آوین ویژه»

تمرکز دلار و سکه بر سیاست ارزی بانک مرکزی پزشکیان: اعضای دی ۸ می‌توانند جایگاه ممتازی در تلفیق صنعت و فناوری به دست آورند ماجرای عجیب مرگ سعید امامی با داروی نظافت چه بود؟ انتقادات از ساترا/ حذف فردوسی‌پور نشان‌دهنده سلیقه‌گرایی و عدم شفافیت زنده سوختن خبرنگاران فلسطینی در خان‌یونس رکوردشکنی دوباره در بازار | قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد افزایش ارزش بازار سرمایه؛ سراب تورمی یا رشد واقعی؟ نهنگ‌ها در حال خرید سنگین ریپل/ سیگنال‌های صعودی فعال شدند؟ نماز عید فطر در خارگ تاریخ واریز حقوق اسفند ماه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد یادواره‌ مردمی‌ شهید ابراهیم‌ هادی‌ در رشت شرکت بیش از ۵۲۰۰ هیئت در مهرواره هوای نو؛ هیئت ها پیشران گام دوم انقلاب اسلامی هستند فوری/ دولت چهاردهم برای مذاکره با ترامپ مجوز گرفت؟ تحصیل هزار و ۱۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه فردوسی مشهد تاکید بر اخلاق کارگزاران در نخستین نشست دبیران شورای امر به معروف «قرارگاه» با موضوع سفارت خانه مقاومت پخش می‌شود چگونه پروتکل‌های دانشمندان صهیونیست ملت‌ها را به بردگی می‌کشاند؟ جزئیات هفدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

1

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با راه اندازی «تالار صنعت»

  • کد خبر : 74582
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با راه اندازی «تالار صنعت»

مدیر اداری و پشتیبانی دانشکده مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر با اشاره به طرح تالار صنعت گفت: در این طرح، صنعت در دانشگاه مستقر می‌شود و دانشگاهیان نباید اجازه دهند تا این مسیر یک طرفه شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهندس حسین یوسفی‌خواه در آیین افتتاح تالار صنعت دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برنامه های جدید این دانشکده، افزود: با توجه به تحولات اخیر، این دانشکده تغییراتی در روند فعالیت های خود داد چرا که اعتقاد بر این است که با ادامه روند فعلی افق روشنی نخواهیم داشت.

وی با اشاره به سرعت بالای توسعه فناوری، اظهار کرد: از این رو روش های قدیمی برای تربیت دانشجو ناکارآمد است چرا که دانشجویان مطالب آکادمیک را فرا می‌گرفتند و بعد شروع به تجربه اندوزی در صنایع می کردند و دوره این روند امروزه به پایان رسیده است و دانشجویان همپای فراگیری آموزش های آکادمیک، روش های پیاده‌سازی آموخته های خود را باید در اختیار داشته باشند و این رویکرد به معنای باز تعریف ارتباط صنعت با دانشگاه است.

مدیر اداری و پشتیبانی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه روش های سنتی ارتباط صنعت و دانشگاه دیگر پاسخگوی نیازهای دانشگاه نیست اضافه کرد: صحبت های زیادی پیرامون این موضوع شد و به تدریج ایده تالار صنعت شکل گرفت و بر اساس این رویکرد، صنعت به داخل دانشگاه راه می یابد از این رو فضایی در طبقه چهارم این دانشکده به این موضوع اختصاص یافت و با این اقدام صنعت به دانشگاه‌ مراجعه کرد و به دنبال این بود تا مسئولیت اجتماعی خود را در دانشگاه اجرایی کند.

یوسفی‌خواه گفت: ما برای راه اندازی این رویکرد چالش های زیادی را پشت سر گذاشتیم و مهمترین چالش پیش روی ما این است که حضور ارزشمند صنعت در دانشگاه باید استمرار یابد در غیر این صورت همانند بسیاری از طرح ها، این طرح نیز یک‌بار اجرا و بعد به فراموشی سپرده می شود.

وی گفت: برای این استمرار همگی مسئول هستیم و باید برای آن تلاش کنیم و باید زمینه را برای حضور در دانشگاه تسهیل کنیم تا رفت و آمد دانشگاه به صنعت و بالعکس پایدار باشد ضمن آنکه دانشگاهیان باید از این فرصت استفاده کنند و اجازه ندهند این ارتباط یک‌طرفه شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=74582

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.