آوین ویژه»

علیرضا خمسه: من اینجا ریشه در خاکم آمار شهدای غزه به ۴۸ هزار و ۲۸۴ نفر رسید آغاز اردوی جهادی جنوب غرب تهران از سوی کانون‌های بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران جدایی سکه از طلا و دلار تهران تجهیز گلزار شهدای شهر دیلم برگزاری مراسم عزاداری سید الشهدا در حسینیه عاشورائیان در زابل سیاوشی: دولت تا آخر ماه قانون حجاب را ابلاغ نکند، از طرف رئیس مجلس ابلاغ خواهد شد برانکو و کی‌روش گزینه تیم ملی آسیایی شدند تایید هدف قرار گرفتن هواپیمای بشار اسد توسط اسرائیل/ بشار اسد کشته شده است؟ عجیب اما واقعی: دریافت وام برای پرداخت سود سهام عدالت! انتشار فراخوان بخش «فیلم ما» جشنواره عمار استقلال آموزش و پرورش مهم‌ترین خواسته فرهنگیان است خالق حماسه «رمبو» سیلوستر استالونه از دنیا رفت ابهام در علت مرگ معدنکاران مهماندویه؛ منتظر اعلام نهایی سم‌شناسی هستیم مدارس چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل است هدیه نتانیاهو به ترامپ حاشیه‌ساز شد؛ واکنش جنجالی رئیس جمهور آمریکا گمرکات آبادان آماده توسعه تبادلات تجاری بین ایران و کویت هستند هتل های مشهد نزدیک حرم: از ارزان تا لوکس با امتیاز بالا

3

پنهانکاری اپل فاش شد/ قیمت ربات های انسان نما چقدر می شود؟

  • کد خبر : 67545
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱:۴۸
پنهانکاری اپل فاش شد/ قیمت ربات های انسان نما چقدر می شود؟

گزارش‌ها حاکی از آن است که شرک اپل به صورت مخفیانه در حال توسعه یک ربات انسان‌نمای قدرتمند برای رقابت با چین، شرکت تسلا و دیگر رقبای خود است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت اپل با تمرکز بر روی طراحی ربات‌های انسان‌نما و غیر انسان‌نما به طور فعال در حال تحقیق در حوزه رباتیک است.

بنابر گزارش ایسنا، به گفته مینگ‌چی کو(Ming-Chi Kuo)، تحلیلگر قدیمی اپل، کار این شرکت در این زمینه هنوز در مراحل اولیه است و احتمال عرضه محصول به بازار انبوه تا قبل از سال ۲۰۲۸ وجود ندارد.

این افشاگری به دنبال مقاله‌ای تحقیقاتی از اپل است که تعاملات انسانی با ربات‌ها را بررسی می‌کند.

در حالی که این تحقیق به ربات‌های مصرف کننده احتمالی آینده اشاره می‌کند، اما در درجه اول به عنوان یک مطالعه اثبات مفهوم به جای یک برنامه محصول مشخص عمل می‌کند.

چالش‌های اولیه تحقیق و توسعه

مینگ‌چی، فعالیت رباتیک اپل را به عنوان «اثبات اولیه مفهوم» توصیف می‌کند و آن را با پروژه رها شده «خودروی اپل»(Apple Car) مقایسه می‌کند. وی بر اساس پیشرفت فعلی و جدول زمانی توسعه تخمین می‌زند که یک ربات بالقوه اپل تا قبل از سال ۲۰۲۸ وارد تولید انبوه نخواهد شد.

تحقیقات رباتیک اپل به دلیل سطح غیرمعمول شفافیت، به‌ویژه برای شرکتی که به پنهان‌کاری شناخته می‌شود، برجسته است. برخلاف سایر پروژه‌ها مانند آیفون تاشوی شایعه شده، اپل در مورد کار خود در زمینه رباتیک کمی دست و دل بازتر بوده است.

این شفافیت ممکن است به دلیل ماهیت تحقیقات رباتیک باشد که اغلب به همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی عمومی متکی است.

