آوین ویژه»

واکنش سئول به تعرفه‌های ۲۵درصدی ترامپ بر صنایع فولاد کره جنوبی ضرورت مدیریت مصرف آب در روزهای پایانی سال مسابقه روز چهارم« زندگی با آیه‌ها» در سیستان و بلوچستان برخورد خودرو با عابران در چین/ ۱۶ نفر کشته و زخمی شدند حضور قدرت‌ها در قطب شمال؛ رقابت بر سر انرژی، امنیت و مسیرهای ترانزیتی ضرورت تدوین سند توسعه اجتماعی در قزوین نهادهای مالی خدمات‌دهنده به سرمایه‌گذاران به ۲۶۷ نهاد رسید منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه ایجاد می‌شود پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام در تبریز برگزار می شود برف‌روبی محورهای جنوبی اصفهان باند فروش مواد محترقه در فضای مجازی لرستان شناسایی شد ترامپ در بیخ گوش ایران در شمال کرانه باختری چه می‌گذرد؟ رئیس جمهور تا چه اندازه باید به خواسته های مردم توجه کند؟ راه آهن خراسان جنوبی از اولویت‌های دولت چهاردهم است رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در بیمارستان بستری شد مهرداد اسکویی: تاریخ عکاسی ایران تک‌نفره نیست پاسخ شدید ایران به نماینده پارلمان انگلیس: اظهارات شما بر ترور شهید سلیمانی محکوم است

0

اتباع افغان این‌بار جان ایرانی‌ها را نشانه رفتند !

  • کد خبر : 70234
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷
اتباع افغان این‌بار جان ایرانی‌ها را نشانه رفتند !

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن هشدار در مورد وضعیت بحرانی در منطقه و هم‌مرزی ایران با افغانستان و پاکستان که هنوز با بحران فلج اطفال دست و پنجه نرم می‌کنند، از افزایش خطر ورود ویروس فلج اطفال از کشورهای همسایه به کشور خبر داد.

علیرضا رئیسی روز گذشته با اشاره به رشد چشمگیر موارد ابتلای فلج اطفال در این دو کشور، اجرای فوری عملیات ایمن‌سازی تکمیلی در ایران را ضروری دانست.

ایرنا در خبری نوشت:وی با اشاره به ادامه اجرای واکسیناسیون سراسری برای کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر، افزود: ایران در مجاورت دو کشور بومی فلج اطفال افغانستان و پاکستان قرار دارد و به دلیل ترددهای مکرر رسمی و غیررسمی در خطر جدی و مداوم ورود ویروس از این دو کشور است.

رئیسی اضافه کرد: با توجه به تشدید مهاجرت‌های قانونی و غیر قانونی به دلیل تحولات سیاسی در سال‌های اخیر در افغانستان همچنین تداوم گردش ویروس در این دو کشور و افزایش ۱۲ برابری ابتلا به فلج اطفال در پاکستان و ۴ برابری در افغانستان در سال ۲۰۲۴ در مقایسه با سال ۲۰۲۳، خطر ورود ویروس وحشی فلج اطفال به ایران بیش از پیش افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه عملیات ایمن سازی تکمیلی به عنوان یکی از مهمترین راهبردهای ریشه‌کنی فلج اطفال از سال ۱۳۷۳ تاکنون در کشور اجرا می‌شود، افزود: انجام این عملیات در حفظ دستاورد عاری بودن کشور از بیماری فلج اطفال از سال ۱۳۷۹ تاکنون نقش مهمی داشته و امسال نیز بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، این عملیات به صورت فعال و خانه به خانه در دو مرحله به فاصله یک ماه برای همه کودکان زیر ۵ سال ایرانی و غیرایرانی ساکن در مناطق پرخطر و با استفاده از قطره خوراکی فلج اطفال انجام می‌شود.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: مرحله اول عملیات در ۲۲ دانشگاه علوم پزشکی واقع در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی، بوشهر، یزد، جنوب کرمان، فارس و خوزستان در ۱۵ تا ۱۷ دی انجام شد و مرحله دوم از تاریخ ۲۷ تا ۲۹ بهمن در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: واکسن خوراکی فلج اطفال مورد استفاده در کشور در سال‌های گذشته تاکنون، تولید موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی بوده است.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در مرحله اول حدود ۸۴۰ هزار کودک قطره خوراکی فلج اطفال را دریافت کردند، تصریح کرد: بیشترین تعداد واکسیناسیون در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان انجام شد و سایر استان‌های کشور در بهار سال ۱۴۰۴ واکسیناسیون فلج اطفال را برای کودکان ساکن در مناطق پرخطر انجام خواهند داد.

 

کانال تلگرام گسترش نیوز


منبع:

خبر آنلاین



کدخبر:
347400


پریا ابراهیمی

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=70234

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.