آوین ویژه»

کمبود فضای آموزشی قم با مساعدت دولت و خیرین قابل حل است افزایش شهدای حمله آمریکا به الحدیده یمن نقره داغ شدن متخلف سوخت در قصرشیرین توزیع غذای نذری همزمان با میلاد مولود کعبه در آستانه اشرفیه این صفحه جعلی می‌تواند کل زندگی دیجیتال‌تان را نابود کند واکنش سخنگوی قوه قضاییه به شایعه‌سازی درباره استعفای پزشکیان ۷۰ شهید و زخمی در جدیدترین کشتار صهیونیست‌ها در غزه موکبی که به عشق کاپشن صورتی در گلزار شهدای کرمان بر پا شد عراقچی: شکست ارتش سوریه باید برای ما یک زنگ هشدار باشد وحشت تل‌آویو از جبهه کرانه باختری؛ «تسریع ساخت حصار مرزی نزدیک اردن» احمدی نژاد در حرم امام خمینی + عکس تساوی یک نیمه ای مقابل گل گهر؛ پرسپولیس بوی گل نمی داد «بیست‌ و یک هفته بعد» بهترین فیلم کوتاه دوسالانه دونا سینما شد معاون وزیر خارجه روسیه: آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران هستیم جنبش فتح: طرح‌های مهاجرت اجباری فلسطینیان محکوم به شکست است واکنش غضنفرآبادی به ماجرای توییت بابک زنجانی شکست رژیم صهیونیستی در تاریخ ماندگار خواهد شد رشد ۳۹ درصدی تجارت خارجی در مهر ماه

1

راحت‌طلبی و پیروی از هوای نفسانی از عوامل انکار خداوند است

  • کد خبر : 78934
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰:۲۸
راحت‌طلبی و پیروی از هوای نفسانی از عوامل انکار خداوند است

قم- استاد حوزه علمیه قم راحت‌طلبی و پیروی از هواهای نفسانی را از عوامل منکران خداوند برشمرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی بعد از ظهر دوشنبه در حرم بانوی کرامت طی سخنانی اظهار کرد: این سوره آخرین سوره نازله در سال نهم هجری است. وی توضیح داد که حضرت علی مأموریت یافتند این سوره را به مشرکان مکه ابلاغ کنند، اقدامی که در روز عید قربان انجام شد.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به محتوای کلیدی این سوره تأکید کرد: مسائل مهمی همچون جنگ نرم، مقاومت در برابر دشمن، تعاملات و مذاکره، و رویدادهایی نظیر جنگ تبوک و حنین، داستان مسجد ضرار، و هجرت پیامبر اسلام به غار ثور در این سوره مطرح شده‌اند.

حجت‌الاسلام رفیعی یادآور شد: این سوره بدون «بسم‌الله» آغاز می‌شود و با نام‌هایی مانند «توبه و برائت» شناخته می‌شود.

این کارشناس مذهبی با پرداختن به موضوع انکار خداوند عنوان کرد: این چالش نه تنها در گذشته بلکه در زمان حال نیز توسط گروه‌هایی همچون آتئیست‌ها مطرح می‌شود.

وی دلایل گوناگونی برای انکار خدا ذکر کرد و افزود: این پدیده پیشینه‌ای طولانی‌تر از ظهور اسلام دارد و برخی افراد تنها از روی حدس و گمان نظریاتی مطرح کرده و وجود خدا را انکار می‌کنند، بی‌آنکه دلیلی منطقی و معتبر داشته باشند.

وی ادامه داد: برای برخی از منکران، راحت‌طلبی یا پیروی از هواهای نفسانی می‌تواند دلیل اصلی گرایش به چنین دیدگاهی باشد و همچنین تأثیر تقلید کورکورانه از جریانات منحرف یا باورهای غلط دیگران نیز عواملی هستند که برخی را به سوی خدا ناباوری سوق می‌دهند.

حجت‌الاسلام رفیعی به نقش شکست‌های متعدد در زندگی در شکل‌گیری این دیدگاه اشاره کرد و گفت: افرادی که انتظار دارند تمام دعاها و درخواست‌هایشان اجابت شود، ممکن است با روبه‌رو شدن با ناکامی‌ها، به چنین نتیجه‌گیری‌هایی برسند. وی تصریح کرد که چنین انتظاراتی از اساس نادرست است.

وی لجاجت، خودخواهی، و تحلیل‌های نادرست از دین را از دیگر عوامل انحراف عنوان کرد و اظهار کرد: کسانی که دین را همراه با خرافات می‌بینند، ممکن است تمایل پیدا کنند که خداوند را انکار کنند.

حجت‌الاسلام رفیعی خاطرنشان کرد: سوره توبه حامل پیام قطع روابط با مشرکان پیمان‌شکن، اعلام استقلال مسلمانان از آنان، و ابراز انزجار نسبت به مشرکان است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=78934

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.