بسیاری از شرکت‌های رباتیک برای استخدام استعدادها به اندازه کافی سریع تلاش کرده‌اند تا با پیشرفت‌های سریع هوش مصنوعی در سال‌های اخیر همگام شوند. شرکت اپل نیز می‌تواند خود را به عنوان گزینه‌ای جذاب برای مهندسان برتر در این زمینه معرفی کند.

طراحی‌های انسان‌نمای اپل در مقابل طرح‌های غیر انسان‌نما

مینگ‌چی تاکید می‌کند که شرکت اپل بیشتر بر نحوه تعامل کاربران با ربات‌ها تمرکز می‌کند تا اینکه به طور دقیق شکل فیزیکی آنها را تعریف کند.

وی می‌گوید: در حالی که صنعت در مورد شایستگی‌های طراحی‌های انسان‌نما در مقابل طرح‌های غیرانسان‌نما بحث می‌کند، بررسی‌های زنجیره تامین نشان می‌دهد که اپل بیشتر به نحوه درک کاربران از ربات‌ها اهمیت می‌دهد تا ظاهر فیزیکی آنها. به این معنی که سخت‌افزار و نرم‌افزار حسگر به عنوان فناوری‌های اصلی عمل می‌کنند.

واژه «انتروپومورفیک»(Anthropomorphic) به ربات‌هایی با ویژگی‌های انسان‌مانند بدون اینکه کاملاً انسان‌نما باشند، اشاره دارد. به نظر می‌رسد اپل در حال بررسی طیف وسیعی از طرح‌ها، از دستیارهای رباتیک ساده تا ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته است.

به گفته مینگ‌چی، اپل سیستم‌های رباتیک خود را به عنوان بخشی از «اکوسیستم خانه هوشمند آینده» تصور می‌کند. این می‌تواند به معنای هر چیزی باشد؛ از یک ربات کاملا انسان‌نما که برای کمک به کارهای خانه طراحی شده است گرفته تا یک دستگاه خانه هوشمند با بازوهای رباتیک یا شاید حتی یک ربات لامپی زیبا.

شایعات حاکی از آن است که اپل به سمت دومی بیشتر متمایل است، چرا که نقطه شروع عملی‌تری خواهد بود.

هنوز راه بسیاری تا توسعه یک ربات کاملا انسان‌نما که بتواند لباس‌های شسته شده را تا بزند، وجود دارد و اپل ابتدا باید تقاضای مصرف کنندگان را برای یک ربات خانگی فراتر از محصولات موجود مانند جاروبرقی رباتیک ایجاد و برآورده کند.

رقابت و چشم‌انداز آینده

بازار رباتیک در حال حاضر به شدت رقابتی است و شرکت‌هایی مانند تسلا، اگیلیتی روبوتیکس، بوستون داینامیکس، فیگور ای‌آی(Figure AI) و یونی‌تری روبوتیکس، همگی در حال توسعه مدل‌های انسان‌نمای خود هستند.

یکی از بزرگترین چالش‌های توسعه ربات‌های انسان‌نما، هزینه آن است. در حالی که هدست «ویژن پرو» اپل با قیمت ۳۴۹۹ دلار، گران‌قیمت محسوب می‌شود، نسل اول ربات‌های انسان‌نمای خانگی اپل حتما گران‌تر خواهند بود. این در حالی است که مقرون به صرفه بودن و قابلیت اطمینان، از عوامل کلیدی برای پذیرش گسترده هستند.

در حال حاضر، شرکت‌ها ربات‌های انسان‌نمای صنعتی را در اولویت قرار داده‌اند و فرآیندهای تولید آنها را پالایش می‌کنند تا در نهایت قیمت‌ها را برای مدل‌های مصرف کننده پایین بیاورند.

اپل سابقه ورود محتاطانه به بازارهای مختلف را دارد. پس از کنار گذاشتن پروژه Apple Car خود و مواجهه با واکنش‌های متفاوت نسبت به هدست «ویژن پرو» و هوش اپل(Apple Intelligence)، این شرکت احتمالاً با تامل دقیق‌تر به حوزه رباتیک نزدیک می‌شود.

دنیای فناوری مملو از آزمایش‌های شکست خورده ربات‌های خانگی است و اپل باید قبل از حرکت رو به جلو، ارزش خود را در این فضا ثابت کند.

2727

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=67545

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.