آوین ویژه»

«ترنج» آیدین نورمحمدی منتشر شد استقبال از بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران فجر چهل‌وسوم ماجرای حادثه امنیتی برای یک کشتی در راس تنوره خلیج فارس چه بود؟ آغاز اقدامات فوری برای امنیت دریاچه شهدای خلیج فارس برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در ۱۴۰ مسجد استان همدان پیامک‌های پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است ماجرای میانجیگری عربستان در مذاکرات ایران و آمریکا چیست؟ آزادی ۲۶۵ زندانی در پی حضور قضات دادگستری تهران در زندان‌ها «هوش مصنوعی» چالش اصلی رسانه‌ها خواهد شد آقای رئیس جمهور؛ بگوئید پایشان را از گلوی مردم بردارند اخبار تکمیلی از واژگونی اتوبوس زائران کربلا در کرمانشاه تدارک مرجعی جامع برای پاسخگویی به مسائل قرآنی درراستای زندگی با آیه ها نمایشنامه‌خوانی «چند چرک نویس چروکیده» در فرهنگسرای عطار دوره آموزش فرماندهان تیم‌های جوانان هلال‌احمر در بوشهر برگزار می‌شود قانون نوازی فرح الفارسی در چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر برخورد میکروفون به صورت ترامپ خبرساز شد + فیلم «کشمیر» در خط آتش؛ هند و پاکستان وارد مرحله رویارویی نظامی خواهند شد؟ راهداران در تلاش برای باز نگه داشتن مسیر «آبی‌بیگلو»

0

هوشمندسازی معادن؛ کلید افزایش بهره‌وری معدن و صنایع معدنی

  • کد خبر : 77808
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵
هوشمندسازی معادن؛ کلید افزایش بهره‌وری معدن و صنایع معدنی

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) بیان کرد: دیجیتالی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های جدید، نقش کلیدی در افزایش بهره‌وری و توانمندی معادن و صنایع معدنی دارد که این اقدامات می‌تواند به رشد پایدار و رقابت‌پذیری صنعت معدن ایران در سطح جهانی کمک کند.

به گزارش اقتصادآنلاین از خبرگزاری صداوسیما؛ سمیه خلوصی، معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: با الگو برداری از معادن موفق و فناوری‌های مستقر شده متوجه شدیم که می‌توانیم بخش زیادی از رشد بهره وری در بخش معدن را با استقرار این فناوری‌ها ایجاد کنیم.

به گفته وی، نمونه‌های موفق دنیا رشد سالانه بالای ۶ درصد را محقق کردند که در ایران هم رسیدن به این هدف و رقم وجود دارد.

خلوصی با بیان اینکه ایمیدرو به دنبال ایجاد بستر مناسب و تسهیل‌گری استفاده از این فناوری در بخش معدن و صنایع معدنی است؛ گفت: ما سه معدن را در سازمان با هدف‌های تعیین شده مشخص کردیم بعد از استقرار فناوری‌های هوشمند سازی در این معادن قطعا شرایط مناسب برای استقرار این فناوری برای معادن دیگرهم محقق خواهدشد.

معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو افزود: نتیجه ناترازی در خروجی درآمد‌های سازمان ثبت می‌شود که با افزایش بهره وری نشان می‌دهد چقدر توانسته‌ایم ازمنابع در اختیار کشور استفاده کنیم. وقتی می‌گوییم با هدف افزایش بهره وری، یعنی همه ناترازی‌ها از جمله ناترازی انرژی و فرایند‌های داخلی کشور برای توسعه فناوری‌ها و تولید را شامل می‌شود لذا وقتی روی افزایش بهره وری هدفگذاری کنیم این موضوعات رو درنظرگرفتیم.

وی افزود: برای اجرای طرح‌ها اولویت را روی نقاط بحرانی زنجیره می‌گذاریم که مهمترین آن موضوع اصل ناترازی انرژی است.

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با اشاره به اینکه در حوزه صنعت و معدن به دنبال استقرار فناوری هستیم، افزود: اخیرا پیوست فناوری ابلاغ و الزام شده است همه طرح‌هایی که در حال توسعه هستند حتما پیوست فناوری آن هم مشخص باشد. در چارچوب این پیوست‌ها ما به دنبال انتقال فناوری در این حوزه هستیم.

وی گفت: همچنین موضوع تحول دیجیتال را در معدن زغال سنگ طبس طراحی کردیم که در حال اجرا است.

تعداد بازدید : 0

کد ویدیو

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=77808

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.