آوین ویژه»

تأکید بر ارتقاء ایمنی جاده‌ای در اورامانات اژه‌ای: در اجرای برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشته‌ایم شوک پیروزی ترامپ به بیت کوین/ فنر قیمت بیت‌کوین پرید اردوغان: امیدواریم دولت فراگیر در سوریه تشکیل شود/ اسرائیل در غزه پاکسازی قومی می‌کند اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره مذاکره با اخباری ون کافه ها انحصاری می شوند ؟ «لا به لا» به ویستا رسید کارفرمایان رویای دستمزد ۲۹ میلیون تومانی کارگران را بر باد دادند برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه برنج را کاهش دادند خلوت عاشقانه معتکفان در جوار حرم امام رئوف خاموشی نیروگاه اتمی بوشهر تا تابستان همراه با برنامه‌ریزی است بیشترین و کم‌ترین قبولی‌ها در آزمون کارشناس رسمی قوه قضاییه ان‌بی‌سی: پنتاگون برای خروج کامل نظامیان آمریکا از سوریه آماده می‌شود تقویت زیرساخت‌های آب و برق خواست روستاییان اجاکله است ساماندهی آموزش بین الملل در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد تهران شرق اولین مشاور شهرک های صنعتی استان تهران شد پیگیری قضایی پرونده حمله به نیروی حراست بیمارستان مسجدسلیمان عملیات «دیوار آهنین»؛ هدف رژیم صهیونیستی از حمله به کرانه باختری چیست؟

1

هواپیمای سوپرسونیک XB-۱ دیوار صوتی را بدون صدا شکست!

  • کد خبر : 66303
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۹
هواپیمای سوپرسونیک XB-۱ دیوار صوتی را بدون صدا شکست!

شرکت Boom Technology می‌گوید در آخرین آزمایش‌های هواپیمای سوپرسونیک XB-۱ موفق شده ۳ بار دیوار صوتی را بدون ایجاد صدای مهیب بشکند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، شرکت آمریکایی Boom Technology از تکنیک مهمی استفاده کرده است که می‌تواند صدای شکستن دیوار صوتی توسط هواپیماهای سوپرسونیک را از بین ببرد. این فناوری در دومین و آخرین تست هواپیمای سوپرسونیک XB-۱ در پایگاه هوایی و فضایی موهاوی کالیفرنیا آزمایش شد.

به گفته «بلیک شول»، مدیرعامل شرکت Boom، هواپیمای سوپرسونیک XB-۱ در تاریخ ۲۸ ژانویه موفق شده ۳ بار بدون ایجاد صدایی که شنید شود، دیوار صوتی را بشکند. به گفته شول، رسیدن به این دستاورد نیازمند کنترل دقیق دینامیک پرواز است. صدای گوش‌خراش شکستن دیوار صوتی از مهم‌ترین موانع توسعه هواپیماهای سوپرسونیک بوده است.

هواپیمای سوپرسونیک XB-۱ تست‌هایی نهایی خود را پشت سر می‌گذارد

هواپیمای سوپرسونیک Boom XB-1

شکستن دیوار صوتی بدون ایجاد صدای گوش‌خراش باتکیه‌بر پدیده‌ای به نام کاتاف ماخ انجام می‌شود. در این روش هنگامی که هواپیمای مافوق‌صوت در ارتفاع و سرعت مناسب پرواز می‌کند، دما و باد، صدای ایجادشده را به بالا منعکس و از رسیدن آن به سطح زمین جلوگیری می‌کنند.

پژوهش‌های ناسا در سال ۲۰۱۲ با استفاده از یک فروند جت اف ۱۸ نشان داد که برای رسیدن به این سطح، کنترل دقیق ارتفاع و شرایط جوی ضروری است.

شرکت Boom Technology قصد دارد این فناوری را در هواپیمای سوپرسونیک Overture خود به‌ کار بگیرد. براساس ادعای این شرکت، هواپیمای Overture می‌تواند به‌سرعت ۱.۱ تا ۱.۲ ماخ دست یابد و زمان پرواز بین شهرهای نیویورک و لس‌آنجلس را به ۹۰ دقیقه برساند.

موتورهای Symphony به‌کاررفته در Overture به این هواپیما امکان می‌دهند پس از رسیدن به ارتفاع ۳۰ هزار پا به سرعت سوپرسونیک دست پیدا کند. این موتورها هنوز درحال‌توسعه‌اند و جزئیات بیشتری درباره آنها اعلام نشده.

تاکنون شرکت‌های زیادی بعد از هواپیمای کنکورد مدعی ساخت هواپیماهای سوپرسونیک بوده‌اند اما اکثر آنها راه به جایی نبرده‌اند. به گفته Boom Technology، هواپیمای Overture این شرکت تاکنون ۱۳۰ سفارش از ایرلاین‌های مختلف دریافت کرده است.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=66303

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.