردان عنوان کرد: در همه‌ جنگ‌ها و مخصوصا در جنگ دفاع مقدس خیلی چیزها ناگفته می‌ماند. اینکه یک‌ عده با شهامت به دل دشمن می‌زنند اتفاقی است که همه به آن می‌پردازند اما معمولا همه نسبت به تبعات جنگ غافل هستند.

وی تاکید کرد: ما در فیلم‌هایمان کمتر به همسران شهدا، مادران شهدا و فرزندان شهدا می‌پردازیم. به نظر من سینما به این‌ بخش از جنگ هنوز بدهکار است. وقتی با آقای دارابی صحبت کردم احساس کردم که شخصیت استاد دانشگاه خیلی به این دغدغه من‌ نزدیک است.

حسین سلیمانی عنوان کرد: این فیلم برای من نقش متفاوتی بود و با اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادند سعی کردم مقصودی را که در ذهن کارگردان بود خلق کنم. با توجه به اینکه ۳۰ دقیقه از فیلم حذف شده اما باز هم آسیی به اثر وارد نشده است.

پیام‌ احمدی‌نیا بیان‌ کرد: برخلاف چیزی که در فیلم‌ احساس می‌شود اما شخصیت کریمیان آدم‌ مثبتی بود و وظیفه‌اش را انجام‌ می‌داد.

سعید براتی تصریح کرد: کار جنگی یکی از اتفاقاتی است که‌ من خیلی دوست دارم. خوشحالم که این فیلم خوب دیده شد و خوشحالم که فیلمبرداری خیلی از فیلم‌ جلو نزد و در خدمت فیلم بود.

چالش برای کوتاه کردن فیلم

سیاوش کردجان تدوینگر فیلم گفت: پروژه سنگینی بود و پروژه تدوین خیلی زمان‌بر بود زیرا ریتم و حس و حال فیلم برای ما خیلی اهمیت داشت. من و حسین دارابی هنگام تدوین خیلی باهم‌ بحث می‌کنیم اما در پایان باهم‌ کنار می‌آییم.

محمد برادران مدیر جلوه‌های ویژه بصری توضیح داد: اگر اجر و ثوابی از این پروژه‌ها کسب کرده ام دوست دارم آن را به روح پدرم تقدیم کنم. سکانس‌هایی که شلیک و پرواز موشک را داشتیم‌ بسیار سخت بود. در این پروژه کار تخصصی نظامی انجام دادیم و دوستان هوافضا در کنار ما بودند.

آزاده سیفی بازیگر فیلم نیز عنوان کرد: چیزی که برای من جالب بود، در قصه‌ای که درباره جنگ‌ بود یک خط عشقی وجود داشت و سعی کردیم یک همسر شهید کلیشه‌ای در فیلم نباشد.

در ادامه عبدالرضا نصاری بازیگر فیلم‌ بیان کرد: وقتی فیلمنامه را خواندم اولین‌ جمله‌ای که گفتم این بود که این‌ شخصیت چقدر می‌تواند در روند داستان تاثیرگذار باشد. ما مشاور لهجه داشتیم‌ اما زبان لیبیایی واقعا سخت است و سعی کردم یکسری اصطلاحات را از زبان لیبیایی دریافت کنم.

بازیگر سختکوشی هستم

ساعد سهیلی درباره یادگیری زبان عربی توضیح داد: برای عربی صحبت کردن تمرین زیادی داشتم. من خیلی بازیگری نیستم که صرفا به واسطه استعداد کارم‌ را پیش ببرم درنتیجه کار را با سختکوشی پیش می‌برم.

حسین دارابی درباره اینکه آیا از فیلم «اوپنهایمر» الهام گرفتید، گفت: من نمی‌توانم بگویم از هیچ فیلمی تاثیر نگرفته‌ام اما از فیلم «اوپنهایمر» الهام نگرفتم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=64159

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.