آوین ویژه»

قطع سخنرانی وزیر خارجه آمریکا در نشست شورای آتلانتیک+ فیلم طرح کلینیک بی‌حجابی صدای نماینده روحانی مجلس را هم در آورد شادباش متفاوت نتانیاهو و سارا برای پیروزی ترامپ درگیری با ایران به معنای خودکشی و مرگ هزاران آمریکایی است وزیر ارشاد پیام تسلیت داد؛ درخت اراده ملی تناورتر می‌شود دبیرکل انصارالله: در صورت اجرای طرح «ترامپ دلقک» درباره غزه مداخله نظامی خواهیم کرد درخواست روسیه برای نشست شورای امنیت درباره سوریه افزایش بودجه حوزه غذای دانشجویان علوم پزشکی در سال ۱۴۰۴ پویش ایران همدل در شهرستان مرزی خواف محو اسرائیل آرزوی طهرانی مقدم/ پیروزی نزدیک است «قهرمان زندگیم» رونمایی شد انتظار چند ساله کاربران اینستاگرام به پایان رسید افزایش وظایف بهزیستی به دلیل شیوع معلولیت‌ها و سالمندی جامعه دریابانان مرزها را زیر چتر حمایت و حفاظت خود دارند جعفر سلمانی در تمرینات تراکتور/ آیا قراردادش با این تیم نهایی می‌شود؟ چه بازیگرانی با «فردریک» همراه می‌شوند؟ ۸۱۲ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد بانوان هستند النصر هم مقتدرانه صعود کرد / ۳ نماینده عربستان در نیمه نهایی

0

ورود اولین مهاجران اخراجی از آمریکا به ونزوئلا

  • کد خبر : 65104
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۸:۱۵
ورود اولین مهاجران اخراجی از آمریکا به ونزوئلا

منابع خبری آمریکایی از ورود نخستین گروه از مهاجران اخراجی از آمریکا به ونزوئلا خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای روزنامه نیویورک تایمز، وزارت ارتباطات ونزوئلا اعلام کرد: دو پرواز حامل مهاجران ونزوئلایی اخراج‌شده از آمریکا، اواخر دوشنبه در کاراکاس، فرود خواهند آمد.

طبق اعلام تارنمای FlightAware، دو فروند هواپیمای متعلق به شرکت هواپیمایی Conviasa ونزوئلا، صبح دوشنبه از فورت بلیس در ایالت تگزاس، جایی که مهاجران اخراجی نگهداری می‌شدند، در ساعت ۱۰:۴۵ به وقت محلی پرواز کردند و انتظار می‌رود در ساعت ۱۹:۱۵ در کاراکاس فرود آیند.

در دوره اول ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، وی سیاستی سخت‌گیرانه علیه مادورو در پیش گرفت. دولت ترامپ تحریم‌های اقتصادی شدیدی علیه کاراکاس اعمال کرد و از رهبر مخالفان، خوان گوایدو، برای سرنگونی مادورو حمایت کرد.

در سال ۲۰۲۰، وزارت خارجه ایالات متحده، ۱۵ میلیون دلار برای اطلاعاتی که منجر به بازداشت مادورو شود، تعیین کرد. این مبلغ در دوره جو بایدن به ۲۵ میلیون دلار افزایش یافت.

اما در نخستین هفته‌های دوره دوم ترامپ، سیاست واشنگتن در قبال کاراکاس به سمت تعامل دوستانه‌تر متمایل شده است.

سفر ریچارد گرنل، مقام ارشد آمریکایی، به کاراکاس در ماه ژانویه یک پیروزی مهم برای مادورو بود؛ رهبری که کشورهای غربی و آمریکا وی را به تقلب در انتخابات اخیر متهم کرده‌اند.

این نخستین سفر علنی یک مقام آمریکایی به کاراکاس در سال‌های اخیر بود و تصویری از گرنل و مادورو در حال لبخند زدن کنار هم، به طور گسترده توسط رسانه‌های دولتی ونزوئلا منتشر شد.

دولت ونزوئلا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که با دولت ترامپ به توافق رسیده تا مهاجران ونزوئلایی را با استفاده از هواپیماهای این کشور بازگرداند.

در این بیانیه تأکید شده است که روند انتقال با «احترام کامل به کرامت و حقوق بشر» انجام خواهد شد.

دولت مادورو همچنین خواستار «آغازی جدید در روابط دو کشور» شد و پیشنهاد «همکاری مستقیم» برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌های قاچاق انسان را مطرح کرد.

این تغییر رویکرد، پرسش‌هایی را درباره سیاست‌های جدید واشنگتن در قبال دولت مادورو و تأثیر آن بر معادلات منطقه‌ای برانگیخته است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=65104

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.