آوین ویژه»

فاجعه در سوریه / ۳۰۰۰ نفر ناپدید شدند پروژه انسداد مرز شرقی کشور با دیوارهای بتنی مسلح و تجهیزات هوشمند در حال تکمیل بارش‌های پاییزی در ۲۹ استان منفی شد دستور مهم ترامپ درباره ارزهای دیجیتال/ انفجار رمزارزها در راه است طوفان بشری حمایت از غزه در «صعده» یمن+ فیلم دستور دیوان عدالت اداری به وزیر راه و شهرسازی: محدودیت غیرقانونی ثبت‌نام مجردها رفع شود زمان اعزام حجاج مشخص شد ۲ نمایش تازه در مرکز تئاتر مولوی روی صحنه می‌رود ان‌بی‌سی: پنتاگون برای خروج کامل نظامیان آمریکا از سوریه آماده می‌شود الگوی کشت در حد حرف باقی مانده است اعمال تعرفه های ترامپ بر چین؛ کدامیک بیشتر آسیب می بینند؟ پیامک‌های پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است پیش بینی آب و هوا در روزهای پایانی سال / کاهش دما و بارندگی در بیشتر مناطق کشور مشکلات اراضی روستای «دویره» پیگیری شد صعود و سقوط تیم آبی لیست کشیک شعب بانک‌های استان کرمانشاه در روز دوشنبه سکه مشمول مالیات می شود + جزئیات مراسم یادبود آیت نجومی(ره) در کرمانشاه برگزار می‌شود

0

مدت زمان ارسال اطلاعات ثبت سفارش به گمرک کاهش می‌یابد

  • کد خبر : 79313
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴
مدت زمان ارسال اطلاعات ثبت سفارش به گمرک کاهش می‌یابد

رئیس کمیسیون گمرک اتاق ایران گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در کارگروه شورای گفت‌وگو درباره کاهش مدت زمان ارسال اطلاعات ثبت سفارش به گمرک با هدف سرعت دادن به روند ترخیص کالا، همان روز مراتب اصلاح شیوه ارسال اطلاعات ثبت سفارش به گمرک طی نامه‌ای از طرف معاونت سازمان توسعه تجارت به مرکز فناوری داده و امنیت مجازی برای پیاده‌سازی در سامانه ارسال شد.

به گزارش اقتصادآنلاین، محمدرضا فاروقی، رئیس کمیسیون گمرک اتاق ایران یکی از موانع ترخیص کالاهای دارای ثبت سفارش و موجود در اماکن گمرکی را طولانی شدن فرایند تخصیص ارز و به دنبال آن دریافت شناسه رهگیری بانک دانست و گفت: مطابق الزامات قانونی، ثبت سفارش تا قبل از دریافت شناسه رهگیری قابل استناد برای ترخیص نبوده و گمرک نمی‌تواند اجازه خروج کالا را صادر کند.

او تصریح کرد: از این رو برای تأمین به موقع کالاهای اساسی، ضروری و مایحتاج خطوط تولید، همه ساله سران قوا مصوبه‌ای برای امکان ترخیص ٩٠ تا ١٠٠ درصد کالاهای فاقد اطلاعات منشأ ارز موجود در اماکن گمرکی که دارای ثبت سفارش معتبر هستند را طی فهرستی که توسط دستگاه‌های مربوطه به گمرک اعلام می‌شود، صادر می‌کنند.

این فعال اقتصادی ا‌دامه داد: باید توجه داشت که امکان اظهار کالا به گمرک برای بهره‌مندی از تسهیلات  مقرر در مصوبه سران قوا (اعم  از ترخیص درصدی و یا حداقل اسناد) مستلزم ارسال اطلاعات ثبت سفارش به گمرک است که بر اساس دستورالعمل قبلی سازمان توسعه تجارت شیوه ارسال ثبت سفارش به گمرک برای تخصیص‌های در صف اینگونه اعلام شده بود که برای اولویت‌های ١ و ٢١ ثبت سفارش بدون در نظر گرفتن تخصیص ارز به گمرک ارسال شود و برای اولویت‌های ٢٢ و ٢٣  پانزده روز و اولویت های ٢٤ و ٢٥  پس از  ٣٠ روز توقف در صف تخصیص ارز، ثبت سفارش به گمرک ارسال شود و یا این که پرونده حداقل دارای یک ردیف تخصیص ارز تأیید شده توسط بانک مرکزی باشد.

فاروقی افزود: برای سایر اولویت‌ها هم فقط در صورتی که ثبت سفارش دارای حداقل یک ردیف تخصیص ارز تأیید شده توسط بانک مرکزی باشد، اطلاعات ثبت سفارش به گمرک ارسال می‌شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران تصریح کرد: با پیگیری‌های کمیسیون گمرک اتاق ایران برای بهبود و اصلاح زمان‌های انتظار در صف تخصیص ارز برای ارسال اطلاعات ثبت سفارش به گمرک، موضوع در کارگروه تخصصی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مطرح و بررسی شد و با نظر مساعد حاضرین جلسه و موافقت معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت مواعد مندرج در بند ٢ و ٣ دستورالعمل ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ اصلاح و مقرر شد مدت زمان انتظار در صف تخصیص ارز برای ارسال اطلاعات ثبت سفارش به گمرک در اولویت‌های ٢٢-٢٣-٢٤ و ٢٥ که در گذشته ١٥ و ٣٠ روز بود به طور کامل به ٧ روز کاهش یابد.

رئیس کمیسیون گمرک اتاق ایران یادآور شد: برای ترخیص به‌موقع کالاهای ضروری و مایحتاج خطوط تولید در روزهای پایانی سال پس از توافق صورت گرفته در کارگروه تخصصی شورای گفت‌وگو  در همان روز مراتب اصلاح شیوه ارسال اطلاعات ثبت سفارش به گمرک طی نامه‌ای از طرف معاونت سازمان توسعه تجارت به مرکز فناوری داده و امنیت مجازی برای پیاده‌سازی در سامانه ارسال شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=79313

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.