آوین ویژه»

حضور مدیرکل امور دریانوردان در دانشگاه شهید بهشتی گزارش تصویری| بن‌سلمان پیشرفت نئوم را به تصویر کشید استانداری اصفهان آماده همکاری با سرمایه‌گذاران چینی است پایان عمر کوتاه مدیران شهری؛ وزیر کشور نسخه ثبات را پیچید تشکیل بیش از ۱۵ هزار محفل قرآنی در استان قزوین نوری زاده:مرکز تخصصی حفظ مخصوص نخبگان کشورهای اسلامی تاسیس می شود حضور ۴۶۰ زوج یزدی در جشن انقلاب اسلامی اربعین مسیر تجلی فضیلت‌ها و مدرسه مقاومت است برگزاری اجتماع‌ شکوه پایداری و اقتدار بسیجیان اراک افزایش دوربین و استقرار کیوسک نگهبانی برای امنیت دانشجویان خواجه نصیر سورپرایز شجاع خلیل‌زاده برای تولد پسرش + عکس جشنواره تئاتر افراد دارای معلولیت «طلوع» در تبریز استفاده از پساب راهکار رفع مشکل کم آبی در استان سمنان است عامل تیراندازی در پلدختر دستگیر شد تقویم انتخاب واحد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اعلام شد ترامپ سال ۲۰۱۵ درباره «مارکو روبیو» چه گفته بود؟ تغییرات گسترده در هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان جشنواره پایان نامه‌های برتر حوزه مهندسی زیست پزشکی برگزار می‌شود

2

شعر و ادب فارسی ابزاری برای رسیدن به تفکر و بینش عمیق است

  • کد خبر : 82884
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰:۳۱
شعر و ادب فارسی ابزاری  برای رسیدن به تفکر و بینش عمیق است

بندرعباس – یک استاد ادبیات گفت: ما باید بیشتر از پیش به‌دنبال معرفی شعر و ادب فارسی به نسل‌های آینده باشیم چرا که این هنر، یک ابزار برای رسیدن به تفکر و بینش عمیق است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین بهرامیان، استاد ادبیات و شاعر برجسته یکشنبه شب در آئین بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی به اهمیت بزرگ‌منشی در دنیای شعر و ادبیات اشاره کرد و اظهار کرد: شعر، به‌ویژه در سنت شعر فارسی، نه تنها وسیله‌ای برای ابراز احساسات است بلکه راهی برای رسیدن به کمال انسانی و درک عمیق از جهان پیرامون است.

وی با بیان خاطراتی از سفرهای علمی خود و جلسات ادبی که در آن‌ها شرکت کرده، به نقش انجمن‌های ادبی در معرفی و پرورش استعدادهای شعر و ادب اشاره کرد.

او از کنگره‌های بزرگ ادبیاتی که در گذشته برگزار می‌شد و شاعرانی چون بهمنی، منزوی و دستغیب در آن‌ها سخنرانی می‌کردند یاد کرد و از تلاش‌های مسئولان انجمن‌ها برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری ارزشمند تقدیر کرد.

بهرامیان در ادامه گفت: به‌عنوان یک استاد، همواره خود را شاگردی کوچک در برابر بزرگان شعر و ادب می‌داند.

وی در بخشی از سخنان خود به اهمیت شناخت شعرای مختلف و آثارشان پرداخت و ادامه داد: باید از تاریخ ادبیات درس بگیریم تا بتوانیم بهتر به این هنر و فرهنگ غنی خدمت کنیم.

این شاعر برجسته خاطرنشان کرد: خیام با ۳۵۰ کلمه توانست عمری ماندگار از خود به‌جا بگذارد و آثارش همچنان بعد از ۹۰۰ سال به‌عنوان بهترین نمونه‌های شعر فارسی شناخته می‌شود.

بهرامیان همچنین با ذکر شعرهایی از حافظ و مولانا، به قدرت و تأثیر شعر در تغییر نگرش‌ها و ایجاد تحولات در ذهن مخاطب اشاره کرد و توضیح داد: شاعران بزرگ فارسی با ساده‌ترین واژه‌ها و در عین حال با عمق معنا، توانسته‌اند آثارشان را جاودانه کنند.

وی از لزوم تداوم فعالیت‌های فرهنگی و ادبی برای گسترش آگاهی عمومی نسبت به میراث فرهنگی ایرانی سخن گفت و اظهار داشت: ما باید بیشتر از پیش به‌دنبال معرفی شعر و ادب فارسی به نسل‌های آینده باشیم. چرا که این هنر، نه تنها یک میراث فرهنگی بلکه یک ابزار برای رسیدن به تفکر و بینش عمیق است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=82884

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.