آوین ویژه»

زمان دربی تغییر کرد؟ وزیر خارجه انگلیس: متعهد به همکاری با آمریکا درباره اوکراین هستیم ریز لرزید دانشمندان برای موش‌ها عینک واقعیت مجازی ساختند استقبال از زائران خراسانی عتبات عالیات در کرمانشاه سهم ۷۳ درصدی حقیقی‌ها از معاملات بازار سهام انتقاد علی جباری: جای پیشکسوتان استقلال در هیات مدیره خالی است شرکت کنندگان در «زندگی با آیه ها» برای اجرای محتوای آیات تعهد می بندند؛ تبیین نقش قرآنیان در گام دوم شوک به پرسپولیس/ آسیب‌دیدگی وحید امیری، نگرانی‌های جدید پیش‌بینی بازار مسکن در بهار 1404؛ فایل‌ها سیاه‌پوش شدند ارتش رژیم صهیونیستی در کدام مناطق جنوب لبنان باقی مانده است؟+ نقشه تصویر «حسام منظور» در فیلم سینمایی «پیش‌مرگ» منتشر شد تاکید کمیسیون صنایع مجلس بر آزادسازی پهنه‌های معدنی ایمیدرو شهیدی که واسطه پیوند زوج اراکی شد «نَشِنیدن» به تدوین رسید بسترهای ثبت جهانی ماسوله فراهم است دستور رئیس جمهور برای پیگیری مقصران حادثه کرمان قدردانی استاندار اصفهان از حضور شکوهمند مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

1

بانوان مسجدی در خط مقدم جهاد رسانه‌ای هستند

  • کد خبر : 8331
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۶
بانوان مسجدی در خط مقدم جهاد رسانه‌ای هستند

مدیرکل امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی گفت: بانوان مسجدی می‌توانند نقشی مؤثر در گفتمان جهادی و ترویج اندیشه مقاومت ایفا می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ایده سومین مهرواره بانور با عنوان «نهضت رسانه‌ای بانوان مسجدی حامی مقاومت» به منظور بهره‌برداری از ظرفیت‌های خدادادی مساجد و بانوان فعال در حوزه فرهنگ و رسانه، به‌ویژه در راستای تقویت جهاد تبیین و ترویج فرهنگ مقاومت، راه‌اندازی شده است. سجاد عبداللهی، مدیرکل امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی، در گفتگو با خبرگزاری مهر، به بررسی ابعاد مختلف این طرح و اهمیت آن در شرایط کنونی پرداخت.

عبداللهی ابتدا به تاریخچه نقش بانوان در مساجد اشاره کرد و خاطرنشان ساخت که از صدر اسلام تا به امروز، مساجد همواره مکان‌هایی بوده‌اند که در شکل‌گیری جریانات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی نقش کلیدی ایفا کرده‌اند. او توضیح داد: «در دوران‌های مختلف، مساجد به‌عنوان پایگاهی برای سامان‌دهی مردم برای نبردهای میدانی، ایجاد همبستگی و حفظ اندیشه جهاد و مقاومت عمل کرده‌اند.»

وی با تأکید بر ظرفیت‌های موجود در مساجد، به ویژه در بین بانوان، اظهار داشت: یکی از بزرگ‌ترین ظرفیت‌های اجتماعی در مساجد، حضور فعال بانوان است که در تمامی دوران‌ها در عرصه‌های مختلف فرهنگی و تبلیغی نقش مهمی داشته‌اند. ما معتقدیم که این ظرفیت عظیم می‌تواند در تقویت اندیشه مقاومت و حمایت از جبهه‌های مختلف مبارزه در منطقه به کار گرفته شود.

عبداللهی در ادامه به فرمان مقام معظم رهبری در باب جهاد تبیین و اهمیت گفتگو با مردم اشاره کرد و توضیح داد که این مهم لزوم استفاده از ظرفیت بانوان مسجدی را دوچندان کرده است و گفت: «از آنجایی که بخش زیادی از فعالیت‌های اجتماعی افراد در فضای مجازی انجام می‌شود، ما بر این باوریم که بهترین بستر برای فعالیت‌های رسانه‌ای و تبیینی، همین فضای مجازی است.»

مدیرکل امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی به تشریح ایده «نانورسانه‌ها» پرداخت و گفت: این طرح به دنبال ایجاد رسانه‌های کوچک و محلی است که بانوان بتوانند از طریق آن، روایت‌های خود را بیان کرده و با یکدیگر گفتگو کنند. هر بانوی مسجدی می‌تواند به عنوان یک رسانه خرد اجتماعی عمل کند و در راستای ترویج اندیشه مقاومت نقش‌آفرینی نماید.

در زمینه چالش‌های موجود، عبداللهی به اهمیت آموزش و توانمندسازی بانوان اشاره کرد: بانوان باید مهارت‌های لازم را برای فعالیت‌های رسانه‌ای یاد بگیرند و ضمن سنجش چالش‌های مختلف، ایده‌های نوینی برای گسترش گفتمان مقاومت ارائه دهند. در این مدت، ما تلاش کرده‌ایم تا با برقراری گفتگوها و برگزاری دوره‌های آموزشی، به این هدف دست پیدا کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد که با تلاش جمعی و همکاری بانوان، شاهد تحولات مثبتی در زمینه جهاد رسانه‌ای و تقویت حضور فعالان زن در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و رسانه‌ای باشیم و این نهضت رسانه‌ای بانوان مسجدی به‌طور مؤثری زمینه‌ساز ایجاد یک شبکه همبستگی قوی بین فعالان فرهنگی و اجتماعی شود.

در خاتمه، عبداللهی به لزوم حمایت مسئولین و ایجاد بسترهای لازم برای فعالیت‌های بانوان اشاره کرده و تأکید کرد: برای تحقق مأموریت‌های این نهضت، همکاری‌های درون‌نهادی و تعامل با نهادهای مختلف ضروری است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=8331

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.