آوین ویژه»

تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران- شمال ممنوع شد تسهیل بازگشت نخبگان پزشکی/ افزایش ظرفیت پزشکی بازنگری می شود «ویتکاف» رسماً به ایران دعوت شد! وحشی‌گری تروریست‌ها علیه ساکنان طرطوس+ فیلم هاآرتص: دوره دوم ترامپ، مثل لبخند مونالیزاست؛ هر کس آنچه را که می‌خواهد از آن برداشت می‌کند آمار عرضه اولیه تاریخی سیسکو در بورس اعلام شد (۱۲ دی) آخرین وضعیت پرونده فوتبالیست سابق تیم ملی و پرسپولیس هشدار پاکستان به هند درباره هر گونه ماجراجویی چهره هایی که تا کنون از نمایشگاه قرآن کریم بازدید کرده اند برنامه توسعه لرستان در اختیار نمایندگان مردم در مجلس قرار گرفته است حضور وزیر راه و شهرسازی در سراوان وزیر اقتصاد و وزیر خارجه، پزشکیان را در سفر به مصر همراهی می‌کنند جزییات جدید از آزادی اسرای فلسطینی در مرحله سوم ضرورت جذب نیروهای بومی در شرکت‌های فعال در شهرستان دیلم پیام رئیس دانشگاه الزهرا(س) خطاب به ۲۰ دانشگاه برتر جهان سردار صفوی: ایران با رهبری حکیمانه مسیر ثبات را پیمود پسر ترامپ : بازارهای سنتی باید خود را با ارزهای دیجیتال وفق دهند، وگرنه منقرض می‌شوند! عراقچی: به دنبال تقویت بیشتر شراکت برای سعادتمندی ایران و هند هستیم

0

ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی

  • کد خبر : 80841
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۴
ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی

شیراز-رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با اشاره به دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی،گفت: این موضوع باید در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی فتحی آشتیانی عصر پنجشنبه در همایش نظام روانشناسی و مشاوره استان فارس در شیراز گفت: عصر حاضر، عصر مشکلات روانی است، و انسان در برابر بسیاری از عوامل تنش‌زا قرار دارد، لذا در صورت عدم برنامه ریزی صحیح و مناسب، این تنش‌ها همواره افزایش می‌یابند.

وی ادامه داد: بر اساس پژوهش‌های انجام شده کسانی که در دوران کودکی بتوانند از لذت‌های زودگذر و آنی بگذرند و کامیابی خود را به تأخیر بیندازند در آینده موفق تر خواهند بود این موضوع در یکی از داستان‌های قرآن نیز آمده است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: چنان که در قرآن آمده است به تأخیر انداختن کامیابی می‌تواند به موفقیت ما کمک کند لذا روزه یکی از این مصادیق است که انسان با گذشت از لذت آنی و کامیابی در خوردن و آشامیدن به لذایذ معنوی می‌رسد.

فتحی آشتیانی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد سبک زندگی اسلامی، گفت: بر اساس بند ۳ سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب، ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی، تحکیم خانواده، رفع عوامل تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزش‌های اخلاقی و معنوی و ارتقای شاخص‌های سلامت روانی باید در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس پژوهش‌ها، بیشترین مشکلات روانی در دوران بزرگسالی افراد، به سن ۱۰ تا ۲۰ سالگی افراد مربوط می‌شود لذا نباید از اهمیت این دوره از زندگی غافل شد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: تشخیص بیماری‌های غیر واگیر و عوامل خطر آنها، سوانح و حوادث و افزایش تعداد سالمندان و فوریت‌های پزشکی، سلامت روانی و اجتماعی، رویکرد اجتماعی به سلامت و …، از جمله اولویت‌های ده‌گانه سلامت کشور است.

وی افزود: خودکشی، طلاق، خشونت فیزیکی، کلامی غیر کلامی، نزاع و درگیری فیزیکی، و …، از جمله آسیب‌های شایع جامعه است.

فتحی آشتیانی گفت: عصر حاضر، عصر مشکلات روانی است، و انسان در برابر بسیاری از عوامل تنش‌زا قرار دارد، لذا در صورت عدم برنامه ریزی صحیح و مناسب، این تنش‌ها همواره افزایش می‌یابند.

وی تصریح کرد: تقویت سرمایه‌های اجتماعی، انسجام بین مردم، تزریق امید و امیدواری، افزایش تاب آوری، خودکار آمدی و …، را باید سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=80841

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.